2017 EKİM Anne adayları

Mrb kızlar benım de karnım çok kasılıyor ;( ve ayakta durunca bır de lavaboya gidınce rahmim aşaga çıkacak gibi baskı oluyor ;(

Benim annemde 25inde gelecek Allah izin verirse :)) kiz sen benden once dogurursun diyim bende hic bi belirti yok :))

Kizlar ya 11 gunluk olduk oglum hala kilo almaya baslamadi aksine veriyor doktor mama ver dedi ama mamayi verince de icmiuor ictigini kusuyor emziriyorum sutum de cok yettigine de eminim cunku gunde 4-5 defa kaka yapiyo cis te oyle... neden boyle peki cok sinirim nozuk

Kuzum bi doktora götür hem kan şekerine hem biluribin seviyesine baktır
Bende önce emzirip sonra mama veriyorum
Dediğin gibi içtiğini kusuyor
İlk günler kilo alımı olmadı 3 gün hastanede yattık
Oradaki doktor emzir mama ver gazını çıkar tekrar emzir dedi
Reddedene kadar bu şekilde devam edeceksin kusması önemli değil
Hepsini çıkarsada bu düzende devam et dedi

ben 14 gunlukken doktora goturdum sadece 100 gram almisdi. Doktor dogum kilosuna ulasmissa yeterli demisdi.
Banada iki haftada 100 gram az gelmisti.

Bebeğiniz dakikada kaç kez nefes alıyor ?
Sayıp yazabilirmisiniz

Canım bebisle çok mu oynuyorsun büyükler derki nefesinden bile kilo verir derler emzirip yatirmiyon mu yada çok mu kucak da

ben 14 gunlukken doktora goturdum sadece 100 gram almisdi. Doktor dogum kilosuna ulasmissa yeterli demisdi.
Banada iki haftada 100 gram az gelmisti.
Bugun bir doktora daha gittik, kan sekerine bakildi normal gorunuyor. 3520 tartildi bugun dun 3460 gelmisti. Pazartesj sali bir gelin tekrar bakalim kilo kaybi devam edrrse ek arastirma yapicaz dedi. Simdilik anne sutune devam. Tarti farki olabilir bilmiyorum bugun almis gorunuyor dunden beri ama....

Hergun doktordayiz zaten cok fazla emiyor, normalde kusmuyor sadece mama verdigimde kusuyor. Bugun baska doktora gittik, dunden bugune 60 gr almis gorunuyor ama tarti farki da olabilir. Sali gunu tekrar goruselim dedi. Kilo almaya baslamissa sorun yok dedi.insallah baslamistir cok endiseliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…