2017 Eylül Anneleri

Kaç haftalık dedi acaba boyu kaç dedi birde bende de geç döllenme dedi 1 hafta geriden geliyorum

herkese öncelikle saglıklı sıhhatli dogumlar ve bebekler nasip olsun inşallah...benim dogumumda kısmet olursa 26 eylül bugun 8 haftalık oldum fakat iki gün önce doktra gittigimde bebegin 10 gün geriden geldigini söyledi doktor geç döllenme olabilir dedi ama ben,m aklıma takıldı varmı böyle bir şeyler yaşayan sanırım hepiniin bebişi benimkinen büyük..

Canım bak okadar yorulmaya bebişin yine seninle. Benimde ağrım vardı kum döküyormuşum, birde gece yatarken süt içiyordum meğer oda gaz yapıyormuş.Sütü bıraktım kumda bitti şükür. Bundan sonra yorma kendini zaten hiç enerjin yok sanırım seninde. ayrıca küçük olsun bizim olsun dünyaya gelen hertürlü büyüyor inşallah

7.haftasını geçirmiş tecrübeli hamişler, ara ara göbekte çekilme hissi yaşadınız mı acaba. Yan yatınca geçiyor ama olduğu an endişelendiriyor.
Kontrolüme 1hafta var daha

7.haftasını geçirmiş tecrübeli hamişler, ara ara göbekte çekilme hissi yaşadınız mı acaba. Yan yatınca geçiyor ama olduğu an endişelendiriyor.
Kontrolüme 1hafta var daha
Canım batma gibi oldu bende haftalar ilerledikçe biraz daha sert hissediyorum rahim ve bebek büyüdüğü için oluyormuş yinede doktoruna sor

Canım gayet normal bende endişeleniyorum ama herkez ceviz muz ye diyor sende yap 7+1 olması kazımken 6+4 dedi boyu 1cm olması gerekirken 7mm di ama heç döllenme olmuştur dedi banada doktorum fazla üstüne düşme anlican normalmiş ablamda hamile ondanda geç döllenme olmuştu önemli olan büyümesi kalbinin atması inşallah sıhatla alırız kucağımıza bebeklerimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…