- 24 Haziran 2009
- 6.179
- 7.378
Merhaba arkadaşlar ,
Ağustos anneleri olarak coğumuzun 180. günü tamamladığı tarih şubat ayına denk gelmekte bu sebeple bu aydan başlamak üzere topiğimizde yoğun paylaşımlar başlayacağını ön görmekteyim.
bu başlıkta blw - blw + klasik - klasik beslenme ile ilgili de pek çok soru sorabilir görüş ve düşüncelerinizi paylaşabilirsiniz. öncelikle her anne çocuğu için en güzel ve doğru olduğunu düşündüğü yöntemleri uygular hiçbir zaman bir yöntem bir diğerinden üstün veyahut ayrıcalıklı değildir.
ancak topiğimizin başlığından da anlaşıldığı gibi ben bir blw annesiyim üstelik premature olan bir bebekte blw uygulamaya başladım :) buradan tüm prematüre annelerimize de umut olsun kızım İrem ile ilgili tüm blw seruvenimizi buradan takip edebilirsiniz. Ayrıca topiğimizde kendi blw günlüklerinizi paylaşabilir ek gıdaya dair tüm bildiklerinizi - menülerinizi tadım listelerinizi de paylaşabilirsiniz. ben de gün gün olmak üzere tadım listemi bu ilk mesaj da güncelleyerek gideceğim.
[tr]
[tr]
[td]Et suyu [/td]
[td]8-10 saat kaynamayan kemik suyu[/td]
[td]180+26[/td]
[td]Sevdi[/td]
[td]Gozlemlenmedi[/td]
[/tr]
[/tr][/tr][tr][tr]
Blw nedir ne değildir için detaylı bilgiye bu linkten ulaşabilirsiniz.
http://blwturkiye.com/blw-bebek-liderliginde-beslenme-2/blw-nedir/
güzel paylaşımlar diliyorum[/tr][/tr]
Ağustos anneleri olarak coğumuzun 180. günü tamamladığı tarih şubat ayına denk gelmekte bu sebeple bu aydan başlamak üzere topiğimizde yoğun paylaşımlar başlayacağını ön görmekteyim.
bu başlıkta blw - blw + klasik - klasik beslenme ile ilgili de pek çok soru sorabilir görüş ve düşüncelerinizi paylaşabilirsiniz. öncelikle her anne çocuğu için en güzel ve doğru olduğunu düşündüğü yöntemleri uygular hiçbir zaman bir yöntem bir diğerinden üstün veyahut ayrıcalıklı değildir.
ancak topiğimizin başlığından da anlaşıldığı gibi ben bir blw annesiyim üstelik premature olan bir bebekte blw uygulamaya başladım :) buradan tüm prematüre annelerimize de umut olsun kızım İrem ile ilgili tüm blw seruvenimizi buradan takip edebilirsiniz. Ayrıca topiğimizde kendi blw günlüklerinizi paylaşabilir ek gıdaya dair tüm bildiklerinizi - menülerinizi tadım listelerinizi de paylaşabilirsiniz. ben de gün gün olmak üzere tadım listemi bu ilk mesaj da güncelleyerek gideceğim.
Tadım | Pişirme sekli | İrem 'in Düzeltilmiş Yaşı | Verdiği tepki | Alerji | |||||
Havuç | Fırında 1 saat | 180+2 | tutup agza götürme ve surat ekşitme | Gözlenmedi | |||||
Havuç | Fırında 1 saat | 180+3 | sadece elledi tatmak istemedi | Gözlenmedi | |||||
Havuç | Fırında 1 saat | 180+4 | geçen iki günün aksine tüm parmak havuçları denedi | Gözlenmedi | |||||
Balkabağı | buharda pisirme aparatinda 30 dk | 180+5 | Çok sevdi | Gözlenmedi | |||||
Balkabağı | buharda pisirme aparatinda 30 dk | 180+6 | Elini bile surmedi | Gözlenmedi | |||||
Balkabağı | buharda pisirme aparatinda 30 dk | 180+7 | Mıncıkladi saga sola atti | Gözlenmedi | |||||
Taze patates | Kabugu ile suda pisirim | 180+8 | Tadini pek sevmedi | Bekleniyor | Taze patates | Kabugu ile suda pisirim | 180+9 | Sevmedi | Gözlemlenmedi |
Taze patates | Kabugu ile suda pisirim | 180+10 | Sevmedi | Gozlemlenmedi | |||||
Avokado | Buharda pisirme aparatinda | 180+11 | Inceledi agzina götürdü- pure olarak yedi | Gozlemlenmedi | |||||
Avokado | Buharda pisirme aparatinda | 180+12 | Elledi birakti | Gozlemlenmedi | |||||
Avokado | Buharda pisirme aparatinda | 180+13 | Elledi agzina goturdu ama yemek istemedi | Gozlemlenmedi | |||||
Armut | Buhqrda pisirme aparatinda | 180+14 | Cok sevdi | Gozlemlenmedi | |||||
Armut | Buharda pisirme aparatinda | 180+15 | Çok sevdi | Gozlemlenmedi | |||||
Armut | buharda pisirme aparatinda | 180+16 | Çok sevdi | Gozlemlenmedi | |||||
Enginar | Buharda pisirme aparatinda | 180+17 | Mincikladi diline degdirdi | Gozlemlenmedi | |||||
Enginar | Buharda pisirme aparatinda | 180+18 | Mincikladi birakti | Gozlemlenmedi | |||||
Enginar | Buharda pisirme aparatinda | 180+19 | Sevdi | Gozlemlenmedi | |||||
Yumurta sarısı | Suda pisirim | 180+20 | Sevdi | Gozlemlenmedi | |||||
Yumurta sarisi | suda pisirim | 180+21 | Sevdi | Gozlemlenmedi | |||||
Yumurta sarisı | Bekleniyor | 180+22 | Sevdi | Gozlemlenmedi | |||||
Ayva | Buharli pisirme aparatinda | 180+23 | Sevdi | Gozlemlenmedi | |||||
Ayva | Buharda pişirme apaatimdar | 180+24 | Sevdi | Gozlemlenmedi | |||||
Ayva | Buharda pisirme aparatında | 180+25 | Sevdi | Gozlemlenmedi |
[tr]
[tr]
[td]Et suyu [/td]
[td]8-10 saat kaynamayan kemik suyu[/td]
[td]180+26[/td]
[td]Sevdi[/td]
[td]Gozlemlenmedi[/td]
[/tr]
[/tr][/tr]
Blw nedir ne değildir için detaylı bilgiye bu linkten ulaşabilirsiniz.
http://blwturkiye.com/blw-bebek-liderliginde-beslenme-2/blw-nedir/
güzel paylaşımlar diliyorum[/tr][/tr]
Son düzenleme: