- 23 Ocak 2016
- 33.055
- 49.386
- 598
- Konu Sahibi Niloyatospikk
-
Allah bağışlasın canım demek seninle aynı yaş yavrularımızTopigin hayırlı olsun
Büyüdükçe çok tatlı halleri alıyor insan ya
Yaa aynı mı fincanlar ne tatlısınız ya bizim de aynı donlarımız varAkşamları kahve yapıyoruz ona pekmezli su kendime kahve bide aynı fincanlar
Bişeyler yapmaya çalışıyoruz
Kız canımErkek mi kız mı senin
Yakın olsak ne güzel arkadaş olurlar yaKız canım
Ya kıyamamYakın olsak ne güzel arkadaş olurlar yabu sene anaokula vereceğim bakalım
İlk zamanda okula gitmeyeceğim diyorne olacak bilmiyorum annem bi kere kızımla yegenımle beraber kuran kursu kreşe vermiş o okulda ağlamış annem de almış eve getirmiş
Evet kızYa kıyamamsizle aynı yakın doğumlu arkadaşımız var onun bu sene sistemde anaokulu çıkmış bizim bakmadım ben ama eşim bu sene yollamayalım diyor ben de istiyorum yollamayı birşeyler öğrenir hem
Yakın olsak evet oynarlardı kız dimi seninki de
Adı neEvet kız
Zaten evdeler hep
Bunaldı bende arkadaşlık kazansın etkinlik kazansın istiyorum okul da 5 dk yürüme yakın bizdebakalım babannesi birakacak okula da
Rümeysa seninAdı ne
2017 Mayıs doğumluyuz biz anaokulu değil de özel kreşe yollamak istiyorum ben ama eşimi ikna edebilirsem yüzmeye yazdırdım ama yaşıtlarından talep olmadı sınıf açılmadı bekliyorumEki Görüntüle 2894007
Benim kızım seneye 67 aylık olacak iki yıl sonra 79 aylık yapıyor bunu bilemedim
72 aylık zorunlu olacakmış
Amin canım Ahsen de çok güzel isim adıyla yaşasın inşallahAdıyla yaşasın çok güzelbizimki de Ahsen
Amin canım çok sağolAmin canım Ahsen de çok güzel isim adıyla yaşasın inşallah
Hayırlsı olsun2017 Mayıs doğumluyuz biz anaokulu değil de özel kreşe yollamak istiyorum ben ama eşimi ikna edebilirsem yüzmeye yazdırdım ama yaşıtlarından talep olmadı sınıf açılmadı bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?