- 15 Mayıs 2013
- 6.264
- 4.986
- 148
- Konu Sahibi floransa17
-
- #14.621
Tüp bebekte hamilelik haftası yazacağız galiba değil mi?Canim genetikten geçtiği için bilmiyorum ya 5.gün ya da 6.gün embriyosu.Çünkü 3 tanesi 6.gün 4 tanesi 5.gun embiyosuydu.Havuz yapilmisti. 4 saglıklı geldi artık hangileri bilmiyorum.Mesela 26sinda transfer edildiyse nasıl hesaplanıyor?
2.veya 3.gun embriyosu ise embriyo transfer tarihini isaret edeceksinhttps://www.google.at/url?sa=t&sour...FjABegQIChAB&usg=AOvVaw1g-dn5buWiqteSv-An3RUY
Link bu.burdan tup bebek hafta hesaplanmasi da var
Tamam canım çok teşekkür ederim..İnşallah güzel sonuçlarını alırız senin de.2.veya 3.gun embriyosu ise embriyo transfer tarihini isaret edeceksin
5.veya 6.gun embriyosu ise blastokist transfer tarihini isaret edeceksin kendisi haftayi hesaplar
Canim gerçekten laf olsun diye söylemiyorum.Belirtilere kesinlikle takılma. Her gebelik aynı olmuyor. Ben daha önce gebelik geçirdim birinde vardı belirti diğerinde yoktu.O belli olmuyor yani.
Geldi canım gelmez mii?Yok canım takılmıyorum İnan . Bnde gebe kaldım iki defa birinde akıntım olmuştu mesele birinde olmamıştı yani kişinin hamileliklerinde bile farklı oluyor dediğin gibi artık herşey Çarşamba günü belli olcak bakalım hayırlısı sen ne yaptın haber geldi mi
Geldi canım gelmez mii?4 bebişim sağlıklı orda beni bekliyorlar..Ocak reglimle transfere hazırlık başlıyor inşallah..Ocak sonlarında da inşallah transferi göreceğim..
İnşallah canım çok sağol..İnşallah önce burdan senin güzel haberlerini alalım..Ayy maşallah çok sevindim canımçoğu gitmiş azı kalmış, sonu güzel olucak inş
Ne asisi???Kızlar hamile olanlar sağlık ocagına bildirdi mi bir de aşı yaptırıyorlarmı
İlk aylar hamile oldugunu saglik ocagina bildiriyorsun.Sonra belli aralıklarla rutin kontroller için çağırıyorlar. 20. Haftadan sonra tetanoz aşısı var duruma gore bir veya iki doz.Kızlar hamile olanlar sağlık ocagına bildirdi mi bir de aşı yaptırıyorlarmı
Yaa aşı yapıyorlarmısda ben daha bildirmedim bakalım yarın bildircem ne dicek bide bizimki farklımı oluyor diğerlerindenİlk aylar hamile oldugunu saglik ocagina bildiriyorsun.Sonra belli aralıklarla rutin kontroller için çağırıyorlar. 20. Haftadan sonra tetanoz aşısı var duruma gore bir veya iki doz.
yeni tedavin hayırlı olsun arkadaşımİyi akşamlar arkadaşlar,
Ne zamandır giremiyordum ne kadar çok mesaj birikmiş. Hamile olan arkadaşlara Alkah kucaklarına almayı nasip etsin. Transfer olup sonuç bekleyen arkadaşlarda umarım pozitif sonuçları görürler. Bende negatif sonuç sonrası şimdi ikinci denemeye karar verdim. Reflim yeni bitti bugün 8. Gün dün itibariyle incir kürüne başladım. Bir sonraki reglimin ilk günü tekrardan tedaviye başlıyoruz sanırsam ocak ayının başında başlarız....
Benim ilk topiğim yol arkadaşlarım kaset test yaptım az önce ve 2. Çizgi anında çıktı yarında kan testim var
G gulumse-hayata canım nasılsın test yaptın mı seni merak ettim
iyiyim canım şükür seni merak ediyorum hadi bakalım az kaldı hayırlı haberlerini almak içiniyiyim canım saol sen nasılsın ?
yok henüz test yapmadım.benim normal test günüm 21'i ama ben 20sınde yani çarşamba akşamı eşimle gidicem kan vermeye . sabrettim sonu güzel olur inş bugün 7. günüm
canım yaa çok mutlu oldum gözün aydın allah tamamına erdirsin
iyiyim canım şükür seni merak ediyorum hadi bakalım az kaldı hayırlı haberlerini almak için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?