- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #31.241
Mrb kızlar benım de karnım çok kasılıyor ;( ve ayakta durunca bır de lavaboya gidınce rahmim aşaga çıkacak gibi baskı oluyor ;(
Girmiş canım, perşembe çatı muayenesi yaptı, açılman yok, yürü bol bol oturma artık dedi, merdivenleri çıkmaya başladımİnşallah öyle olur canım bebeğin dogum kanalına girmiş mi senin?
Benim annemde 25inde gelecek Allah izin verirse :)) kiz sen benden once dogurursun diyim bende hic bi belirti yok :))Aynen benimkide galiba anneannesini bekliyo:) benim de annem 25inde gelcek o zamana kadar ben dogurcakmisim gibi hissediyorum ama iki gundur akinti seklim degisti bide karnim kasilinca cok degisik oluyo boyle olmuyodu hic sag gogsumden de durmadan minik minik sut geliyo :)
Benim annemde 25inde gelecek Allah izin verirse :)) kiz sen benden once dogurursun diyim bende hic bi belirti yok :))
Kuzum bi doktora götür hem kan şekerine hem biluribin seviyesine baktırKizlar ya11 gunluk olduk oglum hala kilo almaya baslamadi aksine veriyor doktor mama ver dedi ama mamayi verince de icmiuor ictigini kusuyor emziriyorum sutum de cok yettigine de eminim cunku gunde 4-5 defa kaka yapiyo cis te oyle... neden boyle peki cok sinirim nozuk
ben 14 gunlukken doktora goturdum sadece 100 gram almisdi. Doktor dogum kilosuna ulasmissa yeterli demisdi.Kizlar ya11 gunluk olduk oglum hala kilo almaya baslamadi aksine veriyor doktor mama ver dedi ama mamayi verince de icmiuor ictigini kusuyor emziriyorum sutum de cok yettigine de eminim cunku gunde 4-5 defa kaka yapiyo cis te oyle... neden boyle peki cok sinirim nozuk
Sağol cnm bide bol su benceBulgur pilavı hic gaz yapmazmis.ama iyi pismeli.en cok süt yapan besin bulgurmus :)
Bilmiyorum ki bir haftaya iyi olursun dediler ne bileyim bende saf saf inandım onuncu gün Dr kontrol ü var dikişler içinasksizmevsim ben Şubat ayında Doğum yaptım tek dikişlik 4 ayrı yerde vardı 38 gün düştü. Bi hafta çok az bi süre
Canım bebisle çok mu oynuyorsun büyükler derki nefesinden bile kilo verir derler emzirip yatirmiyon mu yada çok mu kucak daKizlar ya11 gunluk olduk oglum hala kilo almaya baslamadi aksine veriyor doktor mama ver dedi ama mamayi verince de icmiuor ictigini kusuyor emziriyorum sutum de cok yettigine de eminim cunku gunde 4-5 defa kaka yapiyo cis te oyle... neden boyle peki cok sinirim nozuk
Burnu tikali ben sayamadim ama merak ettim bi sorun mu var?Bebeğiniz dakikada kaç kez nefes alıyor ?
Sayıp yazabilirmisiniz
Girmiş canım, perşembe çatı muayenesi yaptı, açılman yok, yürü bol bol oturma artık dedi, merdivenleri çıkmaya başladım
Oğlum hızlı ve derin nefes alıyor ne kadar fark var onu ölçmek istedimBurnu tikali ben sayamadim ama merak ettim bi sorun mu var?
Bugun bir doktora daha gittik, kan sekerine bakildi normal gorunuyor. 3520 tartildi bugun dun 3460 gelmisti. Pazartesj sali bir gelin tekrar bakalim kilo kaybi devam edrrse ek arastirma yapicaz dedi. Simdilik anne sutune devam. Tarti farki olabilir bilmiyorum bugun almis gorunuyor dunden beri ama....ben 14 gunlukken doktora goturdum sadece 100 gram almisdi. Doktor dogum kilosuna ulasmissa yeterli demisdi.
Banada iki haftada 100 gram az gelmisti.
Hergun doktordayiz zaten cok fazla emiyor, normalde kusmuyor sadece mama verdigimde kusuyor. Bugun baska doktora gittik, dunden bugune 60 gr almis gorunuyor ama tarti farki da olabilir. Sali gunu tekrar goruselim dedi. Kilo almaya baslamissa sorun yok dedi.insallah baslamistir cok endiseliyimKuzum bi doktora götür hem kan şekerine hem biluribin seviyesine baktır
Bende önce emzirip sonra mama veriyorum
Dediğin gibi içtiğini kusuyor
İlk günler kilo alımı olmadı 3 gün hastanede yattık
Oradaki doktor emzir mama ver gazını çıkar tekrar emzir dedi
Reddedene kadar bu şekilde devam edeceksin kusması önemli değil
Hepsini çıkarsada bu düzende devam et dedi
Yok be yavru ne oynamasi. Emzirip yerine koyuyorum evladimi zaten sakin o da uyuyo hemen...Canım bebisle çok mu oynuyorsun büyükler derki nefesinden bile kilo verir derler emzirip yatirmiyon mu yada çok mu kucak da
Canım yenı doktordan geldım 1 santım açılma var her an gelebılır .Senın acılman var mı?Seninle ayni seyleri yasiyoruz günlerimiz de ayni bakalim kim önce dogurcak:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?