- 13 Ağustos 2014
- 13.046
- 22.233
-
- Konu Sahibi gibigibiyim
Merhaba çok geçmiş olsun sana da canım peki kromozomal sorun bebekte mi sizin tahlillerinizde mi çıktı? Nerde yaptırdınız testlerinizi sakıncası yoksa?Merhaba
7.haftada kürtaj oldum genetıkte kromozomal bır sorun cıktı bızde genetık testlerımızı yaptıracagız.
Kesınlıkle cgh yada ngs ıstyrum . Aynı seylerı yasamamak için.
Konunuzu takıpteyım ;bu yöntemle ilgili bılgısı olan yaptıran yaptıracak olanlar deneyımkerını paylassın lütfen
Kürtaj sonucumda bebekte 22.kromozom fazlalığı..Merhaba çok geçmiş olsun sana da canım peki kromozomal sorun bebekte mi sizin tahlillerinizde mi çıktı? Nerde yaptırdınız testlerinizi sakıncası yoksa?
Kürtaj sonucumda bebekte 22.kromozom fazlalığı..
bız test yaptırdık sonuvlarını beklıyoruz.bızde bırsey cıkacakmı ona bakacagız..
Sonuc ne olursa olsun ben embrıyolara işlem yaptıracagım
Gittiğin hastanede yapılmıyo mu canım fish tekniği nereye gidiyosun?benimde genetik sonucunda turner sendromu çıktı %6 gibi bir ihtimal var bebeğin de bu turner sendromu taşıması (kız olması durumunda sadece) bende pgt yaptıracağim ankara da mikrogen ile görüştüm fish yöntemi yeterli dedi ? başka genetik laboratuvar var mı tavsiye edebileceğiniz ve fiyatları hakkında bilgisi olan var mı?
Anladım canım benim bildiğim mbgenlab diye biyer var Muhterem Bahçe.. Bi araştır istersen..Zübeyde Hanıma Gidiyorum malasef orada da embriyoya genetik test yapılmıyor dışarıdan yaptırmak gerekiyor
Anladım canım benim bildiğim mbgenlab diye biyer var Muhterem Bahçe.. Bi araştır istersen..
Rica ederim canım.. Umarım faydası olur.. Bana da kendi doktorum vermişti bu ismi kendisi işinde iyidir ve maddi anlamda da vicdanlıdır demişti.. umarım öyledir :) Konuştuktan sonra bana da yazabilirmisin ücret bilgisi hakkında?tesekkür ederim canım sağol
Rica ederim canım.. Umarım faydası olur.. Bana da kendi doktorum vermişti bu ismi kendisi işinde iyidir ve maddi anlamda da vicdanlıdır demişti.. umarım öyledir :) Konuştuktan sonra bana da yazabilirmisin ücret bilgisi hakkında?
Teşekkür ederim canım.. 185 dolar tek embriyo için 2000 TL çok sayıdakiler için miymiş mikrogende?siz yazdıktan sonra görüştüm telefonla verdiğiniz laboratuvarla embriyo başına 185 dolar birde benım pgt fish tekniği yeterli imiş tamamı incelenmeyecek kromozomların sanırım 5-6 tane inceleme yeterli olcakmış.Bu arada başka hastanelerle merkezlerle de görüştüm HRS embriyo başına 450 Tl mikrogen lab. embriyo sayısı fark etmiyor 2000 tl fiyatlar böyle ve benımkı en basit teknikle bakılacak daha ileri tekniklerde fiyat ne olur bilemiyorum
Teşekkür ederim canım.. 185 dolar tek embriyo için 2000 TL çok sayıdakiler için miymiş mikrogende?
Ben cok arastırdım . Labaratuarı en ıyı memorıal olarak karar kıldım en bastada boyle dusunuyordum.Ben de test sonucu bekliyorum.. peki araştırabildin mi nerde yaptırıcaksın canım? Benim tüp bebek yaptırdığım hastanede fish tekniğiyle pgt yapılıyo 5-6 kromozoma bakılıyo.. o yüzden istemiyorum..
Turner sendromu sızın genetık testınızdemı cıktı kürtaj materyalındemı??benimde genetik sonucunda turner sendromu çıktı %6 gibi bir ihtimal var bebeğin de bu turner sendromu taşıması (kız olması durumunda sadece) bende pgt yaptıracağim ankara da mikrogen ile görüştüm fish yöntemi yeterli dedi ? başka genetik laboratuvar var mı tavsiye edebileceğiniz ve fiyatları hakkında bilgisi olan var mı?