- 14 Ağustos 2017
- 521
- 219
- 18
- 27
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canim oncelikle hayirli olsun asilaman insallah tutar benimde asilamayla oldu 2. asilamada tuttumerhaba arkadaşlar
bu konuyu bilerek buraya aciyorum cunku burda daha sık cevap geliyo
10 agustos 2017 de asilama yaptirdim bugun 7. gunum
aşılama yaptiranlar tutan veya tutmayan herkesi buraya bekliyorum
tutanlar gün gün belirtilerini yazarsa cok sevinirim
gercekten cok iyi geldi bu mesajin bana bende hic bisey hissetmiyorum acaba tutmadimiki diye surekli dusunuyorumcanim oncelikle hayirli oksun asilaman insallah tutar benimde asilamayla oldu 2. asilamada tuttu
belirtilere gelince ilk 5 6 gun hic bir sey hissetmedim hersey normaldi 6.gunun gecesi sag taraftan yumurtlamistim sag kasigimla belimin sag taraginda ritmik bir sekilde muthis bir sizi oldu batma gibi ve 3 4 saat surdu
bir kac gun sonra sanki sag tarafimda bir bosluk varmis gibi yururken orda bir sey sallaniyormus gibi hissettim
14.gune kadar baska bir bekirtim olmadi bu gunun aksaminda hafif bir bas donmesi yasadim
15. gunun sabahinda karnimda adet sancisi gibi bir agri oldu o gun kan verdim ve pozitif cikti
canim normalde zaten asilama tutsada pek birsey hissedilmiyormus cogu zaman belirti vermezmis yani ama benimgibi bekirti yakalayanlarda oluyo 12.gune kadwr test yapmadim cunku catlatma ignesinde gebelik hormonu var ve 12.gunden once yapinca bu sebeple pozitif cikiyorgercekten cok iyi geldi bu mesajin bana bende hic bisey hissetmiyorum acaba tutmadimiki diye surekli dusunuyorum
demekki degisiyo belirtiler insandan insana
peki idrar testi yaptinmi ondan once hic merak edip
bu arada allah saglikla hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin tebrik ederim canim cok sevindim
ayyy agzindan bal damliyo kac gundur burdakilerin belirtilerini okuyup üzüldüm kesin tutmadi yine diye benim de 2. asilamamcanim normalde zaten asilama tutsada pek birsey hissedilmiyormus cogu zaman belirti vermezmis yani ama benimgibi bekirti yakalayanlarda oluyo 12.gune kadwr test yapmadim cunku catlatma ignesinde gebelik hormonu var ve 12.gunden once yapinca bu sebeple pozitif cikiyor
13.gun yaptim 1 saat sonra silik 2.cizgi cikti ama 1 saat gectigi icin testi gecersiz saydim ertesi gun yumurtlama testiyle denedim ondan hemen pozitif cikti ama ben umutsuz oldugum icin onada inanmadim :)
normal testte gebeligi ogrendikten 1 hafta sonra cift cizgiyi gordum ama ben asiri su icerim idrar koyulasmasiyla alakaliydi sanirim benimkinin bukadar gec cikmasi
ne hissettigini cok iyi anliyorum 2 sene dr dr dolastim cunku bende cok okudum burda cok cevap aradim sonra anladim ki herkeste hersey farkli seyrediyormusayyy agzindan bal damliyo kac gundur burdakilerin belirtilerini okuyup üzüldüm kesin tutmadi yine diye benim de 2. asilamam
peki rahatsizligin neydi hangi ilaclari kullandin surekli soru soruyorum ama beni cok iyi anladigindan da eminim ne hissettigimi biliyosun kesinlikle :)
pkoluyum ben ilk asilamada esimin ileri harekliligi azdi 2. asilamada yani bunda da o duzeldi cok sukur bende pko cikti. klomen verdi yumurtalarimi gelistirmek icin birde catlatma ignesi verdi asilamadan once 1 tane baska hic bir sey vermediprobleminiz neydi neden asilama yapildi ?
asilamadan once rahim filmi cekildimi?
hangi ilaclari kullandiniz asilamaya hazirlik asamasinda ?
ozel hastanedemi yaptiriyosun ?pkoluyum ben ilk asilamada esimin ileri harekliligi azdi 2. asilamada yani bunda da o duzeldi cok sukur bende pko cikti. klomen verdi yumurtalarimi gelistirmek icin birde catlatma ignesi verdi asilamadan once 1 tane baska hic bir sey vermedi
unıversitede ozel degil yani rahim filmi cekilmedi size ne verdiler ilac olara ve ozeldemi yaptirdinozel hastanedemi yaptiriyosun ?
rahim filmin cekilmedimi ?
hayir bende uni hastanesinde yaptirdimunıversitede ozel degil yani rahim filmi cekilmedi size ne verdiler ilac olara ve ozeldemi yaptirdin
hayir bende uni hastanesinde yaptirdim
canim rahim filmi cekilmeden asilama yapilmamali insallah tutar ama eger tutmazsa hastaneni deis ve rahim filmi iste uni hastaneleri bu islemleri deblet proseduruyle yurutmesi lazim ve devlet rahim filmi istiyor asilamadan once bir eksiklik var sana yapilan islemlerde belki ufacik bir yapisiklik var ve tup tikali oldugi icin gebe kalamiyosun bunu hox ardi edip asilama yapmalari cok sacma ozele gitme diyecektim oyuzden sordum
kusura bakma gormemisim canim ozur dilerimcanim bu 3. yazisim puregon igne ovitrelle catlatma ignesi ve progestan fitil :)))
27 temmuzda ilk aşılamamı yaptırdım, tutmadımerhaba arkadaşlar
bu konuyu bilerek buraya aciyorum cunku burda daha sık cevap geliyo
10 agustos 2017 de asilama yaptirdim bugun 7. gunum
aşılama yaptiranlar tutan veya tutmayan herkesi buraya bekliyorum
tutanlar gün gün belirtilerini yazarsa cok sevinirim
insallah hayirlisiyla tutar canim benimde ilk asilamam tutmadi bu 2.27 temmuzda ilk aşılamamı yaptırdım, tutmadı
eylulde ıkıncı yapılacak
hic onemli degil canim :)kusura bakma gormemisim canim ozur dilerim
arkadaşım sizide tebrik ederim allah sağlıkla kucağınızda göstersin evladınızıhayir bende uni hastanesinde yaptirdim
canim rahim filmi cekilmeden asilama yapilmamali insallah tutar ama eger tutmazsa hastaneni deis ve rahim filmi iste uni hastaneleri bu islemleri devlet proseduruyle yurutmesi lazim ve devlet rahim filmi istiyor asilamadan once bir eksiklik var sana yapilan islemlerde belki ufacik bir yapisiklik var ve tup tikali oldugi icin gebe kalamiyosun bunu goz ardi edip asilama yapmalari cok sacma ozele gitme diyecektim oyuzden sordum
puregon igne kullandim ben
amin tesekkur ederim allah size ve isteyen herkese bir an once nasip etsin evlat sahibi olmayi emeklerinizi bosa cikarmasin insallaharkadaşım sizide tebrik ederim allah sağlıkla kucağınızda göstersin evladınızı