2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Hayırlı olsun canım çok sevindim ben de gün sayıyorum darısı biz bekleyenlere olsun çift çizgiyi görelim artık yaaa:))
Allah razi olsun cnm insallah Rabbim saglikli sihatli hepimize nasip etsin 2 yilda okdr yiprndim ki cok sukur Rabbime Allahim her isteyene nasip etsin insallah herkese herzmn dua ediyorum edecegimde

Kizlarrr hamileyimmmmmmm :)))))
2 sene sonra ve 2 negatiften sonra ilkkez cift cizgiyi gordum iki kez test yaptim ikisindede cikti cok sukur
Persembe kan verecegim dua edin lutfen
Kalpkalpkalpkalpkalpkalpgulucukgulucukgulucuk :))))))))))))
canım
hayırlı olsun sağlıkla gelişsin allah tamamına erdirsin canım

Ne güzel maşallah ya , ben de cumartesi test yapacağım inş , transferin sekizinci günü embriyonun 11. Günü oluyor
Rabbim insallah saglikli bir gebelikle sonuclanmasini nasip etsin bn hala soktayim hic hamile kalmamistm insallah hersy hayrlisiyla gzl gecer hepmz icin

çok güzel çok sevindim Allah tamına erdirsin inş. bende şişli memorialde tedaviye başlıyoerum haftaya darısı başıma:)
Aminnnn insallahhhh Rabbimm nasip etsin saglikli hayirlisiyla hepnze cokcok dua ediyorum guzel hberini aliriz insallah

Rabbim insallah saglikli bir gebelikle sonuclanmasini nasip etsin bn hala soktayim hic hamile kalmamistm insallah hersy hayrlisiyla gzl gecer hepmz icin

canım öncelikle tebrik ediyorum sağlıkla kucağına alırsın inş. bebeğini. bende ataşehir memorialdayım. benim de donduruldu embriyolar, kasımda transfer olucak nasipse. senin neden dondurulmuş yapıldı? bide süreç olarak ne kadar zamanda transfer gerçekleşti. ben izin alıcam iş yerinden doktora sorsam alma günlük hayatına devam et diyor sen nasıl yaptın ? yani ordaki doktorlarda mı günlük hayatına devam et görüşündeler mi

Hiç bişey olmaz canım korkma olumlu düşün.gebeliğinin farkında olmadan atlayıp zıplayarak var Rabbim tutturdu mu her şey boş

canım ataşehirde doktorun cem eby mi fırat bey mi?

Perinatologla ilk muayeneyi ücretsiz olsam olur mu dedim sekretere, olur tabi dedi. Birbirinizi mi anlamadık nedir normal muayene açmış. Gittim ayak üstü bi muayene oldu amlamadım gitti. İlk kesenin besin kesesi oluşmuş ama ikincinin oluşmamış. Oluşabilir de düşebilir d3 dedi. Çok içime sinmedi. Çıkınca sekreterle adam akıllı konuşup cuma günü için perinatologa randevu aldım. O da içime sinmezse fakültwdwn vazgeçip özel hastaneye geçeceğim

Cnm onelikle Rabbim hayirlisiyla gzl hber almani nasip eder ve bizlerde snnle sevinriz. Cok saol Rabbime sukurki sonnda oldu.
Benimkiler donduruldu cnku cok yumurta toplandi oss riskim olablrdi ve yumrta toplamadn snra agrilarm vrdi dinlendirdi dr iide oldu
Surece gelince adetin 2. Gunu gidiliyor ongun sonra rahim kalinligi icin cagiriyor ve ongun sonra transfere yani adetin ilk gnnden sayilrsa 19-23 gunleri arasinda deisiyor transfer gunu
Burdaki drlerde ilk gun dinlen diger gnlerde hayatina don dedilr fkat bn 5gun hep evdeydim ve hic is yapmadm ama 5. Gun embriosu bir iki gnde tutuyor belkide birkac saatte tutunma oluor oyuzden cok yorulamadn kacinirsan ise gidip gelenlerde vr cok skir bsy olmuyor yani kisaca yeni hamile gibi davranmalisin gerisi nasip

bende sormuştum ama heyecandan görmemiş sanırım:)) bide 3. gün embriyosu olunca iyice umutszluğa kapılanlara ne güzel örnek arkadaşımız canım sen naptın keseyi görmeye gittin mi?
Benimde 3. Gun emriyosuydu ustelik sadece 3 embriyom vardi kaliteside 2 tanesi orta biri dusuk kaliteydi ama rabbime sukur olsn tuttu asla umitsiz olmayin

O nasi söz yahu
Bu son şans ne demek?
Bu son olur ve bebegine kavuşursun insallah ama
Son şans lafini kabul etmiyoruz di mi kizlar !

inşallah canım kavuşurum inanın en az kendim kadar herkes anne olsun istiyorum bir pozitif haberi aldıkça burda okuduğumda bile gözlerim dolup sağlıkla kucaklarına almaları için dua ediyorum rabim dünyadaki hiç kimseyi evrat hasreti ile yakmasın

canım ataşehirde doktorun cem eby mi fırat bey mi?

ben bilgi hanımdayım canım .. cem bey ve bilgi hanım arasında kalmıştım .. cem bey çok yoğun diye istemedim.birde daha önceki dış gebeliğimde bilgi hanıma gidiyordum onda devam ettim ve de çok memnunum.
sende ataşehirdemisin?

Aynı gün benim de 18 ekim:)) hadi hayırlısı bu son olur inşallah pozitifi görürsün canm

İnşallah canım nasıl herhangi bir belirtin var mı sürekli yatıyormusun ben De hiç bir belirti yok.evde geziniyorum iğne için dışarı çıkınca da markete gidip kendimi yormadan dolaşıyorum. Düşünüp takmamaya çalışıyorum

yok canım bende şişlideyim. bi kere şişlide fırat hocaya muayene olmuştum ama aslında ataşehirin doktoruymuş onu ordan tanıyorum. cem beyede arakdaşım gidiyo çok memnun oradan biliyorum onuda. ben şişlide 1 keere semra hocaya muayene oldum o kararı ve süreci belirledi haftyaya başlıyorum nasipse:) operasyon falanda olmam gerekiyor uzun bir süreç benimkisi il dışından geliyorum birde Allah yardımcımız olsun hepimizin.

2 sene sonra ve 2 negatiften sonra ilkkez cift cizgiyi gordum iki kez test yaptim ikisindede cikti cok sukur

Ayyy maşallah yaa darısı başımıza,bugun gelen haberlerle kendim hamileymişim gibi seviniyorum tebrik ediyorum tüm güzel haber alanlari

Çok sevindim canım Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin. Bende 18 ekim de tahlil yaptıracağım darısı bizlere inşaAllah. Herhangi bir belirtin varmıydı. Norma yaşantıda devam ettin mi bekleme sürecinde

hayırlısı bakalım canım. hamile kalırsam doktor ne derse o artık gel derse gelicem tabi. görüşürüz en kısa zamanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…