2017 EKİM Anne adayları

Çok şükür iyisiniz bak bebeğinle sen,çok sevindim daha iyi olun İnşaAllah. Kendi doktoruna devam etmeyeceksin sanırım yine de?
Üste para verse gitmem kendi takip edebilirdi hani bana git testlerini yaptır gel falan demedi fakülteye git oranın kuvezi daha iyi dedi geri zekalı

Kendi dr.ma.um yoktu Dün başka dr.baktı bebek tam altta bende baya minyonum çok zorluyor beni kaskatı olan karnım dr.un ilgisini çekti açılman var mı bakayım dedi alttan anaam ne kastım öyle daha önce bi sağlık sorunumda aletle bakılmıştı hiç anlamadım ama dünkü çok sinir bişiydi çok kastım ama açılma yok dedi 36+0 ım

Ben farkettim ki gaz yapıcı şeyler yemişsem yada üşüttüysem o gece çok kasılıyor karnım. Gece karnım bir tarafa toplanmış kaskatı halde kalkıyorum. Uyanıp yatakta doğruluyorum çok sonra şekli düzeliyor.
Vajinada iğnelenme hisse bende 26.haftadan beri var. O hafta eltime bundan bahsettiğimde vajinan Doğuma hazırlanıyor o iğnelenmeyle açılma oluyor sana diyeyim dediğinde çok korkmuştum halbuki halaa ne açılma ne doğurma durumundayım. Doktoruma söyledim normal dedi. Her zaman değil ama ara ara oluyor. Özellikle öne doğru eğildiğimde bırak iğneyi vajinaya bıçak sokulmuş gibi hissediyorum

Benimde siddetli adet sancılarım ve vajinaya igne batma oluyor ama nstde 40larda sanci cikiyo.
Nst Sonucunu soylersen sevinirim. Bide kac gunde bir kontole gidiyorsun canim?

Benimde siddetli adet sancılarım ve vajinaya igne batma oluyor ama nstde 40larda sanci cikiyo.
haftada 1 gidiyorum 34den beri çünkü rahim ağzı kısalmam vardı çıkınca yazarm canm iğne batma hissi bende de oluo arada doktor normal artk dedi

Günaydınn
Ödem bendede var ne yapsam geçmedide
Ayağımda bile bile lades oldu
Şahane kaldırımlarımız artı topuklu ayakkabı

Deli seni:) gebeligin hele son trimestrnda kaslar dogumu kolaylastirmak icin gevsiyormus, bu da en cok ayak burkulmalari olarak donus yapiyormus. Tam 4 defa spor ayakkabiyla ayak burkunca aradtirdim da ogrendim sendeki iyi cesaret

KaldirimlAra atiyor bir de sucu kofte:) sen once hormonlarina bak:)

ben biliyorum ztn canm anneanneler babaanneler veriyo ya su şekerli su fln onun için dedim ebe iyi ki söyledi diye yoksa annemin su vermek isteyeceği aklıma gelmemişti tembihlemezdim yani ztn biliyodur die
Ben de şimdiden duyurmaya başladım işte, aaa bebeğe şunu vereceklermiş verilir mi o ya diye diye mesajlaar mesajlar

Hayırlı haberlerle gel inşallah canım dört gözle bekliyoruz.

Arkadaşlar doğum için açılma olması gerekiyorsa, o açılmanın olup olmadığını da ebeler ve drlar takip edecek, lütfen sıkıntı yapmayın kendinize. Bizim gözlerimiz parmağımızdadır, yakın zamanda 2 ebe sizi kontrol edebilir birimizin gözden kaçırdığını diğeri yakalasın diye demişlerdi. O muayene yapılacak, olaya parmaklanmak olarak bakmayın, bebişlerimizin bize geleceği yol ne durumda onu öğrenmek için bakıyorlar öyle düşünün, daha rahat geçer bence muayeneniz

nst de bişey çıkmadı ama o gece ki sertlik iğne batması da geçmişti ztn doktor rahim ağzı kısalmaya başlamış artk doğumu beklicez dedi heralde 40ı göremezmişim haftada 1 kontrole devam kanama su sık sancı olursa doğum başlıo demektir gelirsin dedi

bnm doktorda bundan sonra doğumu beklicez ztn normal bu hissettiklerin dedi

Hayrli guzel haberlerle gelirsin insallah canim. Bekliyoruz haberlerini
geldim canım açılma bakmadı ztn çatı muayenesi yapmıomuş doğum başlangıcında bakıomuş ebeler sanırım rahim ağzı 28mm fln kısalmaya başlamış yavaş yavaş hazır ol artk dedi 40a ulaşamıcaz heralde dedim senin gibi olup ulaşanlarda var ulaşamayanlarda var dedi ama bundan sonra doğsada problem yok 2700den aşağıda doğmaz ztn dedi beklicez artk

bn ultrasonla rahim ağzına bakarken açılma varmı die sordum doktor burdan anlaşılmaz vajinal muayene ile bakıyoruz ona dedi dediğin gibi yapılması gereken bişey ki yapıolar bukdr gerilmemek lazm bence de

Kızlar önce kahverengi şimdide giderek kana dönüşen akıntım var, birazdan hastaneye geçiyorum. Duanızı istiyorum. Pazartesiyi beklemeyecek sanırım sıpalar:) sancım yok ama bilmiyorum.
Rabbim sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin canım her ikisi de sağlıkla kolay bir şekilde gelir inşaAllah. Güzel haberlerini bekliyoruz

Doğumda o kadar parmaklatmayn be kendinizi :))) açıklık varmı diye ben baktrdim ama zorlanmadm ya çatı muayenesi de ona benziyordur o yüzden korkmuyorum.

Kızlar önce kahverengi şimdide giderek kana dönüşen akıntım var, birazdan hastaneye geçiyorum. Duanızı istiyorum. Pazartesiyi beklemeyecek sanırım sıpalar:) sancım yok ama bilmiyorum.
Hadi hayırlısı bakalm bize haber ver gelen şey nisandir büyük ihtimal :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…