• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Doğumlular😍❤️😍

Yaa hayırlı olsun ❤️inşallah güzel bir yıl geçiririz 4 Eylülde uyum haftası için gidecekmişiz bakalım 😊
Bizim ki ana sınıfın da da aynı okula gitti ööğretmeler ve okula alışık sorun yaşamayız diye düşünüyorum....
tüm öğrenciler güzel bir eğitim senesi geçirir insallah

2017 doğumlu olan arkadaşlarımızın değerli anneleri,

Bu topiği çocuklarımızı büyütürken aynı zamanda nasıl geliştirmeye çalışıyoruz neler yapıyoruz paylaşım yapmamız adına açıyorum. Amaç çocuklarımızı birbiriyle kıyaslama yapmadan birbirimize fikir olması adına neler yapıyoruz paylaşabiliriz.
Kızım Eylül 2017 doğumlu ve bu Eylül ayında okula başlayacak. Ben de ikinci yavrumdan dolayı ücretsiz izindeydim ben de okula döneceğim. Telaşlıyım biraz . Kızım birinci sınıf oğlum implantlı rehabilitasyona gidecek ben okula gideceğim. Kızıma bu yaşa gelene kadar aşırı özen gösterdim bakalım devam edebilecek miyim

Kızım Eylül 2017 doğumlu ve bu Eylül ayında okula başlayacak. Ben de ikinci yavrumdan dolayı ücretsiz izindeydim ben de okula döneceğim. Telaşlıyım biraz . Kızım birinci sınıf oğlum implantlı rehabilitasyona gidecek ben okula gideceğim. Kızıma bu yaşa gelene kadar aşırı özen gösterdim bakalım devam edebilecek miyim
Her şey gönlümüzce olsun 😊🌹

Biz heycanla herseyi tamamladik biraz kırtasiye ürünleri de aldık temel olanları, canta seti falan :) gun için de bakıp duruyorum :) çok heycanliyim
Yaa güle güle kullansın minik 🤩kırtasiye ürünlerinde öğretmen ne der onu bekliyorum kıyafetleri ve çanta setini ne kadara aldınız bizim 4 lü kıyafet setine 850 tl diye duydum çanta da araştırdım 500 civari ama bizimki tutturdu onun istediği çanta olacakmış resmen siteden kendisi baktı beğendi bakalım nereden alacağız karar vermedik

Yaa güle güle kullansın minik 🤩kırtasiye ürünlerinde öğretmen ne der onu bekliyorum kıyafetleri ve çanta setini ne kadara aldınız bizim 4 lü kıyafet setine 850 tl diye duydum çanta da araştırdım 500 civari ama bizimki tutturdu onun istediği çanta olacakmış resmen siteden kendisi baktı beğendi bakalım nereden alacağız karar vermedik
Okul forması 700 tl tuttu canim , cantasi beslenmesi kalemligi set aldik 1.400 tuttu oda suluk da iyi bir şey olsun dedim koku yapmasin 300 tl ye aldim , şimdikiler çok fena ille kendileri seçecek :)

2017 doğumlu olan arkadaşlarımızın değerli anneleri,

Bu topiği çocuklarımızı büyütürken aynı zamanda nasıl geliştirmeye çalışıyoruz neler yapıyoruz paylaşım yapmamız adına açıyorum. Amaç çocuklarımızı birbiriyle kıyaslama yapmadan birbirimize fikir olması adına neler yapıyoruz paylaşabiliriz.
Ekim 2017 dogumlu bu yıl 1.sınıfa kaydı çıkmış dilekçe verdim tekrar anaokuluna başlayacak

Back