- 30 Mart 2017
- 3.233
- 18.086
- 128
- Konu Sahibi floransa17
-
- #6.581
Allah razi olsun cnm insallah Rabbim saglikli sihatli hepimize nasip etsin 2 yilda okdr yiprndim ki cok sukur Rabbime Allahim her isteyene nasip etsin insallah herkese herzmn dua ediyorum edecegimdeHayırlı olsun canım çok sevindim ben de gün sayıyorum darısı biz bekleyenlere olsun çift çizgiyi görelim artık yaaa:))
teşekkür ederim canım :)Ohh MaşallahSayfamızın ilk ikizi geliyor :) Rabbim tamamına erdirsin inşallah
Hayırlı olsun canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :)
Hayırlısı olsun inşallah güzel haberlerini alırız :)
canımKizlarrr hamileyimmmmmmm :)))))
2 sene sonra ve 2 negatiften sonra ilkkez cift cizgiyi gordum iki kez test yaptim ikisindede cikti cok sukur
Persembe kan verecegim dua edin lutfen
Kalpkalpkalpkalpkalpkalpgulucukgulucukgulucuk :))))))))))))
Rabbim insallah saglikli bir gebelikle sonuclanmasini nasip etsin bn hala soktayim hic hamile kalmamistm insallah hersy hayrlisiyla gzl gecer hepmz icinNe güzel maşallah ya , ben de cumartesi test yapacağım inş , transferin sekizinci günü embriyonun 11. Günü oluyor
Aminnnn Allah razi olsun Rabbim hepmze hayrli saglikli evlatlr nasip etsin insallahcanım
hayırlı olsun sağlıkla gelişsin allah tamamına erdirsin canım
Aminnnn insallahhhh Rabbimm nasip etsin saglikli hayirlisiyla hepnze cokcok dua ediyorum guzel hberini aliriz insallahçok güzel çok sevindim Allah tamına erdirsin inş. bende şişli memorialde tedaviye başlıyoerum haftaya darısı başıma:)
Rabbim insallah saglikli bir gebelikle sonuclanmasini nasip etsin bn hala soktayim hic hamile kalmamistm insallah hersy hayrlisiyla gzl gecer hepmz icin
Haklısın olmayınca olmuyor. Ben de yaklaşık bir saat önce belime öyle bir masaj yaptım ki. Şimdi devamlı onu düşünüyorum. Acaba bişey olmuş mudur. Konu açtım şimdi. Bakalım benim yaptığımı yapan var mı başka
canım ataşehirde doktorun cem eby mi fırat bey mi?canım öncelikle tebrik ediyorum sağlıkla kucağına alırsın inş. bebeğini. bende ataşehir memorialdayım. benim de donduruldu embriyolar, kasımda transfer olucak nasipse. senin neden dondurulmuş yapıldı? bide süreç olarak ne kadar zamanda transfer gerçekleşti. ben izin alıcam iş yerinden doktora sorsam alma günlük hayatına devam et diyor sen nasıl yaptın ? yani ordaki doktorlarda mı günlük hayatına devam et görüşündeler mi
Cnm onelikle Rabbim hayirlisiyla gzl hber almani nasip eder ve bizlerde snnle sevinriz. Cok saol Rabbime sukurki sonnda oldu.canım öncelikle tebrik ediyorum sağlıkla kucağına alırsın inş. bebeğini. bende ataşehir memorialdayım. benim de donduruldu embriyolar, kasımda transfer olucak nasipse. senin neden dondurulmuş yapıldı? bide süreç olarak ne kadar zamanda transfer gerçekleşti. ben izin alıcam iş yerinden doktora sorsam alma günlük hayatına devam et diyor sen nasıl yaptın ? yani ordaki doktorlarda mı günlük hayatına devam et görüşündeler mi
Benimde 3. Gun emriyosuydu ustelik sadece 3 embriyom vardi kaliteside 2 tanesi orta biri dusuk kaliteydi ama rabbime sukur olsn tuttu asla umitsiz olmayinbende sormuştum ama heyecandan görmemiş sanırım:)) bide 3. gün embriyosu olunca iyice umutszluğa kapılanlara ne güzel örnek arkadaşımız canım sen naptın keseyi görmeye gittin mi?
O nasi söz yahu
Bu son şans ne demek?
Bu son olur ve bebegine kavuşursun insallah ama
Son şans lafini kabul etmiyoruz di mi kizlar !
Geçer inş ne güzel işte tadını çıkar ... darısı bize inş canımRabbim insallah saglikli bir gebelikle sonuclanmasini nasip etsin bn hala soktayim hic hamile kalmamistm insallah hersy hayrlisiyla gzl gecer hepmz icin
canım ataşehirde doktorun cem eby mi fırat bey mi?
Aynı gün benim de 18 ekim:)) hadi hayırlısı bu son olur inşallah pozitifi görürsün canm
yok canım bende şişlideyim. bi kere şişlide fırat hocaya muayene olmuştum ama aslında ataşehirin doktoruymuş onu ordan tanıyorum. cem beyede arakdaşım gidiyo çok memnun oradan biliyorum onuda. ben şişlide 1 keere semra hocaya muayene oldum o kararı ve süreci belirledi haftyaya başlıyorum nasipse:) operasyon falanda olmam gerekiyor uzun bir süreç benimkisiben bilgi hanımdayım canım .. cem bey ve bilgi hanım arasında kalmıştım .. cem bey çok yoğun diye istemedim.birde daha önceki dış gebeliğimde bilgi hanıma gidiyordum onda devam ettim ve de çok memnunum.
sende ataşehirdemisin?
Kizlarrr hamileyimmmmmmm :)))))
2 sene sonra ve 2 negatiften sonra ilkkez cift cizgiyi gordum iki kez test yaptim ikisindede cikti cok sukur
Kizlarrr hamileyimmmmmmm :)))))
hayırlısı bakalım canım. hamile kalırsam doktor ne derse o artık gel derse gelicem tabi. görüşürüz en kısa zamandacanım ben büyük ihtimal işe gitmeden sabah 8 gibi giderim eşimle.. ama belli de olmaz. eşimin işi çıkarsa öğle arası da gelip giderim. inşallah denk geliriz tanışırız..
ama perşembe olmasa da bi gün tanışırız daha sen buralarda olursun daha hamiş kalınca geleceksın kontrole :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?