canım aldıkların çok şeker, sarı renk çok iyi fikir. güle güle kullansın bebişin.Ben hazırladıkça paylaşacağım..
Sizlerde neler var???
Teşekkür ederimcanım aldıkların çok şeker, sarı renk çok iyi fikir. güle güle kullansın bebişin.
Bugün bi kısmını koydum ama ütüde bekleyen eksiklerim var yine deHepsi de çok güzel canım güle güle kullanın inşallah :) bebek çantanı hazırladın mı? Hazırsa neler koyduğunu paylaşabilir misin :)
Çok teşekkür ederim canım detaylı cevabın için.. Ben göğüs kremi de koydum Lansinoh Lanolin. Bir de bebek için Sudocrem pişik kremi.Zilan92 kendime
Pijama Ve gecelik takım
Emzirme atletiğe sütyeni
Hamile külodu
Göğüs pedi
Emzirme önlüğüm
Hastane pedi
Yatak pedi (aslında hastanede var da işte tedbir)
Tac Ve terlik
Tarak
Saç maşam ve makyaj malzemesi
2 el havlusu
Kağıt havlu
Defter kalem (oğluma yazmak için)
Yastık kılıfım Ve pikem (sarı renk)
Henüz koymadıklarım var bunlardan ama hazırlıyorum
Göğsüm için krem almadım duruma göre alıcam..Soğan sürmeyi denicem doğumdan önce...kullanan herkese iyi gelmiş..Çok teşekkür ederim canım detaylı cevabın için.. Ben göğüs kremi de koydum Lansinoh Lanolin. Bir de bebek için Sudocrem pişik kremi.
Doğumdan sonra hemen geceliği mi giyeceksin? Ben de pijama ve gecelik takımı koydum da doğumdan hemen sonra hangisi daha uygun olur emin olamadım. Normal istiyorum inşallah Rabbim nasip ederse.. Öyle olursa gecelik daha rahat olacak gibi sanki.
Bu arada hamile külodu ve hastane pedi demişsin ya o Depend olanlardan mı? Hamile külodu nasıl oluyor? Ben Depend aldım 10lu. Bir kaç arkadaşım önermişti ayrıca hamile külodu koymamıştım
Merhaba canım ben de ılkım tecrubesızımde elde yıkamayı sectın makınada kac derece oluyor o bebek camasırları kacta yıkanmalı bende bebek yazan yer var ama o 60 derece galıba zaten el kadarlar çekmezlermiBugün yıkamalara başladım...Çünkü gittikçe ağırlaşıyorum...
Üç ayrı makinede yıkadım...Ve büyük çamaşır filesi almıştım ,iyi oldu makineye çok dağılmadan elde yıkama ayarında Roxy deterjan ile...
Renkleri asla karıştırmam ve boya verecek gibi olanları öncesinde 5 dakika suda bekletip kontrol ettim...
Aldıklarımız ziyan olmasın dimi ama çok tatlılar...
Sırada mavililer var ama asacak yer yok maalesef bekleyecekler:))
Evet çekerlerMerhaba canım ben de ılkım tecrubesızımde elde yıkamayı sectın makınada kac derece oluyor o bebek camasırları kacta yıkanmalı bende bebek yazan yer var ama o 60 derece galıba zaten el kadarlar çekmezlermi