- 9 Aralık 2014
- 384
- 499
- 103
- 37
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #30.241
Ya bugün kasık ağrısı başladı regl ağrısı gibi birde sırtıma ağrı girdi bugün için yeni totemim de bunlar cunkü daha once bunlar yoktu hatta aicak dusa girdim ve simdi de pilates yopumda zipiyorum fakirin ekmegi umutmus :)Hehehe çok güldüm neyseki bu yanlış totemler konusunda yalnız değilmişim :)
Her kasık ağrısında hayaller hayaller ama dr. Bana bebeğinin pozisyonu itibariyle yaşadığın kasık ağrıları çok normal dedi..
Inş şükürsüzlük değildir ama suratım düştü enerjim azaldı gelmeyecek diye düşünmekten bugün de tık yok demekten töbe töbee
Rabbim tez zamanda benim gibi doguramayanlara da nasip etsin insallah çok istiyorum artık sabirsizimHeyecanlı bekleyiş.biz sezaryan günü sabah 7 de evden çıkacaktk.güya erkenden uyuyalm demistik esimle ama ikimiz de uyuyamadk heyecandan.dogumdan sonra bi de suni sancı cektim bi baya yoruldu vücudum ona ragmen hastanede de bebegin başında bekledim sadece yarım saat uyudum sanrm.üstelik ablam da yanmda bebeğe bakmasına ragmen uyumadm.gercekten cok güzel bir duygu annelik dünyada paha bicilemeyecek bu dünyanın en güzel duygusu en tatlı sevgisi evlat sevgisi. Bakmaya doyamıyorum bebegime.uyuduğu zaman fotoğraflarına bakyrm gidip gelip yüzünü açıp bakımyrm.Binlerce şükür bu duyguları yasatan Allaha.hele ki benim gibi yıllarca evlat hasreti cekmis biri icin cok cok güzel bir duygu.Rabbim isteyen herkese tattrsn.
Canm stresten uzak dur :) stres doguma etki ediyo inann bi papatya çayı veya anason çayı iç uyu dinlen enerjiye ihtiyacın olacak. Adet ağrısı gbi ağrı doğum belirtisi beldede oluyordu bnde hatta daha çok belde oluyordu sirtim ağrıyordu karnim ishalmis gbi ağrıyordu ki ishalde oldum doğumdan bir iki gün önce kesilmiştiYa bugün kasık ağrısı başladı regl ağrısı gibi birde sırtıma ağrı girdi bugün için yeni totemim de bunlar cunkü daha once bunlar yoktu hatta aicak dusa girdim ve simdi de pilates yopumda zipiyorum fakirin ekmegi umutmus :)
Canm niye 40 haftan dolmadan sezeryan oluyorsun ki bence tahmini doğumu bekle olmazsa ol sezaryen . He tabi başka bi nedeni varsa bilemiyorum ..Kızlar benim ümidim kalmadı. Bugün son kez ev için alışverişe çıkacağız eşimle sonra artık yürüyüş yapmayacağım. Bir gelişme yok. Ayın 12sinde sezaryen olacak artık kendimi hazırladım
mide kısmı boşalır derken göbek aşağıya indi evet. göğsümün altından başlıyordu göbeğim şimdi göbekle göğüs arasına elim sığıyor.Kızlar dogum yaklaşınca göbek aşağı iner mide kısmı boşalır diyolar öyle oldu mu sizde de? Benimki hala top gibi duruyor
mide kısmı boşalır derken göbek aşağıya indi evet. göğsümün altından başlıyordu göbeğim şimdi göbekle göğüs arasına elim sığıyor.
Evet aslında ben belirti aradıkça olmayacak gibi geliyor ama etrafındaki insanların sürekli hergun arayıp hala doğurmadın mı sorularından sıkıldık biran önce doğurmak istiyorum. Birde ben 35. Haftada doğum sancisiyla gittim 2cm açılma %40 incelme var dediler o yüzden heran doğuracakmışım gibi beklemeye başladık ve simdi de artik sıkıldık beklemekten :)Canm stresten uzak dur :) stres doguma etki ediyo inann bi papatya çayı veya anason çayı iç uyu dinlen enerjiye ihtiyacın olacak. Adet ağrısı gbi ağrı doğum belirtisi beldede oluyordu bnde hatta daha çok belde oluyordu sirtim ağrıyordu karnim ishalmis gbi ağrıyordu ki ishalde oldum doğumdan bir iki gün önce kesilmişti
Ayy bi bende belirti yok galiba benimki icerde kalmaya cok hevesli kendi capinda hala hareketleri devam ediyor..
Bende 39 haftayim ama bende hicbisey yok sanki icimde kalcakmis gibi artik :) ne nisan ne su ne baska bisey :) ayy burda okudukca galiba ben doguramiycam diyorum
Benim de hep içimde kalacakmis gibi geliyor 9 ay geçiyormuş son günler geçmiyor mus meğer 267 gün gecti kaldı 13 sezeryan olmak zorunda kalicakmisim gibi gelmeye başladıHehehe çok güldüm neyseki bu yanlış totemler konusunda yalnız değilmişim :)
Her kasık ağrısında hayaller hayaller ama dr. Bana bebeğinin pozisyonu itibariyle yaşadığın kasık ağrıları çok normal dedi..
Inş şükürsüzlük değildir ama suratım düştü enerjim azaldı gelmeyecek diye düşünmekten bugün de tık yok demekten töbe töbee
Bi komşumuzla görüştüm dün daha senin doğumuna çok var göbegin hic inmemiş dedibenim göbekte gögüs altından baslıyor top gibi duruyor hala. yarın kontrolum var bakalım doktor ne diyecek komsu haklı mı cıkacak
Bebeğin kilosunu da ölçemedi doktor. 10gün önce 3800g dı. Hiçbir belirti yok sancım çıkmıyor,bebek Doğum kanalına girmedi, göbeğim düşmedi hala ayakları karaciğerimde dolaşıyor. Psikolojik olarak da çok yoruldum. Doktoruna güveniyorum.Canm niye 40 haftan dolmadan sezeryan oluyorsun ki bence tahmini doğumu bekle olmazsa ol sezaryen . He tabi başka bi nedeni varsa bilemiyorum ..
Ben etraftakilerin bu muhabbetini sevmediğim icin kac haftalk oldugumu söylemedim.ay olarak söyleyip gecistirdim hep. Dogum yaptığımı duyanlar cok şaşırdı neden erken oldu diyolar:)bir de hala duymayan bile var.böyle cok rahat ettim ben.Evet aslında ben belirti aradıkça olmayacak gibi geliyor ama etrafındaki insanların sürekli hergun arayıp hala doğurmadın mı sorularından sıkıldık biran önce doğurmak istiyorum. Birde ben 35. Haftada doğum sancisiyla gittim 2cm açılma %40 incelme var dediler o yüzden heran doğuracakmışım gibi beklemeye başladık ve simdi de artik sıkıldık beklemekten :)
Amin, Yarın beni neler bekliyor bilmiyorum ama eminim ki aynı duyguları bende hissedicem. Bende çok zor sahip olanlardanim. 2 kurtajim var ve tüp bebek. Rabbim isteyen herkese nasip etsin.Heyecanlı bekleyiş.biz sezaryan günü sabah 7 de evden çıkacaktk.güya erkenden uyuyalm demistik esimle ama ikimiz de uyuyamadk heyecandan.dogumdan sonra bi de suni sancı cektim bi baya yoruldu vücudum ona ragmen hastanede de bebegin başında bekledim sadece yarım saat uyudum sanrm.üstelik ablam da yanmda bebeğe bakmasına ragmen uyumadm.gercekten cok güzel bir duygu annelik dünyada paha bicilemeyecek bu dünyanın en güzel duygusu en tatlı sevgisi evlat sevgisi. Bakmaya doyamıyorum bebegime.uyuduğu zaman fotoğraflarına bakyrm gidip gelip yüzünü açıp bakımyrm.Binlerce şükür bu duyguları yasatan Allaha.hele ki benim gibi yıllarca evlat hasreti cekmis biri icin cok cok güzel bir duygu.Rabbim isteyen herkese tattrsn.
Ya bugün kasık ağrısı başladı regl ağrısı gibi birde sırtıma ağrı girdi bugün için yeni totemim de bunlar cunkü daha once bunlar yoktu hatta aicak dusa girdim ve simdi de pilates yopumda zipiyorum fakirin ekmegi umutmus :)
Aslında doğuma yakın tlfonu kapatıcanEvet aslında ben belirti aradıkça olmayacak gibi geliyor ama etrafındaki insanların sürekli hergun arayıp hala doğurmadın mı sorularından sıkıldık biran önce doğurmak istiyorum. Birde ben 35. Haftada doğum sancisiyla gittim 2cm açılma %40 incelme var dediler o yüzden heran doğuracakmışım gibi beklemeye başladık ve simdi de artik sıkıldık beklemekten :)
canım bilemedim ki.. doktorun diyeceği önemli evet. baş aşağı dönmüş ama dimi?Bi komşumuzla görüştüm dün daha senin doğumuna çok var göbegin hic inmemiş dedibenim göbekte gögüs altından baslıyor top gibi duruyor hala. yarın kontrolum var bakalım doktor ne diyecek komsu haklı mı cıkacak
ben de inşallah sancılar 5 dakikada 1e inince hastaneye gitmek istiyorum.Aslında doğuma yakın tlfonu kapatıcanhc bitmiyor o dogurmadnmi lafları .. bu arada açıklık çok bisi ifade etmiyo bnm anladığım sancı olursa açılıyor cnku bn 2 cm açıklıkla gittim 2 saat sonra 4 cm oldu öyle kaldı tam 24 saat önce şekilde durdm sancılar hafifledi hatta beldeki geçti kasıkta gelip giden vardi. Hastaneden çıktık kağıt imzalayıp evde cekeym sanciyi duş alaym faln diye geldim duş aldm sancı başladı 10dk bir geri hastaneye gittik 6 saat sonra doğdu. Stresten ve üsüdügmden doğum durdu sıcak suyu gorunce gevsedi rahim
Hiimm hayırlısı . İnslh gönlüne gore olur :)Bebeğin kilosunu da ölçemedi doktor. 10gün önce 3800g dı. Hiçbir belirti yok sancım çıkmıyor,bebek Doğum kanalına girmedi, göbeğim düşmedi hala ayakları karaciğerimde dolaşıyor. Psikolojik olarak da çok yoruldum. Doktoruna güveniyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?