- 5 Haziran 2009
- 8.535
- 2.395
- 398
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #28.041
Çok şükür iyisiniz bak bebeğinle sen,çok sevindim daha iyi olun İnşaAllah. Kendi doktoruna devam etmeyeceksin sanırım yine de?300 den düşük cnm o yüzden sabah çıkarım tansiyon da 12 8 çıkıyor genelde çok sukur
Sana da günaydın canım :)Günaydın
İyiyim canım ağrı var ama olur o kadar
Sağ salim bitseydi şu günler:)
Üste para verse gitmem kendi takip edebilirdi hani bana git testlerini yaptır gel falan demedi fakülteye git oranın kuvezi daha iyi dedi geri zekalıÇok şükür iyisiniz bak bebeğinle sen,çok sevindim daha iyi olun İnşaAllah. Kendi doktoruna devam etmeyeceksin sanırım yine de?
Ben farkettim ki gaz yapıcı şeyler yemişsem yada üşüttüysem o gece çok kasılıyor karnım. Gece karnım bir tarafa toplanmış kaskatı halde kalkıyorum. Uyanıp yatakta doğruluyorum çok sonra şekli düzeliyor.dün gecedenberi karnım taş gibi oluo özellikle sağ tarafa toplanıo doğru düzgün uyuyamadm ara ara da vajinaya bi iğne batma hissi gelio bugünün ki nstyi dört gözle bekliyorum saat 10da kontrolüm var bakalım durum neymii
Benimde siddetli adet sancılarım ve vajinaya igne batma oluyor ama nstde 40larda sanci cikiyo.
Nst Sonucunu soylersen sevinirim. Bide kac gunde bir kontole gidiyorsun canim?
haftada 1 gidiyorum 34den beri çünkü rahim ağzı kısalmam vardı çıkınca yazarm canm iğne batma hissi bende de oluo arada doktor normal artk dediBenimde siddetli adet sancılarım ve vajinaya igne batma oluyor ama nstde 40larda sanci cikiyo.
Günaydınn
Ödem bendede var ne yapsam geçmedide
Ayağımda bile bile lades oldu
Şahane kaldırımlarımız artı topuklu ayakkabı
Hayrli guzel haberlerle gelirsin insallah canim. Bekliyoruz haberlerinihaftada 1 gidiyorum 34den beri çünkü rahim ağzı kısalmam vardı çıkınca yazarm canm iğne batma hissi bende de oluo arada doktor normal artk dedi
Ben de şimdiden duyurmaya başladım işte, aaa bebeğe şunu vereceklermiş verilir mi o ya diye diye mesajlaar mesajlarben biliyorum ztn canm anneanneler babaanneler veriyo ya su şekerli su fln onun için dedim ebe iyi ki söyledi diye yoksa annemin su vermek isteyeceği aklıma gelmemişti tembihlemezdim yani ztn biliyodur die
Hayırlı haberlerle gel inşallah canım dört gözle bekliyoruz.dün gecedenberi karnım taş gibi oluo özellikle sağ tarafa toplanıo doğru düzgün uyuyamadm ara ara da vajinaya bi iğne batma hissi gelio bugünün ki nstyi dört gözle bekliyorum saat 10da kontrolüm var bakalım durum neymii
Elle bakti bende 35Ya ben hic acilma falan var mi bilmiyorum dr um da bisey demedi nasil kontrol ediliyo bilmiyorum kacinca haftadan itibaren bakiyorlarsa acikma olup olmadigina?
nst de bişey çıkmadı ama o gece ki sertlik iğne batması da geçmişti ztn doktor rahim ağzı kısalmaya başlamış artk doğumu beklicez dedi heralde 40ı göremezmişim haftada 1 kontrole devam kanama su sık sancı olursa doğum başlıo demektir gelirsin dediBenimde siddetli adet sancılarım ve vajinaya igne batma oluyor ama nstde 40larda sanci cikiyo.
bnm doktorda bundan sonra doğumu beklicez ztn normal bu hissettiklerin dediBen farkettim ki gaz yapıcı şeyler yemişsem yada üşüttüysem o gece çok kasılıyor karnım. Gece karnım bir tarafa toplanmış kaskatı halde kalkıyorum. Uyanıp yatakta doğruluyorum çok sonra şekli düzeliyor.
Vajinada iğnelenme hisse bende 26.haftadan beri var. O hafta eltime bundan bahsettiğimde vajinan Doğuma hazırlanıyor o iğnelenmeyle açılma oluyor sana diyeyim dediğinde çok korkmuştum halbuki halaa ne açılma ne doğurma durumundayım. Doktoruma söyledim normal dedi. Her zaman değil ama ara ara oluyor. Özellikle öne doğru eğildiğimde bırak iğneyi vajinaya bıçak sokulmuş gibi hissediyorum
geldim canım açılma bakmadı ztn çatı muayenesi yapmıomuş doğum başlangıcında bakıomuş ebeler sanırım rahim ağzı 28mm fln kısalmaya başlamış yavaş yavaş hazır ol artk dedi 40a ulaşamıcaz heralde dedim senin gibi olup ulaşanlarda var ulaşamayanlarda var dedi ama bundan sonra doğsada problem yok 2700den aşağıda doğmaz ztn dedi beklicez artkHayrli guzel haberlerle gelirsin insallah canim. Bekliyoruz haberlerini
bn ultrasonla rahim ağzına bakarken açılma varmı die sordum doktor burdan anlaşılmaz vajinal muayene ile bakıyoruz ona dedi dediğin gibi yapılması gereken bişey ki yapıolar bukdr gerilmemek lazm bence deBen de şimdiden duyurmaya başladım işte, aaa bebeğe şunu vereceklermiş verilir mi o ya diye diye mesajlaar mesajlar
Hayırlı haberlerle gel inşallah canım dört gözle bekliyoruz.
Arkadaşlar doğum için açılma olması gerekiyorsa, o açılmanın olup olmadığını da ebeler ve drlar takip edecek, lütfen sıkıntı yapmayın kendinize. Bizim gözlerimiz parmağımızdadır, yakın zamanda 2 ebe sizi kontrol edebilir birimizin gözden kaçırdığını diğeri yakalasın diye demişlerdi. O muayene yapılacak, olaya parmaklanmak olarak bakmayın, bebişlerimizin bize geleceği yol ne durumda onu öğrenmek için bakıyorlar öyle düşünün, daha rahat geçer bence muayeneniz
Rabbim sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin canım her ikisi de sağlıkla kolay bir şekilde gelir inşaAllah. Güzel haberlerini bekliyoruzKızlar önce kahverengi şimdide giderek kana dönüşen akıntım var, birazdan hastaneye geçiyorum. Duanızı istiyorum. Pazartesiyi beklemeyecek sanırım sıpalar:) sancım yok ama bilmiyorum.
Doğumda o kadar parmaklatmayn be kendinizi :))) açıklık varmı diye ben baktrdim ama zorlanmadm ya çatı muayenesi de ona benziyordur o yüzden korkmuyorum.Kimi doktor son ay surekeli kontrol ediyor cati muayenesiyle alttan bakiyor canim.
Benim doktorum daha bakmadı hic. Bakmasinida istemiyorum kendim soyledim zaten. Bir kez rahatsizlandim evime en yakin hastaneye gittim baktilar canim gitti.
Agri sanci su gelmesi nisan gelmesi vs durumunda bakmalari bence daha dogru olur. Cekilecek dert degil. Hele dogum yapacagimiz zaman ikide bir gelip gidip parmakliyorlar.
Hadi hayırlısı bakalm bize haber ver gelen şey nisandir büyük ihtimal :)Kızlar önce kahverengi şimdide giderek kana dönüşen akıntım var, birazdan hastaneye geçiyorum. Duanızı istiyorum. Pazartesiyi beklemeyecek sanırım sıpalar:) sancım yok ama bilmiyorum.
aaaa 2 gün dayanamadı sabırsızlar hadi sağlıkla gelsinler inşallahhKızlar önce kahverengi şimdide giderek kana dönüşen akıntım var, birazdan hastaneye geçiyorum. Duanızı istiyorum. Pazartesiyi beklemeyecek sanırım sıpalar:) sancım yok ama bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?