- 22 Aralık 2016
- 204
- 88
- 13
- 29
- Konu Sahibi ELMA YANAKLI HATUN
-
- #1.481
Çok geçmiş olsun canım Allah sabırlar versin inşallah yine nasip eder RabbimDün tesadüfen doktora gittik.. bebegin kalp atısları durmuş. Bugün kürtajla aldılar maalesef.. 8 haftalıktı.. Allah kimseye yaşatmasın..
Kaç haftalık dedi acaba boyu kaç dedi birde bende de geç döllenme dedi 1 hafta geriden geliyorumkızlarrr günaydın ,
dün bebegimin kalp atışını duyduk 130 muş kalp atışı bide geç döllenme olmuş suan 1 hafta geriden geliyorum,
bir de balık yağı verdı ocean plus 1200 mg
siz neler yapıyorsunuz ?
Cnm çok geçmiş olsun rabbim inş en kısa zamanda sağlıklı hayırlı bir bebek nasip eder.cok üzüldümDün tesadüfen doktora gittik.. bebegin kalp atısları durmuş. Bugün kürtajla aldılar maalesef.. 8 haftalıktı.. Allah kimseye yaşatmasın..
Sagında oluyor cnmKızlar şimdi benim bebiş kesenin solunda mı oluyor?
Canım çok üzüldüm rabbim tez vakitte bir daha nasip etsin inşallah..Kanamanın falan olmuş muydu yani herhangi bir belirtin ?Dün tesadüfen doktora gittik.. bebegin kalp atısları durmuş. Bugün kürtajla aldılar maalesef.. 8 haftalıktı.. Allah kimseye yaşatmasın..
Sağol canım, bakalım tutacak mı.. Belki haftasonu doktorum bir tahminde bulunur. Ama öncelikle 2'li test sonucumu merak ediyorumSagında oluyor cnm
çok geçmiş olsun tatlım.İnşallah en kısa zamanda tekrar hamile kalıp sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın bebeğiniDün tesadüfen doktora gittik.. bebegin kalp atısları durmuş. Bugün kürtajla aldılar maalesef.. 8 haftalıktı.. Allah kimseye yaşatmasın..
Kızlar bugün banyodan çıktıktan sonra karnımdaki doğum çizgisini gördüm. Belirmeye başlamış. Sizlerde de görünmeye başladı mı?
İştahsızlık var bende yiyemiyorum kusma yoktu 6. Başında başladı yorgunluk var aşırı ağrılarım var kasık ağrısını hiç bi doktor iyi demiyo bende ilk günden beri var birde ben hamile olduğumu bilmiyordum ilk çok yordum kendimi halı falan yıkadım ağır işler yaptımüstüne ateşli grip geçirdim çok şükür çocuğum kendisi tutunuyor valla yoksa ben çok yormuşum onu birde geçen cuma doktora gittim normalinden küçükdü 1 hafta geriden geliyoruz korkularım hiç bitmiyor anlican
canım acele etmeseydin eminlermiydi kçaıncı haftadaydınKızlar geçen hafta kesemi aldılar, embriyo yokmuş ben de bu gruptaydım ama maalesef artık değilim
Canım batma gibi oldu bende haftalar ilerledikçe biraz daha sert hissediyorum rahim ve bebek büyüdüğü için oluyormuş yinede doktoruna sor7.haftasını geçirmiş tecrübeli hamişler, ara ara göbekte çekilme hissi yaşadınız mı acaba. Yan yatınca geçiyor ama olduğu an endişelendiriyor.
Kontrolüme 1hafta var daha
CANIM SENİN ULTRASONDA GEBELİK HAFTAN NE GELDİ ÇOK MERAK ETTİMKızlar bende de özellikle öğlen saatlerinde aşırı bulantı oluyor napicam bilmiyorumonun haricinde bir belirtim yok daha
Dün tesadüfen doktora gittik.. bebegin kalp atısları durmuş. Bugün kürtajla aldılar maalesef.. 8 haftalıktı.. Allah kimseye yaşatmasın..
Bende baya var. Her sabah burnum tıkalı uyaniyorum ve temizlerken topak kurumuş kan oluyor. Nerde birikiyor o kadar anlamıyorum. Ama normalmişBurun kanamalari ve tıkanıklık var mi sizde hamişler?
Canım gayet normal bende endişeleniyorum ama herkez ceviz muz ye diyor sende yapherkese öncelikle saglıklı sıhhatli dogumlar ve bebekler nasip olsun inşallah...benim dogumumda kısmet olursa 26 eylül bugun 8 haftalık oldum fakat iki gün önce doktra gittigimde bebegin 10 gün geriden geldigini söyledi doktor geç döllenme olabilir dedi ama ben,m aklıma takıldı varmı böyle bir şeyler yaşayan sanırım hepiniin bebişi benimkinen büyük..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?