2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Bana doktorum 10 güne baktir dedi transfer gününü saymazsak. 5. Gün embriyoları daha hızlı yukseliyormus ondan belki.bende doktorun dediği günü bekliyorum idrar testi yapmadım.kafa karistiriyor
Ben yaptım pişman oldum dün ikinci çizgi silikti bugün hiç yok şu an kafamda negatif 14 falanda heyecanla beklemiyorum negatif olarak görüyorum yani hiç yapma bencede kan testi gününü bekle ben suan çok umutsuzum

cnm senın embriyoların 5. güne kadar beklemış yane en kalitelerini seçmek için, sen endişelenme 12 de 5 iyi oran... en azından birdaha deneyecek imkanın var büyük ihtimalle güvenilir yerde tedavi oluyorsun... ama bazı merkezler özellıkle devlet dondurma işine sıcak bakmıyor çünkü labaratuvar ortamı iyi değil o yüzden öyle dedım

bende sormuştum ama heyecandan görmemiş sanırım:)) bide 3. gün embriyosu olunca iyice umutszluğa kapılanlara ne güzel örnek arkadaşımız canım sen naptın keseyi görmeye gittin mi?
perşembe inşallah canım

2 günde bir kan veriyordum ya

en son cumartesi verdim299 çıktı

doktor verme artık persembe gel dedi

ama vermeyince de içim rahat etmiyor

bu aralar 3 deneme negatif herşey temiz çıkıyor bu yüzden sanki asla anne olamıyacakmışım gibi geliyor tuhaf bir his oluyor ve dokunsalar ağlama modundayım kendimi çok kötü hisediyorum

Ben de ayni moddayim T trkaslan7914
Dokunmasalar bile durup durup ağlıyorum
Herkese sinirleniyorum
Ve ayni his bende de var biliyomusun
Denedim ve olmadi
Hic olmayacak hissi yerlesti beynime
Bi hamile veya bi bebek görsem ne şanslılar deyip gülümseyip benim hic olmayacağı hissini tekrar yaşıyorum kendi kendime
Sanirim bu negatif sonuçlar bizi depresif yapiyor
Bu moddan cikmaliyiz biranevvel

Kızlar ikizzzz :)))))

Ohh Maşallah Sayfamızın ilk ikizi geliyor :) Rabbim tamamına erdirsin inşallah

Kizlar kan teati yaptirdm beta hcg 591

Hayırlı olsun canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :)

kızlar 10 taneden 7 yumurtam döllenmiş perşembe saat 1 de transfer edilecek. çok heyecanlandım.

Hayırlısı olsun inşallah güzel haberlerini alırız :)

Erken karar verme bence bazı insanların kan değeri yavaş yükseliyor.HCG değerin azsa zaten idrarda çıkmaz.Sonra kullandığın testin hassasiyeti de önemli. Moralini bozmamaya çalış Hakkımızda hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…