- 19 Nisan 2011
- 173
- 226
- 303
- Konu Sahibi floransa17
-
- #14.641
Yok onları gore normal gebeyiz.Zaten doktorunun tedavisine karismiyorlar.Sadece kullandigin ilaclari not aliyorlar.Vitamin kullanmani istiyorlar. Kilo takibi falan yapıyorlar. Aşı için su zaman yapilacak diye söylüyorlar zaten.Doğumdan sonra da ayni şekilde bebeği takip ediyorlar.Yaa aşı yapıyorlarmısda ben daha bildirmedim bakalım yarın bildircem ne dicek bide bizimki farklımı oluyor diğerlerinden
Cnm senin transferin de mi 12 aralikta oldu?iyiyim canım saol sen nasılsın ?
yok henüz test yapmadım.benim normal test günüm 21'i ama ben 20sınde yani çarşamba akşamı eşimle gidicem kan vermeye . sabrettim sonu güzel olur inş bugün 7. günüm
Insallah pozitifi gorursunuzinş. hepimiz güzel haberler veririz. canım benim transferim 11 aralıkta oldu. test tarihimde 21 'i ama bn işteyken sonuç öğrenmek istemiyorum akşamdan gidip vericem kanı. bir gün önceden yapmış olucam aynen türkiyede rahat parayı verdikten sonra kan ver sonucunu öğren bide çoğu yerde 2 saat içerisinde sonucun çıkmış oluyor. sanırım yurtdışı daha disiplinli bu konuda
Insallah pozitifi gorursunuz
Allah hemimize bebeklerimizi saglikli bir sekilde kucagimiza almayi nasip etsin insKizlar benimde transferim 30 aralikta cok heyecanliyim 2. Denemem olacak
Benim 30 aralikta transferim olacak bekliyorum canimteşekkür ederim inş. siz hangi aşamadasınız
Cnm sen simdi kimyasali beyninden sil guzel sonuclar alacagini dusun tamam mi.Yarın 3. Kez test yapıcam 71 ikinci gün 85 dr hanım tekrar test yaptır dedi ama göğüsüm de Ağrı kaşığım da Ağrı kimyasalsa geçmesi gerekmiyor mu belirtilerin
Hic umutsuzluga dusme kimyasali unut arkadasimYarın 3. Kez test yapıcam 71 ikinci gün 85 dr hanım tekrar test yaptır dedi ama göğüsüm de Ağrı kaşığım da Ağrı kimyasalsa geçmesi gerekmiyor mu belirtilerin
Cnm sen simdi kimyasali beyninden sil guzel sonuclar alacagini dusun tamam mi.
Guzel dusun guzel olsun.
Sordugun soruya da gerekirse yarin doneriz.ama simdi sdc pozitif dusunelim
Unutmak ne mümkün bu kadar yaklaşmışken sonra da kızıyorum rabbim böyle nasip etmiş demek ki zamanı olmaya bilir iyi ki varsınız Allah razı olsunHic umutsuzluga dusme kimyasali unut arkadasim
Benim 30 aralikta transferim olacak bekliyorum canim
Benimde kimyasal ve hala regl sökmedi kasikta agrim var gogusleril hassas. Seninki kimyasal olmayabilir. Icini ferah tut.Yarın 3. Kez test yapıcam 71 ikinci gün 85 dr hanım tekrar test yaptır dedi ama göğüsüm de Ağrı kaşığım da Ağrı kimyasalsa geçmesi gerekmiyor mu belirtilerin
Hayırlısı artık Cnm senin neden bu kadar uzun sürdü acaba regli olmanBenimde kimyasal ve hala regl sökmedi kasikta agrim var gogusleril hassas. Seninki kimyasal olmayabilir. Icini ferah tut.
Amin Cnm Allah razı olsun bende duamı edip yarın sabah testime gidicem inşallah birbirimize olan desteğimiz yeterben Aurora testim cuma
Asuuhazirannnn bugun duamda sen varsin ins
Allah tum dualarimizi en hayirli sekliyle kabul etsin ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?