- 15 Temmuz 2016
- 1.972
- 1.797
-
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #1.801
yazmıyor mu 1.dönem ortalaması.Güz dönemi diye.Bilmem. . nasıl hesaplarım??
Temmuz du galiba yinede bakarsın sistem den 3 derse çıktı artık tek ders.Kizlar merhabalar.
İsletme.son senem.bildiginiz gibi. Bir derstan ff kalmisim. Bunun butunlemesine ne zaman girecehim bilgi verir misiniz bana ??
Ortalamalar bir kac gun sonra aciklaniyor canimyazmıyor mu 1.dönem ortalaması.Güz dönemi diye.
FF mi hepsi.Hepsinden kalmışım .Allahım ağlancak halime gülüyorum
Sonuçlar nasıl?Sagolun sekerler haber verdiginiz cok sukur aciklandiiiiii
Evet oyle olmusTemmuz du galiba yinede bakarsın sistem den 3 derse çıktı artık tek ders.
Yazmıyor. . Bikaç gün sonra yazdı bi üye..yazmıyor mu 1.dönem ortalaması.Güz dönemi diye.
FF mi hepsi.
Yine harf notu oluşak vize sınavın %30 ile tek ders sınavının adı değişti gerçi onun da %70 i alınacak final notu olacak.Kesin mi kaldın ff mi.Evet oyle olmus
Sagol.bulca cevap icin.
Ben ilk defa kaliyorum da, donem ortasinda tek ders sinavi yok degil mi ?
Sonuçlar nasıl?
Evet canim ff yaziyorYine harf notu oluşak vize sınavın %30 ile tek ders sınavının adı değişti gerçi onun da %70 i alınacak final notu olacak.Kesin mi kaldın ff mi.
5 tane bb bi tane ba bi tane cc... geçerim dimi?? Maaşallah bu arada..8 dersim var
5 tanesi AA
2 tanedi AB
Ve tip terimleri zorlandigim dersin finalinden felaket kotu not almisim
DC gelmis, bulcaya sordum 2. Donem ortalama yuksek olursa geciyormusum bu derstende..
Oh iyi bari 2. Donem derslerim kolay..
En azindan latince ezberlemiycem ooohh
Senin nasil kuzummm
Masallah canim.8 dersim var
5 tanesi AA
2 tanedi AB
Ve tip terimleri zorlandigim dersin finalinden felaket kotu not almisim
DC gelmis, bulcaya sordum 2. Donem ortalama yuksek olursa geciyormusum bu derstende..
Oh iyi bari 2. Donem derslerim kolay..
En azindan latince ezberlemiycem ooohh
Senin nasil kuzummm
Senin bir suçun yok ki sistem zorlaştı misal bahar dönemi bazı bölümlerde başlayacak boşluk doldurmaca-doğru yanlış vs gibi kurallar geliyor iyice zorlaşacak sistem.Evet canim ff yaziyor
Her donem onur belgesi alan ben, bu donem.boyle oldu
Geçtin evet :) eğer ortalaman yüksek olursa onur belgesi ve yüksek onur belgesi alırsın.5 tane bb bi tane ba bi tane cc... geçerim dimi?? Maaşallah bu arada..
Masallah tatlimmm benimm ne guzel dc dersin yok benim var =(5 tane bb bi tane ba bi tane cc... geçerim dimi?? Maaşallah bu arada..