- 15 Nisan 2018
- 6
- 2
- 32
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hoşgeldin canımMerhabalar ben yeniyim kizim aralik 2 dogumlu..
Adamın asaaabınııı bozma bizde büleee begenmezsen okuma de haydeeee buralar bizimm biz yokken buralar bir hiç görüldüğü üzere bu topiği hanım ağalar topiği yaparızz çiçaaammmm P Portakal-cicegi
Niye birdan biri banlanınca geliyor cevap. Firsat mi kolluyorsunuz?Gerekli uyarıyı yapmaları cok iyi oldu.Kimin hanım ağa oldugunu görduk.ü
Adamın asaaabınııı bozma bizde büleee begenmezsen okuma de haydeeee buralar bizimm biz yokken buralar bir hiç görüldüğü üzere bu topiği hanım ağalar topiği yaparızz çiçaaammmm P Portakal-cicegi
Hanımefendiler,
uyarılarınız Ali kıran baş kesen olun diye açılmadı, site kurallarına ve genel toplum adabına uygun yorumlar yazarsanız sevinirim.
Hiçbir topik kimsenin tekelinde değildir.
Bende daha oturtmuyorum 24 nisanda 4 ayı dolacak ama altını degisirken incecik bi yastık koyuyorum başının altına ve hep oturmak istiyo gibi kalkmaya çalışıyo acaba destekli oturtmak mı lazım arada diye bende merak ediyorum aşıya gidince soracam bendeİyi geceler sevgili aralık anneleri, bebeği kaç aylıkken oturtabiliyoruz. 4 ay asısında sağlık ocağındaki ebe artık destekli oturtabilirsin demişti ama çevremdeki herkes erken diyor. Tabi insanın ilk tecrübesizliği olunca herseye tedirgin ve pimpirikli oluyor
İyi geceler sevgili aralık anneleri, bebeği kaç aylıkken oturtabiliyoruz. 4 ay asısında sağlık ocağındaki ebe artık destekli oturtabilirsin demişti ama çevremdeki herkes erken diyor. Tabi insanın ilk tecrübesizliği olunca herseye tedirgin ve pimpirikli oluyor
Biz hepimiz burda arkadaş olduk ve doğal olarak haber alamadığımız kişileri merak ettik ama iyiki üyeliklerimizi iptal ettin sayende arkadaşlıktan ileri gittik dost abla kardeş aile olduk...Mune bak beni desteklemediniz ama bak haklı çıktım. Ne demiştim burayı takip ediyorlar yasağı kaldırın anında gelirler dedim. Burada takip edenlere söz söyleyip aynı şeyi yapıyorlar... Hep diyorum böylelerini atın siteden...
Aynen benim oğlumda dediğin gibi hep kaldırıyordu kendisini bende kendi doktoruna 5 . Ayda rota aşısı için gidicem, yarın mesaj atıp sorayım bakalım o ne diyecekBende daha oturtmuyorum 24 nisanda 4 ayı dolacak ama altını degisirken incecik bi yastık koyuyorum başının altına ve hep oturmak istiyo gibi kalkmaya çalışıyo acaba destekli oturtmak mı lazım arada diye bende merak ediyorum aşıya gidince soracam bende
Afgur anca burdan insanların arkasından al dürüm yap sayfayıGerekli uyarıyı yapmaları cok iyi oldu.Kimin hanım ağa oldugunu görduk.ü
Günaydın ..
Aynen öyle çok yazık ettiler hem de ..
Afgur anca burdan insanların arkasından al dürüm yap sayfayı
işte ideal anne cümleleri... yazık, kime yazık siz benden daha iyi anladınız...
Dün yazıp yazmama konusunda gidip geldim.14 senedir burdayım.Anlaşamadığım kişiler oldu.Hata Kazen le aynı başlıkda farklı yazdığımız bir iki başlıkda olmuşdur.Ama ne Kazen den ne başkasından böyle sözler ne duydum ne ben ettim.Afgur anca burdan insanların arkasından al dürüm yap sayfayı
Niyeki canim okumak yasak mi :))keske gizli gizli okuyanlari gorme ozelligi gelse.daha iyi olur bence :))
Evet bu grubun böyle bir özelliği varmış okumak yasakmışNiyeki canim okumak yasak mi :))
Valla arkanizdan atmadim sayfaya yazdim.vhatsapta ne yapacaklar her dakika bildirim gelir dedim burasi iyiydi defim. :)Arada yaziyorum ben 2 hafta girmedim.bir girdim dağılmıs grup. BebHani arkamizdan atip tutanlar nerdesiniz bi gelin bakalim
Evet bu grubun böyle bir özelliği varmış okumak yasakmış