2017 Aralık Anneleri

Adamın asaaabınııı bozma bizde büleee begenmezsen okuma de haydeeee buralar bizimm biz yokken buralar bir hiç görüldüğü üzere bu topiği hanım ağalar topiği yaparızz çiçaaammmm:KK59: P Portakal-cicegi

Hanımefendiler,
uyarılarınız Ali kıran baş kesen olun diye açılmadı, site kurallarına ve genel toplum adabına uygun yorumlar yazarsanız sevinirim.
Hiçbir topik kimsenin tekelinde değildir.

Mune Mune bak beni desteklemediniz ama bak haklı çıktım. Ne demiştim burayı takip ediyorlar yasağı kaldırın anında gelirler dedim. Burada takip edenlere söz söyleyip aynı şeyi yapıyorlar... Hep diyorum böylelerini atın siteden...

İyi geceler sevgili aralık anneleri, bebeği kaç aylıkken oturtabiliyoruz. 4 ay asısında sağlık ocağındaki ebe artık destekli oturtabilirsin demişti ama çevremdeki herkes erken diyor. Tabi insanın ilk tecrübesizliği olunca herseye tedirgin ve pimpirikli oluyor
Bende daha oturtmuyorum 24 nisanda 4 ayı dolacak ama altını degisirken incecik bi yastık koyuyorum başının altına ve hep oturmak istiyo gibi kalkmaya çalışıyo acaba destekli oturtmak mı lazım arada diye bende merak ediyorum aşıya gidince soracam bende

İyi geceler sevgili aralık anneleri, bebeği kaç aylıkken oturtabiliyoruz. 4 ay asısında sağlık ocağındaki ebe artık destekli oturtabilirsin demişti ama çevremdeki herkes erken diyor. Tabi insanın ilk tecrübesizliği olunca herseye tedirgin ve pimpirikli oluyor

Hayır erken daha en az bır ay daha beklemen lazım desteklı otrması ıcın

Mune Mune bak beni desteklemediniz ama bak haklı çıktım. Ne demiştim burayı takip ediyorlar yasağı kaldırın anında gelirler dedim. Burada takip edenlere söz söyleyip aynı şeyi yapıyorlar... Hep diyorum böylelerini atın siteden...
Biz hepimiz burda arkadaş olduk ve doğal olarak haber alamadığımız kişileri merak ettik ama iyiki üyeliklerimizi iptal ettin sayende arkadaşlıktan ileri gittik dost abla kardeş aile olduk...
Gelelim takip edenlere söz söylemeye senin hakkında söz söylense sakin kalabilirmisin (sanmıyorum) ben kalamam ağzının payını vermezsem içim rahat etmez...
Tek kelime yazmayıp bizim sayemizde binlerce mesajın olduğu sayfaya sadece biz gidince arkamızdan yazanların olsun sayfa biz istemiyoruz arkamızdan atıp tutmaya devam edebilirler ısırmazlar :)...
Bizi banlıyosun ya gerek yok bence resimdeki yazıyla siteye girişi yasaklayan yöneticinin olduğu bi sitede bizim işimiz olmaz...
Hee bide girişimi yasaklamazsan hatrım kalır valla :KK12:
IMG-20180415-WA0039.jpg

Eklentiler

• IMG-20180415-WA0039.jpg
    IMG-20180415-WA0039.jpg
    59,7 KB · Görüntüleme: 62
Bende daha oturtmuyorum 24 nisanda 4 ayı dolacak ama altını degisirken incecik bi yastık koyuyorum başının altına ve hep oturmak istiyo gibi kalkmaya çalışıyo acaba destekli oturtmak mı lazım arada diye bende merak ediyorum aşıya gidince soracam bende
Aynen benim oğlumda dediğin gibi hep kaldırıyordu kendisini bende kendi doktoruna 5 . Ayda rota aşısı için gidicem, yarın mesaj atıp sorayım bakalım o ne diyecek

Günaydın ..
Aynen öyle çok yazık ettiler hem de ..

Gruptayken hıcbırınız yazmıuodunzda bız cekılınce ne cok kısı arkamzdan yazmaya baslamıs mubarek sızene kardesım kım nerde ne yapuyosa yapar yetınememısız demekki gerek duymusuz daha sıkı arkadas olmaya !!!

Arkanızdan yazmadımki , orda bir arkadaş neden gittiler gibi bi soru sormuştu ben de cevap verdim . WhatsApp grubu açık ve yasak diye söyleniyor .

umudunu-kaybetme umudunu-kaybetme , arkadaşlar yine gitmişler şayet geri gelirlerse onlara da yazarım ..
Kaldıki burası özgür bir kulüp , ben erkek bebek isteyenler topiğine de yazdım , bat günü sayanlar topiğine de , cinsiyet tahmini topiğine ve daha bir sürü topiklere yazmışımdır . Kimse için sen şuraya yazabilirsin ya da sen yazamazsın denmiyor burada .
Ben o gün yeni mesajlara o arkadaşın mesajını gördüm onun üzerine yazma gereği duydum , hiçbir şekilde kötü bir niyetim yoktu .

işte ideal anne cümleleri... yazık, kime yazık siz benden daha iyi anladınız...
Afgur anca burdan insanların arkasından al dürüm yap sayfayı
Dün yazıp yazmama konusunda gidip geldim.14 senedir burdayım.Anlaşamadığım kişiler oldu.Hata Kazen le aynı başlıkda farklı yazdığımız bir iki başlıkda olmuşdur.Ama ne Kazen den ne başkasından böyle sözler ne duydum ne ben ettim.
Düşünün reelde birinin evine gidiyorsunuz ve ev sahibi odadan çıkarçıkmaz arkasından dedikodusunu yapıyorsunuz,alev ateş söyleniyorsunuz.Ev sahibi bunu kabul edermi sizce:)
c020.gif

X