- 16 Mayıs 2008
- 44.080
- 77.970
-
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #1.781
Baya bi soru iptal olmuş inkilaptan 13-14. Sorular arapçadan 7. Soru .ay öyleyse çok sevinirim.çünkü iki düşük dersim onlar.hele inkılap.
hangi sorular ki acaba?
Allah da seni sevindirsinBaya bi soru iptal olmuş inkilaptan 13-14. Sorular arapçadan 7. Soru .
Diger derslerdende var iptal soru .
Yok kuzum ya onu sormuyorum. Misal benim dönem ortalamam 2 olacak bu 2 dersten kalırsam eğer. Diyelim ki 3 ders sınavında bu 2 dersi kurtardım o zamn bu güz döneminde 2 olan ortalamama etki eder mi yada ortalamaya etkisi olur mu ?Vize notunun %30 alınacak ve gireceğin tek ders sınavı olan şimdi 3 derse çıkarılan final sayılacak ve %70 alınacak ne kadar yüksek tutarsan o kadar iyi.
etmesi gerek diye biliyorum sonuçta harf notu çıkacak yine birde her ilde yapılmıyor bu sınav üniversitenin web sitesinden bakabilirsin hangi illerde var diye.Yok kuzum ya onu sormuyorum. Misal benim dönem ortalamam 2 olacak bu 2 dersten kalırsam eğer. Diyelim ki 3 ders sınavında bu 2 dersi kurtardım o zamn bu güz döneminde 2 olan ortalamama etki eder mi yada ortalamaya etkisi olur mu ?
Canım çıkmış sınav sorularına baktık ya sınavdan sonra yayınlanan, onların üstünde cevap anahtarının altına yazıyorlar.İptal edilen sorular varsa nereden ogreniliyor??
Hiç yoktu demek ki. Hiç dikkatimi çekmedi. :)Canım çıkmış sınav sorularına baktık ya sınavdan sonra yayınlanan, onların üstünde cevap anahtarının altına yazıyorlar.
ilk eklendiğinde olmuyor zaten itiraz süresi sonunda değiştiriyorlar, arkadaş söyleyince kontrol ettim benimde türk anayasa hukuku 3. sorum iptal gerisi değişmemişHiç yoktu demek ki. Hiç dikkatimi çekmedi. :)
Canım bende baktım... hattavenezia26 sanırım sende okuyordun aöf
only_princess sen de okuyordun galiba eger okuyor iseniz topik burası
Evet ortalaman kaçCanım bende baktım... hattaHuy Meselesi in sayfasına da yazdım. . Çok saol... ben geçtim galiba.. 5 dersten Bb bi dersten Ba bi dersten cc almışım.. geçiyorum dimi? ?
Bilmem. . nasıl hesaplarım??Evet ortalaman kaç