2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Tüp bebekte hamilelik haftası yazacağız galiba değil mi?

2.veya 3.gun embriyosu ise embriyo transfer tarihini isaret edeceksin
5.veya 6.gun embriyosu ise blastokist transfer tarihini isaret edeceksin kendisi haftayi hesaplar
Tamam canım çok teşekkür ederim..İnşallah güzel sonuçlarını alırız senin de.

Canim gerçekten laf olsun diye söylemiyorum.Belirtilere kesinlikle takılma. Her gebelik aynı olmuyor. Ben daha önce gebelik geçirdim birinde vardı belirti diğerinde yoktu.O belli olmuyor yani.

Yok canım takılmıyorum İnan . Bnde gebe kaldım iki defa birinde akıntım olmuştu mesele birinde olmamıştı yani kişinin hamileliklerinde bile farklı oluyor dediğin gibi artık herşey Çarşamba günü belli olcak bakalım hayırlısı sen ne yaptın haber geldi mi

Geldi canım gelmez mii?4 bebişim sağlıklı orda beni bekliyorlar..Ocak reglimle transfere hazırlık başlıyor inşallah..Ocak sonlarında da inşallah transferi göreceğim..

Kızlar hamile olanlar sağlık ocagına bildirdi mi bir de aşı yaptırıyorlarmı
İlk aylar hamile oldugunu saglik ocagina bildiriyorsun.Sonra belli aralıklarla rutin kontroller için çağırıyorlar. 20. Haftadan sonra tetanoz aşısı var duruma gore bir veya iki doz.

İlk aylar hamile oldugunu saglik ocagina bildiriyorsun.Sonra belli aralıklarla rutin kontroller için çağırıyorlar. 20. Haftadan sonra tetanoz aşısı var duruma gore bir veya iki doz.
Yaa aşı yapıyorlarmısda ben daha bildirmedim bakalım yarın bildircem ne dicek bide bizimki farklımı oluyor diğerlerinden

yeni tedavin hayırlı olsun arkadaşım

iyiyim canım saol sen nasılsın ?
yok henüz test yapmadım.benim normal test günüm 21'i ama ben 20sınde yani çarşamba akşamı eşimle gidicem kan vermeye . sabrettim sonu güzel olur inş bugün 7. günüm
iyiyim canım şükür seni merak ediyorum hadi bakalım az kaldı hayırlı haberlerini almak için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…