• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Doğumlular😍❤️😍

Niloyatospikk

I don't need no much money...
Pro Üye
23 Ocak 2016
33.055
49.386
598
2017 doğumlu olan çocuklarımızın değerli anneleri,

Bu topiği çocuklarımızı büyütürken aynı zamanda nasıl geliştirmeye çalışıyoruz neler yapıyoruz paylaşım yapmamız adına açıyorum. Amaç çocuklarımızı birbiriyle kıyaslama yapmadan birbirimize fikir olması adına neler yapıyoruz paylaşabiliriz.

Son düzenleme:
Akşamları kahve yapıyoruz ona pekmezli su kendime kahve bide aynı fincanlar
Bişeyler yapmaya çalışıyoruz 🥰🥰

Yakın olsak ne güzel arkadaş olurlar ya 😍😍😍 bu sene anaokula vereceğim bakalım
İlk zamanda okula gitmeyeceğim diyor 🙄 ne olacak bilmiyorum annem bi kere kızımla yegenımle beraber kuran kursu kreşe vermiş o okulda ağlamış annem de almış eve getirmiş 🙄

Yakın olsak ne güzel arkadaş olurlar ya 😍😍😍 bu sene anaokula vereceğim bakalım
İlk zamanda okula gitmeyeceğim diyor 🙄 ne olacak bilmiyorum annem bi kere kızımla yegenımle beraber kuran kursu kreşe vermiş o okulda ağlamış annem de almış eve getirmiş 🙄
Ya kıyamam 🥰sizle aynı yakın doğumlu arkadaşımız var onun bu sene sistemde anaokulu çıkmış bizim bakmadım ben ama eşim bu sene yollamayalım diyor ben de istiyorum yollamayı birşeyler öğrenir hem

Yakın olsak evet oynarlardı kız dimi seninki de 🥰

Ya kıyamam 🥰sizle aynı yakın doğumlu arkadaşımız var onun bu sene sistemde anaokulu çıkmış bizim bakmadım ben ama eşim bu sene yollamayalım diyor ben de istiyorum yollamayı birşeyler öğrenir hem

Yakın olsak evet oynarlardı kız dimi seninki de 🥰
Evet kız 🥰
Zaten evdeler hep
Bunaldı bende arkadaşlık kazansın etkinlik kazansın istiyorum okul da 5 dk yürüme yakın bizde 🥰 bakalım babannesi birakacak okula da

147E937C-4016-42E7-895C-64CC0A19E8DA.jpeg

Benim kızım seneye 67 aylık olacak iki yıl sonra 79 aylık yapıyor bunu bilemedim
72 aylık zorunlu olacakmış

Eki Görüntüle 2894007
Benim kızım seneye 67 aylık olacak iki yıl sonra 79 aylık yapıyor bunu bilemedim
72 aylık zorunlu olacakmış
2017 Mayıs doğumluyuz biz anaokulu değil de özel kreşe yollamak istiyorum ben ama eşimi ikna edebilirsem yüzmeye yazdırdım ama yaşıtlarından talep olmadı sınıf açılmadı bekliyorum

Back