2017 EKİM Anne adayları

ben de inşallah sancılar 5 dakikada 1e inince hastaneye gitmek istiyorum.
Suyun gelirse hemen gt canm bnde evde beklicektm sadece sancı olsa ama bnm suyumda gelmişti zaten o açıklık ve sanciyla su gelmese tutmicaklardi hastanede .. ama sanciniz gelince duş alın gidin. Bnm sancı dustan çıkınca başladı zaten yarm saat sonrada su geldi mecbur gittik hemen. Bide şu var bnm hesabıma Gore 5 6 dk bir sancm geliyordu burda ama ara sanciymis onlar normalde 15 dk kadr varmis arası sancilarimin

suyu patlatıyorlar bazen elle? burda belirleyici su gelmesi o zaman öyle mi? yani 1. sırada su, sonra sancı sıklığı ve sonra da açılma galiba.

Bence başkalarının ne söylediğini bosver. Bana da gobegım hiç İnmemiş gibi geliyordu doktorum bebek kanalına girmiş dedi göğsümün altına bastırdı burası boşluk bebek asagıya ınmıs dedi.. bazen biz anlayamıyoruz ben anlamamışım mesela..yani yapımızla alakalı olabilir göbeğimizin sekli.

suyu patlatıyorlar bazen elle? burda belirleyici su gelmesi o zaman öyle mi? yani 1. sırada su, sonra sancı sıklığı ve sonra da açılma galiba.
Canım su geldiyse kaçarı yok enfeksiyon riski nedeniyle ya vajinal ya da sezaryen bir şekilde 24 saat içinde doğumu sonlandırıyorlarmış.

40 hafta dolana kadar bekliyor genelde doktorlar. Ben de hergun bekliyorum hala gelmiyor ama doktor 41. Haftayı da bulabilir normal diyor

Belirleyici derken önce suyun gelirse gozetm altında olman daha iyi suyun sızıp bitebilir o yüzden. Yoksa çok değişik doğumlar var bak zafrina89 nin açılması oldu sancı yoktu su patlatıldı sancı öyle oldu yanlış bilmiyorsam. :) Bnm kesede yırtık olmuş sadece siziyodu tamamı doğum esnasında patlatıldı bnm ebe patlattı ikinmaya başladım oyle. Doğum olayı çok karışık ve genelde kişiye Gore değişiyor anlayacağın . Genede dikkat etmen gereken suyun gelirse gitcen bide düzenli ve şiddetli sancin olunca.

Valla canım en güzelini yapmışsın bu bana büyük bir ders oldu Allah ikinciyi nasip ederse hayatta soylemicem inan ki telefonları bile açmak istemiyorum direk daha doğurmadın mı yok dogurdum da saklıyorum diyesim geliyor

Valla yakındır o telefonu kapatma meselesi :) bende sancıları evde çekip dayanamayınca gitmem istiyordum ve bu yüzden kasik ve bel ağrım başlayınca sıcak duşa girdim bayağı bekledim çıkınca sancim azalmıştı ama karnım taş gibi anlamadım neyse ki yarın kontrolüm var bakalım doktorumuz ne diyecek bu arada doktor da açıklığa önem.vermiyor çatı muayenesi bile yapmıyormuş doğum anına kadar çünkü dediği şey şancı önemli şancı oldum mu açılır zaten

Bide ne öğrendim biliyormusn siliklik diyorlar rahim incelmesi dedikleri şey sanirsam. Oda fazla olunca doğum faslı hızlı ilerliyor muş. Yalanciymis demek ki sancilarin internette belirtilerdede hep yaziyo ya duş aldınız gecmesiyse doğumdur diye :) bn duş alınca arttı sancm snde öyle yap git inslh kolayca dogurursn ama hep sıcak duş almaya dikkat et sabah akşam al :)

Canm bide doğum başlayınca çayı muayenesi yapilmasi daha iyi oluyo sanırm hani bebek kafayı tam dayiyo ya elleriyle kafaya Gore çatının durumuna bakıyorlar . Bnada öyle yapıldı çünkü çatı dar ama kafa küçük olur doğum dediler bncede doğum sancıları baslaynca yapılsa daha iyi

Bugün 37+2deyim, nst bağlandı, ekrana bir baktım 50den 80lere kadar çıkıyor ama bende tık yok, hissettiğim ağrı da yok kasılma daDr bana da yalancı sancı dedi. Neyse hayırlısıysa normal doğum istiyorum vücudun kendini hazırlamasını görmek de güzel

Banada yürüyüş yap dedi dr hergün yürüyorum, akrabalar plates topunda zıplamayı söyledi denemedim onu da mı yapsaydım acaba

anladım canım çok sağol.

bana çatı muayenesi perşembe günü yapılacak ya..:/ elini sokup nasıl anlıyor hiç mantıklı gelmiyor..

Banada yürüyüş yap dedi dr hergün yürüyorum, akrabalar plates topunda zıplamayı söyledi denemedim onu da mı yapsaydım acaba
canım bağdat hurması yiyor musun? hani şu kuru ve küçük olanlar. doğum sürecine çok faydalı. hergün 5 tane ye.

yaa bizim senle aynıydı sanki günümüz ben 38+1 im :) sen benden 1 hafta gerideymişsin. beraber doğuracaktık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…