2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Yaa aşı yapıyorlarmısda ben daha bildirmedim bakalım yarın bildircem ne dicek bide bizimki farklımı oluyor diğerlerinden
Yok onları gore normal gebeyiz.Zaten doktorunun tedavisine karismiyorlar.Sadece kullandigin ilaclari not aliyorlar.Vitamin kullanmani istiyorlar. Kilo takibi falan yapıyorlar. Aşı için su zaman yapilacak diye söylüyorlar zaten.Doğumdan sonra da ayni şekilde bebeği takip ediyorlar.

iyiyim canım saol sen nasılsın ?
yok henüz test yapmadım.benim normal test günüm 21'i ama ben 20sınde yani çarşamba akşamı eşimle gidicem kan vermeye . sabrettim sonu güzel olur inş bugün 7. günüm
Cnm senin transferin de mi 12 aralikta oldu?
Benimki 12sinde idi ama test gununu 22sine verdi dr.um.
Beklemek cok zorrrrr.
Ben testi anca test gununde yapabiliyorum cunku burda anca dr kagidiyla yaptirabiliyorsun.siz turkiyede cok sanslisiniz.
Sen cvp.i benden once alacaksin guzel haberlerini bekleriz.

inş. hepimiz güzel haberler veririz. canım benim transferim 11 aralıkta oldu. test tarihimde 21 'i ama bn işteyken sonuç öğrenmek istemiyorum akşamdan gidip vericem kanı. bir gün önceden yapmış olucam aynen türkiyede rahat parayı verdikten sonra kan ver sonucunu öğren bide çoğu yerde 2 saat içerisinde sonucun çıkmış oluyor. sanırım yurtdışı daha disiplinli bu konuda

Insallah pozitifi gorursunuz

Yarın 3. Kez test yapıcam 71 ikinci gün 85 dr hanım tekrar test yaptır dedi ama göğüsüm de Ağrı kaşığım da Ağrı kimyasalsa geçmesi gerekmiyor mu belirtilerin

Yarın 3. Kez test yapıcam 71 ikinci gün 85 dr hanım tekrar test yaptır dedi ama göğüsüm de Ağrı kaşığım da Ağrı kimyasalsa geçmesi gerekmiyor mu belirtilerin
Cnm sen simdi kimyasali beyninden sil guzel sonuclar alacagini dusun tamam mi.
Guzel dusun guzel olsun.
Sordugun soruya da gerekirse yarin doneriz.ama simdi sdc pozitif dusunelim

Cnm sen simdi kimyasali beyninden sil guzel sonuclar alacagini dusun tamam mi.
Guzel dusun guzel olsun.
Sordugun soruya da gerekirse yarin doneriz.ama simdi sdc pozitif dusunelim
Hic umutsuzluga dusme kimyasali unut arkadasim
Unutmak ne mümkün bu kadar yaklaşmışken sonra da kızıyorum rabbim böyle nasip etmiş demek ki zamanı olmaya bilir iyi ki varsınız Allah razı olsun

ben Aurora testim cuma
Asuuhazirannnn bugun duamda sen varsin ins
Allah tum dualarimizi en hayirli sekliyle kabul etsin ins

Merhabalar, biz Akdeniz Üniversitesi'nde Doç. Dr. Şafak Olgan'a yaptırdık. Uzun zamandır kendisine ulaşmak istiyorduk ama ulaşamamıştık. Üniversitede çalışmaya devam ediyormuş ve özel hasta da bakıyormuş artık. Beklediğimize değmiş. Çok bilgili ve mükemmel bir doktor. Dışarda 3 sefer denememe rağmen olmamıştı bizim. Tüp bebek ile sayesinde gebeliğim oldu sağlıkla bebeğimizi kucağımıza alacağız inşallah. Bir arkadaşım söylemişti dr. beyi zaten orada gördük ki diğer hastalar da koridorda kendisini anlata anlata bitiremiyor. Kendisi bir süredir yokmuş. Artık hem tüp bebek merkezinde hem de özel hasta bakmaya başlamış. Antalya için şiddetle tavsiye ederim.

Benimde kimyasal ve hala regl sökmedi kasikta agrim var gogusleril hassas. Seninki kimyasal olmayabilir. Icini ferah tut.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…