• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ankara Özel hastahane fiyatlari

miriab

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2014
574
449
53
2017 yılı için hamilelik planlari yapan ve dogum yapacak arkadaşlar öğrendigimiz fiyatlari buraya yazalim ve birlikte bir tablo olusturalim ne dersiniz?
Onceki yillar icin yapilmis ve harika olmus bu senede ben baslatayim dedim
Siz fiyatlari yazdikca ben tablo oluşturup ilk mesaji güncelleyecegim. Simdiden herkese tesekkurler.

Adsız.png

Son güncelleme:13.07.2017

Son düzenleme:
Bu tablo benim ortalama bulduğum rakamlardır. bu sene hastanelerle görüşmüş arkadaşlardan bilgi bekliyorum

Emeğine sağlık.. Çukurambar koruda mehmet fırat mutlu için muayene ücreti 215 tl onuda ekleyebilirsin listeye..Cemil Kaya ya gidiyorum şuan aslında memnunum ama işte fiyat konusunu netleştirip ona göre devam edip etmeyeceğime karar vereceğim..

Merhaba özel ortadoğu hastanesi muayene ücreti 75 TL doğum paketi var muayeneler tahliller dahil normal doğum 5000 sezeryan 5500 TL

Emeğine sağlık.. Çukurambar koruda mehmet fırat mutlu için muayene ücreti 215 tl onuda ekleyebilirsin listeye..Cemil Kaya ya gidiyorum şuan aslında memnunum ama işte fiyat konusunu netleştirip ona göre devam edip etmeyeceğime karar vereceğim..
Cemil kayanın muayne ücreti ne kadar?bidiğim kadarıyla tobbetüde yaptırıyor doğumlarını

Cemil kayanın muayne ücreti ne kadar?bidiğim kadarıyla tobbetüde yaptırıyor doğumlarını

Sanırım 400.. Ama ben özel sigortayla gidiyorum. Çoğunlukla tobb da yaptırıyormuş evet ama başka hastanelerle de anlaşması var. Sitesinde var canım..

sen nereye gidiyorsun kontrole?

Ben daha karar verip bir doktora gidebilmis degilimHamilelik planliyoruz bir doktora karar verip once kontrollerimi yaptirmaliyim daha

Ben hala doktor seçimi yapamadım. İzmir'den Ankara'ya taşındım. Ankara'da bildiğim bir hastane yada çevrem yok :(

Ben hala doktor seçimi yapamadım. İzmir'den Ankara'ya taşındım. Ankara'da bildiğim bir hastane yada çevrem yok :KK43:
Bende Eylülden beri Ankaradayım. Araştırıyorum bilgi topluyorum. Öncelikle bazı konularda (fiyat, evine yakınlık, hastane-özel muaynehane, vb) konularda kriterler belirlemek iyi oluyor diye düşünüyorum.

Benim de bi faydam olsun o halde:

Memorial 2017 dogum fiyatları:
Normal: 6100
Sezaryen: 6900

5000'li fiyatlar maalesef 2016'da kaldı :(

Bayindir hastanesi hakkinda bilgi yok hic.orada dogum yapan yada takibe giden yok mu

Adsız.png

SON GÜNCELLEME BÖYLE ARKADAŞLAR, İLK SAYFAYI DA GÜNCELLEDİM.SİZDEN GELECEK BİLGİLERİ BEKLİYORUM.

Orta doğu hastanesinde normal doğum 2500 sezeryan 2700 2 hafta önce yakınım doğum yaptı... Medical park 4900 paket halinde

Back