• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2017 aşılama yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

aşılama yaptırdım

• Ankete Katılan
    22
  • This poll will close: .

elif1515

♡Rabbim Neylerse, Güzel Eyler♡
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2017
521
219
18
27
merhaba arkadaşlar
bu konuyu bilerek buraya aciyorum cunku burda daha sık cevap geliyo
10 agustos 2017 de asilama yaptirdim bugun 7. gunum
aşılama yaptiranlar tutan veya tutmayan herkesi buraya bekliyorum
tutanlar gün gün belirtilerini yazarsa cok sevinirim

merhaba arkadaşlar
canim oncelikle hayirli olsun asilaman insallah tutar benimde asilamayla oldu 2. asilamada tuttu
belirtilere gelince ilk 5 6 gun hic bir sey hissetmedim hersey normaldi 6.gunun gecesi sag taraftan yumurtlamistim sag kasigimla belimin sag taraginda ritmik bir sekilde muthis bir sizi oldu batma gibi ve 3 4 saat surdu
bir kac gun sonra sanki sag tarafimda bir bosluk varmis gibi yururken orda bir sey sallaniyormus gibi hissettim
14.gune kadar baska bir belirtim olmadi bu gunun aksaminda hafif bir bas donmesi yasadim
15. gunun sabahinda karnimda adet sancisi gibi bir agri oldu o gun kan verdim ve pozitif cikti

canim oncelikle hayirli oksun asilaman insallah tutar benimde asilamayla oldu 2. asilamada tuttu
belirtilere gelince ilk 5 6 gun hic bir sey hissetmedim hersey normaldi 6.gunun gecesi sag taraftan yumurtlamistim sag kasigimla belimin sag taraginda ritmik bir sekilde muthis bir sizi oldu batma gibi ve 3 4 saat surdu
bir kac gun sonra sanki sag tarafimda bir bosluk varmis gibi yururken orda bir sey sallaniyormus gibi hissettim
14.gune kadar baska bir bekirtim olmadi bu gunun aksaminda hafif bir bas donmesi yasadim
15. gunun sabahinda karnimda adet sancisi gibi bir agri oldu o gun kan verdim ve pozitif cikti
gercekten cok iyi geldi bu mesajin bana bende hic bisey hissetmiyorum acaba tutmadimiki diye surekli dusunuyorum
demekki degisiyo belirtiler insandan insana
peki idrar testi yaptinmi ondan once hic merak edip
bu arada allah saglikla hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin tebrik ederim canim cok sevindim

gercekten cok iyi geldi bu mesajin bana bende hic bisey hissetmiyorum acaba tutmadimiki diye surekli dusunuyorum
demekki degisiyo belirtiler insandan insana
peki idrar testi yaptinmi ondan once hic merak edip
bu arada allah saglikla hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin tebrik ederim canim cok sevindim
canim normalde zaten asilama tutsada pek birsey hissedilmiyormus cogu zaman belirti vermezmis yani ama benimgibi bekirti yakalayanlarda oluyo 12.gune kadwr test yapmadim cunku catlatma ignesinde gebelik hormonu var ve 12.gunden once yapinca bu sebeple pozitif cikiyor
13.gun yaptim 1 saat sonra silik 2.cizgi cikti ama 1 saat gectigi icin testi gecersiz saydim ertesi gun yumurtlama testiyle denedim ondan hemen pozitif cikti ama ben umutsuz oldugum icin onada inanmadim :)
normal testte gebeligi ogrendikten 1 hafta sonra cift cizgiyi gordum ama ben asiri su icerim idrar koyulasmasiyla alakaliydi sanirim benimkinin bukadar gec cikmasi

probleminiz neydi neden asilama yapildi ?
asilamadan once rahim filmi cekildimi?
hangi ilaclari kullandiniz asilamaya hazirlik asamasinda ?

canim normalde zaten asilama tutsada pek birsey hissedilmiyormus cogu zaman belirti vermezmis yani ama benimgibi bekirti yakalayanlarda oluyo 12.gune kadwr test yapmadim cunku catlatma ignesinde gebelik hormonu var ve 12.gunden once yapinca bu sebeple pozitif cikiyor
13.gun yaptim 1 saat sonra silik 2.cizgi cikti ama 1 saat gectigi icin testi gecersiz saydim ertesi gun yumurtlama testiyle denedim ondan hemen pozitif cikti ama ben umutsuz oldugum icin onada inanmadim :)
normal testte gebeligi ogrendikten 1 hafta sonra cift cizgiyi gordum ama ben asiri su icerim idrar koyulasmasiyla alakaliydi sanirim benimkinin bukadar gec cikmasi
ayyy agzindan bal damliyo kac gundur burdakilerin belirtilerini okuyup üzüldüm kesin tutmadi yine diye benim de 2. asilamam
peki rahatsizligin neydi hangi ilaclari kullandin surekli soru soruyorum ama beni cok iyi anladigindan da eminim ne hissettigimi biliyosun kesinlikle :)

ayyy agzindan bal damliyo kac gundur burdakilerin belirtilerini okuyup üzüldüm kesin tutmadi yine diye benim de 2. asilamam
peki rahatsizligin neydi hangi ilaclari kullandin surekli soru soruyorum ama beni cok iyi anladigindan da eminim ne hissettigimi biliyosun kesinlikle :)
ne hissettigini cok iyi anliyorum 2 sene dr dr dolastim cunku bende cok okudum burda cok cevap aradim sonra anladim ki herkeste hersey farkli seyrediyormus
ben polikistik overliydim esimdede ufak bir hiz sorunu vardi puregon igne 65 cc ile tedaviye basladim ovitrelle catlatma ignesi vuruldum asilamadan sonrada progestan fitil kullandim 10 gun

probleminiz neydi neden asilama yapildi ?
asilamadan once rahim filmi cekildimi?
hangi ilaclari kullandiniz asilamaya hazirlik asamasinda ?
pkoluyum ben ilk asilamada esimin ileri harekliligi azdi 2. asilamada yani bunda da o duzeldi cok sukur bende pko cikti. klomen verdi yumurtalarimi gelistirmek icin birde catlatma ignesi verdi asilamadan once 1 tane baska hic bir sey vermedi

pkoluyum ben ilk asilamada esimin ileri harekliligi azdi 2. asilamada yani bunda da o duzeldi cok sukur bende pko cikti. klomen verdi yumurtalarimi gelistirmek icin birde catlatma ignesi verdi asilamadan once 1 tane baska hic bir sey vermedi
ozel hastanedemi yaptiriyosun ?
rahim filmin cekilmedimi ?

unıversitede ozel degil yani rahim filmi cekilmedi size ne verdiler ilac olara ve ozeldemi yaptirdin
hayir bende uni hastanesinde yaptirdim
canim rahim filmi cekilmeden asilama yapilmamali insallah tutar ama eger tutmazsa hastaneni deis ve rahim filmi iste uni hastaneleri bu islemleri devlet proseduruyle yurutmesi lazim ve devlet rahim filmi istiyor asilamadan once bir eksiklik var sana yapilan islemlerde belki ufacik bir yapisiklik var ve tup tikali oldugi icin gebe kalamiyosun bunu goz ardi edip asilama yapmalari cok sacma ozele gitme diyecektim oyuzden sordum
puregon igne kullandim ben

anladim canim tutmazsa eger bunu soracagim hangi ilaclari kullandin peki
canim rahim filmi cekilmeden asilama yapilmamali insallah tutar ama eger tutmazsa hastaneni deis ve rahim filmi iste uni hastaneleri bu islemleri deblet proseduruyle yurutmesi lazim ve devlet rahim filmi istiyor asilamadan once bir eksiklik var sana yapilan islemlerde belki ufacik bir yapisiklik var ve tup tikali oldugi icin gebe kalamiyosun bunu hox ardi edip asilama yapmalari cok sacma ozele gitme diyecektim oyuzden sordum

canim bu 3. yazisim puregon igne ovitrelle catlatma ignesi ve progestan fitil :)))

merhaba arkadaşlar
27 temmuzda ilk aşılamamı yaptırdım, tutmadı
eylulde ıkıncı yapılacak

Benim ilk aşılamam bu gün test günüm ama test yapma cesaretim yok bekliyorum kuzu kuzu kırmızıların gelmesini

canim rahim filmi cekilmeden asilama yapilmamali insallah tutar ama eger tutmazsa hastaneni deis ve rahim filmi iste uni hastaneleri bu islemleri devlet proseduruyle yurutmesi lazim ve devlet rahim filmi istiyor asilamadan once bir eksiklik var sana yapilan islemlerde belki ufacik bir yapisiklik var ve tup tikali oldugi icin gebe kalamiyosun bunu goz ardi edip asilama yapmalari cok sacma ozele gitme diyecektim oyuzden sordum
puregon igne kullandim ben
arkadaşım sizide tebrik ederim allah sağlıkla kucağınızda göstersin evladınızı

Back