2017 EKİM Anne adayları

bizde britax römer advasafix 3 var arabamız fiesta genel olarak koktuktan memnunuz fakat şöylr bi durum var bizim arabanın arka camları çok yüksek ve oto koltuğunun bazası çok alçak bu yğzden bebek yan camdan dışarıyı göremiyor göremediği içinde bi süre sonra sıkılıp brni kucağına al die ağlamaya başlıyor adac testlerinden geçmiş bi koltuk alınmalı adac ın sitesine koltuk ismi yazıp okuyabilirsin aslında 9 18 kg almalıymış ama biz 2. kere koltuk almak istemediğimiz için 9 36 aldık

Cok teşekkür ederim canlarım, sizin yorumlariniz cok degerli!!!

Zaten en iyi koltuk o... O testten romer, cybex,recaro,maxicosi, be safe gibi markalar gecip öne yerleşmiş. Bende iki kez almak istemiyorum acikcasi. Bakalim Bakalim recaro kesin gibi.

Kesinlikle isofixli olmalı. Ben ve eşim yuzlerce oto koltuğu satmaktan bağlantıyı yapmak saniyelerimizi almasına rağmen kemerle uğraşmayalım dedik isofixli aldık. Hem uygun hem güvenli joie bold da karar kıldık 990tl idi galiba. Açılış vardı ve 300tl de çek kazandık. Bir aydır kullanıyoruz çok memnunuz. Recaro da iyidir, uçak şirketlerine koltuk üreten firmadır aynı zamanda.
Canim testten gecme onemli Dediler ve yukardaki markalari onerdiler. Malum magazada, ben son bi ona da bakip bakip karar vercem.

Zaten en iyi koltuk o... O testten romer, cybex,recaro,maxicosi, be safe gibi markalar gecip öne yerleşmiş. Bende iki kez almak istemiyorum acikcasi. Bakalim Bakalim recaro kesin gibi.

Canim testten gecme onemli Dediler ve yukardaki markalari onerdiler. Malum magazada, ben son bi ona da bakip bakip karar vercem.
bizde ilk araştırmada recaroyla başlamıştık sonra römerde karar kıldık ama alçak olmasından baya yakınıyorum. arkadaş br safe aldı onun bazası baya yüksek biz 1800 e almıştık römeri be safe ler 2300 dü pahalı gelmişti.

bide diğer topictw bi arkadaş uygun fiyatlı ama testten geçmiş bi koltuk kullandığını ve memnun olduğunu söylemişti ama bn araştırmamıştım sen bi bak istersen bebe comfort milofix 9 18 ama sanırım

bnmki tam bi küçük canavar 4.5 aylıkken kenfi etrafında döndü 6 aylıkken süründü 7.5 aylıkken koştururcasına emekledi şimdi her istediği yerde kalkıp sıralıyo koridorda duvarda bile sıralıo yaramazlıkta üstümüze yok elinden tutunca yürümüo adeta koşuyo. çok taklitçi velet bi kere yapsak hemen tekrarlıo bye bye, tel sarar, gel gel, öpücük, sakın haa die parmak sallama, amin gibi bi çok hareket öğrenmiş durumda ne desem anlıo akıllı yavrum otur kalk gel önlüğünü çıkart gibi komutları uyguluo ama gekgelelim ki yaramazlığa giderken hayır yapma gitme diince dönüp bakıp gülüp daha bi hızla gidio en son dün priz korumasını çıkartmayı öğrendi:deli: yemek durumu çok az bizim yemeklerden yemeyi seviyo 9 kg bile yoktu 9. ay kontrolünde
Maşallah benimki biraz tembel çıktı hala emekleyemiyor :)) ama yürümeye çok hevesli ilk adım ayakkabısı ne düşünüyorsunuz. Pediped siparis verdim internetten.

bizde ilk araştırmada recaroyla başlamıştık sonra römerde karar kıldık ama alçak olmasından baya yakınıyorum. arkadaş br safe aldı onun bazası baya yüksek biz 1800 e almıştık römeri be safe ler 2300 dü pahalı gelmişti.
Evet canim romerdan pahali cunku cok testten gecmis. Aslinda isofix ve adac testi onemli taktir allahtan :KK43: Birde Heyner gordum Alman mali oda testtten gecmis iyi gozukuyor. Bilgin var mi?

Canm netten duydum birde alamacilardan :))))) adacta iyi not almis ama 15 modeli ve isofixsiz. Bu âlacagim model yok gerci hic yeni modelde yok adac teste en yenisi 17 ...

Bak link burada. https://www.tekzen.com.tr/heyner-mu...t7vGn5q7ohZwid4JlHH4RluWOutsm8QIaAmT-EALw_wcB
bn bu oto koltuğu işini pek anlamadm canım hepsi aşağı yukarı birbirine benziyo biraz bütçe işi :) Allah kazasız yolculuklar nasip etsin hepimize geçen hafta ist dan izmire gittik geldik uyumadığı zaman koltuğunda oturmak istemedi kucaktaydık maalesef koltuk 10 numara olsun çocuk oturmadıktan sonra bi işe yaramıo tabi

Ayyyy sorma aynen bu dertteydim bir kac salak kafami degistirdi. Yok test yok cin mali offf oldum :KK43: Amin canim. Ecel gelince aslinda ama iste rahat edemiyor insan :KK43:

bnmki tam bi küçük canavar 4.5 aylıkken kenfi etrafında döndü 6 aylıkken süründü 7.5 aylıkken koştururcasına emekledi şimdi her istediği yerde kalkıp sıralıyo koridorda duvarda bile sıralıo yaramazlıkta üstümüze yok elinden tutunca yürümüo adeta koşuyo. çok taklitçi velet bi kere yapsak hemen tekrarlıo bye bye, tel sarar, gel gel, öpücük, sakın haa die parmak sallama, amin gibi bi çok hareket öğrenmiş durumda ne desem anlıo akıllı yavrum otur kalk gel önlüğünü çıkart gibi komutları uyguluo ama gekgelelim ki yaramazlığa giderken hayır yapma gitme diince dönüp bakıp gülüp daha bi hızla gidio en son dün priz korumasını çıkartmayı öğrendi:deli: yemek durumu çok az bizim yemeklerden yemeyi seviyo 9 kg bile yoktu 9. ay kontrolünde
:)) Birileri bizim kızı anlatmış. :) Öyle şımarık ki bunlar hayır oraya gitme diyince kosarcasina hızla gidiyorlar hele birşeyler ağzına koyarken yakaladığımda "bırak onu çıkar ağzından" diyorm ama kendi hepsini ağzına sokuyor bi hızla gülerek ağzını kapiyo elinide tutuyor çok tatlı oluyor ama tabi sinirde ediyor. Çıkar onu diyince bazen çıkarıp ahh diye fırlatıyor :))

Kizlar biz gunduz aktif bebek geceleri premium care kullaniyoruz. Bu ay alfigimiz aktif bebek mor cikti bi bilgisi olan var mi??

Yeni paketleri öyle canim bende diş döneminde öyle kullanıyorum yeni paketleri mor çıkıyor bazen bu sefer kilot bez aldım oda hoşuma gitti tafsiye ederim

Yeni paketleri öyle canim bende diş döneminde öyle kullanıyorum yeni paketleri mor çıkıyor bazen bu sefer kilot bez aldım oda hoşuma gitti tafsiye ederim
Peki kalite konusunda bir sikinti oldu mu? Bazi yerlerde dandik demisler, sizdiiryor falan sukur bugun hic sizintia yasamadik ama.....

Bu arada bebis nasil?

Hayırlı günler kızlar bende çok uzun zaman oldu yazmadım.13 ekim doğumlu oğlum bayramda yürümeye başladı ama dengeyi tam sağlayamıyo çok aceleci hep peşindeyim mecburen bu hafta iyice düzeltir umarım bende nefes alırım biraz 8 tane dişimiz var 4 aylıkken çıkarmaya başladı.uykunun U su yok.yemesi iyi şükür kilomuz 9 yine de.zor günler geride kaldı inşallah

Hayırlı günler kızlar bende çok uzun zaman oldu yazmadım.13 ekim doğumlu oğlum bayramda yürümeye başladı ama dengeyi tam sağlayamıyo çok aceleci hep peşindeyim mecburen bu hafta iyice düzeltir umarım bende nefes alırım biraz 8 tane dişimiz var 4 aylıkken çıkarmaya başladı.uykunun U su yok.yemesi iyi şükür kilomuz 9 yine de.zor günler geride kaldı inşallah
O maşaallah oğluş a sağlıklı olsunda kilo önemli değil bizden 8 gün ufaksiniz bizimki daha ikinci dişi çıkarıyor tutunarak her yerde geziyor Kendi başına yok birde geçen hafta hasta oldu anca kendine geldi saglicakla büyüsün ler inşaallah hepsi babaya da dede diyoruz bu arada çok komik oluyor

Ohh hamdolsun rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah.

Bende memnunum da nette yorumlar gorunce merak ettim :)
Ben memnunum sorun yaşamadık üstüne gecmeleride sayılidir çoğuda benim hatam ya gevşek bağlamışım yada piş piş yaparken sağolsun benim adam öyle stok yapmiski diğer ufakligada yeter

bi hamiş daha sağlıkla gelsin bebiş inşallahh:)

Hayırlı olsun kızlar, sağlıkla hatırla vakti zamanında alın kucaklariniza inşaallah.
Ben de istiyorum bir an önce olsun diye ama cesaretim yok. Birincisi bebeğim çok emiyor, gün içinde yemek vermesem yadırgamaz. Bir de bana çok düşkün canı sıkılsa gelip boynuma yapışıyor. Ayaktaysam bacağıma tırmanıp yapışıyor. Kokluyor. Sürekli emzirmekten olsa gerek daha bu ay yeni adet oldum. O da çok az sürdü.
Bir de ben çok zayıfladım. Gebe kalınca emzirmeye devam etsem erir biterim heralde.
Sizler sezaryenli misiniz.?
Çevremde herkes hamile kalırsan emzirmeyi hemen bırakman lazım diyor. Emen bebeği süt zehirlermiş. En fazla 3ay emzirebilirmişiz bu doğru mudur ?

Kusura bakmayın yeni gördüm, çok teşekkür ederim. 3. Ay bitti 4 e girdim bile :) bu ay cinsiyeti belli olacak. Doktorumada sordum ‘ o bırakana kadar emzirebilirsin’ dedi. Şükür kilosu ve gelişimi gayet yerinde. İnşallah siz ve bebeklerinizde çok iyisinizdir. Allah sağlık, huzur versin herkese :KK200:

X