2017 EKİM Anne adayları

her kafadan bi ses çıkıo ztn lohusa kafası başka bişey her gelen bişey söyleyince ben bebeğime yetemiyorum duygusu oluşuyor sanırım yavaş yavaş alıcaz bugün iidik maşallah

ben 5 günde sağ omzum tutuldu bende alayım madem işe yarıyor şu c şeklinde olanlardan dimi

her kafadan bi ses çıkıo ztn lohusa kafası başka bişey her gelen bişey söyleyince ben bebeğime yetemiyorum duygusu oluşuyor sanırım yavaş yavaş alıcaz bugün iidik maşallah
Nazar değmesin canım maşallah devamı da gelsin tez zamanda. yapabildiğin kadar duymamaya çalış, herkes çok biliyor zati, eşinden yardım iste, senden daha iyi bakabilecek biri ya da bir şey var mı Allah aşkına, kaç ay içinde büyüttün yetememek ne demek, gönlünü ferah tut, ona sen lazımsın :)

Aminnn canım inşallah ya. Dr çok beklemem dediği için panik oldum biraz. H.sonuna da kalmak istemiyorum. Kendi dr um olmuyo çünkü inşallah hayırlı bi vakitte sağlıkla kavuşurum
İnslh canm . Suni denicekmisin? Canm doğumu kolaylaştıricak şeyler deniyormusun hurma, yürüyüş , egzersiz ? Sıcak duş bunlar iyi geliyo doğuma bnm sancmda dustan çıkınca başlamıştı ardından suyum geldi. Okumussundur belki :)

Normal doğum için herşeyi denerim canım. İlk doğumum normaldi çünkü. Bebekte sıkıntı olmadıkça beklemekten yanayım. Dr sezeryan diye tutturursa da devlete gidip şansımı denerim napim. Bana kalsa 41-42.haftalar normal. Bazen geç döllenme olabiliyor çünkü.
Hurma arada yiyorum evet. Tüm günüm koşturmacayla geçiyor inan. Hiç yerimde oturmuyorum ki

Hoş gelmiş prenses :) gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsun inş

Maşallah iyi kilosu falan da ay darısı bize sizler dogurdukca sabirsizlaniyom bende kavusaydim evladıma

Gozunaydn canm cok sevindim.Allah analı babalı büyütsün.
Çok teşekkür ederim kızlar

Eee kızlar bu gece kimi yolluyoruz doğuma?

Sanki ben hiçç doğurmicam gibi. Gelen gidiyo gelen gidiyo
Benim sabahtan beri sancılarim sıklaştı akşam 8 de bir sancı başladı girmeye anlatamam yani 1 2 saat surdu dedim aha geliyo ama geçti ara ara geliyor her an hersey olabilir

Asiri derecede baski hissediyorum asagi dogru ya dönerken cok canim yaniyo normal mi boyle olmasi bu kadar fazla agrimasi

Kizlar yaa bisey soracagim ben egilip kalktikca karnim lıkır lıkır oluyo sanki bosluk varda hava bi oraya bi buraya gidiyo gibi boyle olan var mi??

Bilmiyorum özellikle bebek 40 i çıkana kadar kimseyi istemiyorum ben ama işte sakınan göze çöp batar derler

Günaydın cici anneler ve anne adayları sabah sabah yine düştüm yollara Dr kontrolü bakalım ne diyecek Dr bey kilolulara normal doğum onermiyorlarmis onu soracağım hamilelikte kilolu olduğu yetmez gibi 23 kilo alan rekor yapan ben varım bı tek heralde aklıma tüküreyim doğumdan da korkmaya başladım sabah bı yazı okudum bebek için risk anne için riskmis kilolu hamilelik vs vs dua ederseniz sevinirim doktor dan çıkınca yazarım hatunlar

canım ben de aldım 85 kiloyum. hayırlısı olsun hakkında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…