- 17 Kasım 2016
- 10.268
- 25.712
- Konu Sahibi dilarazeynel
- #34.921
bizde britax römer advasafix 3 var arabamız fiesta genel olarak koktuktan memnunuz fakat şöylr bi durum var bizim arabanın arka camları çok yüksek ve oto koltuğunun bazası çok alçak bu yğzden bebek yan camdan dışarıyı göremiyor göremediği içinde bi süre sonra sıkılıp brni kucağına al die ağlamaya başlıyor adac testlerinden geçmiş bi koltuk alınmalı adac ın sitesine koltuk ismi yazıp okuyabilirsin aslında 9 18 kg almalıymış ama biz 2. kere koltuk almak istemediğimiz için 9 36 aldık
Cok teşekkür ederim canlarım, sizin yorumlariniz cok degerli!!!
Zaten en iyi koltuk o... O testten romer, cybex,recaro,maxicosi, be safe gibi markalar gecip öne yerleşmiş. Bende iki kez almak istemiyorum acikcasi. Bakalim Bakalim recaro kesin gibi.
Canim testten gecme onemli Dediler ve yukardaki markalari onerdiler. Malum magazada, ben son bi ona da bakip bakip karar vercem.Kesinlikle isofixli olmalı. Ben ve eşim yuzlerce oto koltuğu satmaktan bağlantıyı yapmak saniyelerimizi almasına rağmen kemerle uğraşmayalım dedik isofixli aldık. Hem uygun hem güvenli joie bold da karar kıldık 990tl idi galiba. Açılış vardı ve 300tl de çek kazandık. Bir aydır kullanıyoruz çok memnunuz. Recaro da iyidir, uçak şirketlerine koltuk üreten firmadır aynı zamanda.