2017-2018 Öğretim Yılı AÖF Öğrencilerinin Ders Programı Oluşturma/Bildirim Topiği

mikrom hangi derslerden girdin?
kız cadı tefsir dışında kolayı yoktu o kadarda çalıştım
benim
tefsir . güzel
düşünce. ilk sınavdan nasıl 87 almışım bilmiyorum.

mezhepler. eh işte
türk diliniye bu kadar zorluyorlar anlamıyorum . geçen senelerin sorularıyla alakası yoktu belki 3-5 soru dışında

geçmiş olsun ..

bende sabahın köründe gittim geçen yıldan tek dersim arapca vardı , tam içeri girdim girişteki bey abla yanlış gelmişsin dedi tek dersin cumartasi değil pazar sabahmış geri döndüm . nasıl soguktu hasta olmam inşallah .

düşünceden ben de battım abla ama diğerleri kolaydı.
aynı sınava girdik işte tefsir,düşünce,mezhep,dil.
asıl bomba yarın.inkilap var.vizem düşüktü güya çalışıp kurtarıcaktım.

Türk dili sorularini hazırlayanlar yeminli çünkü gecirmemeye. Geçersin sen inşallah. Yarın için yeniden basarilar herkese...

ay sorma canım ya al benden de o kadar vizelere bu kadar çalışmamıştım ama yine istediğim gibi geçmedi.ya bu sorular hiç sitedeki sorular gibi değildi bana mı öyle geliyor yardımcı kaynak almadığıma üzülüyorum şimdi
canım senin gözlemin nasıl sence nereden geliyor sorular

iletişim, ve psikoloji çıkmış sorular ve kitap ağırlıklıydı, hukukta 2 tane yabancıladığım soru oldu, ama türk anayasa hukuku resmen cımbızlamış şok oldum büyük ihtimalle kitapta vardırda satır araları dikkat çekmeyen bölümlerden üstünde durulan konulardan hiç çıkmamış, bir yasa yapımı gibi bilmiyorum ( ayıp olacak ama) çoğunluğun kötü geçsede bari kalmasak emeğime acıdığım tek ders o oldu..

Evet canım bu kez ana kitaptan özet çıkardım sorular çıkardım kendim öyle çalıştım kesin çıkar dediklerim çıkmadı alakasız yerlerden sormuşlar Of kitabımı ezberleyeceğiz anlamadım ki...neyse ilk dönem tecrübe oldu canım çıkaetırız acısını...kalmayız inş çan eğrisi varya ümitsizlik yok...yarına odaklanalım...

Benden bu kadaaaaaar
yoruldum artik aklimda ne kaldiysaaa yaparim aklimda olmayanlarida bu sefer sallayacagim
Icimden bir ses yarinki sorularin zor gelcegini soyluyor .. oyle hissediyorum =(
Bugunku kolaydi ya hani, kesin ter doktururler yarin diye dusunuyorum bakalim

Sorularla ogrenelim kismiyla calisabilirsin kuzum..
Sinavda cikan soru kaliplarina hic yabancilik cekmezsin..
Sorularla ogrenelimi bir kere oku sonra soru bankasini al eline takir takir cozuyor insan..

Sağol canım benim tavsiyene uyacağım soru Bankası derken sitedeki sorular mı canım
Once unite sonunda yer alan sorulari..
Sonra murat yayinlarindaki cozumlu sorulari
Ve deneme sinavlari

En sonda cikmis sorular
Mesela ben her dersten not cikarmadim
Zorlandigim dersin notunu cikardim.

Not cikarmak yerine sizin bolumde yer alan sorularla ogrenelim pdf lerini cikartabilirsin mesela.. notlarin onlar olsun =)

süpersin canım çok iyi neticeler al inş sınavlardan...Özet işi çok oyalıyor bir sonraki dönem senin dediğin gibi yapacağım sorularla öğrenelim bölümü benim de hoşuma gidiyor ama özet çıkarınca anca onlara bakabildim inş yarınkiler iyi geçer doğru şıkları işaretleriz

Insallah hepimizin ki iyi gecer canim ama benim yarin zor bir dersim var ki korkuyorum
calistim ama o kadar ezberlencek tibbi terim var ki bitmiyor bir turlu..

Hayirlisi artik.. =)
Butun gun uykulu uykulu gezdim simdide uykum gelmiyor sabah nasıl kalkıcam =)

Günaydın hatunlar bugün nasıl geçerse geçsin ardında upuzun bir tatil bizi bekliyor. Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın, yinede sonuç ne olursa olsun yarıyıl tatilimiz kutlu olsun ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…