2017-2018 Öğretim Yılı AÖF Öğrencilerinin Ders Programı Oluşturma/Bildirim Topiği

Gülün güzeli baharda çiçek verendir. İnsanın güzeli, umulmadık anda selam gönderendir. Gül kadar özel insana selam olsun, Cumamız mübarek olsun.

Bulcam fıstıgım al sana bi soru
Vizede 80 ve 20 alınan derslerden finalde minimum kaç puan alırsak kurtarırız ?
20 aldığın dersten 60 alsan yüzdesi aşağı yukarı 42 eder.20 ninde yüzdesi 6 eder.toplam 48 olur.80 aldığın derste vizeden 24 gelecek 50 alsan %70 i 35 gelir 35+24 59 eder.

Herkese başarılar diliyorum.

bilgiler havada gibi geliyor inş sınavda Rabbim hatırlatsın doğru şıkları işaretlemeyi nasip etsin.

ay canım motivasyon oldu
evet son ana kadar asılmaktan başka çare yok
Inanir misin dun nasil yorulmussam artik elimde tablet uyuyakalmisim..
Sabaha kadar kadar kadin ozel hukuk kamu hukuku anlatıp durmus..
Sabahin 5 inde uyandim farkettim
Pazar gunu isletme sinavida var daha bakamadim
Simdi oglen 1 -2 ye kadar kalan unitelere bakmaya calisicam..

20 aldığın dersten 60 alsan yüzdesi aşağı yukarı 42 eder.20 ninde yüzdesi 6 eder.toplam 48 olur.80 aldığın derste vizeden 24 gelecek 50 alsan %70 i 35 gelir 35+24 59 eder.
Harf notlari genel ortalamayla mi belirlenecek bulcam ? Gecme notu ne simdi
Bu belirleme final sonuclari aciklandiginda artik belli olur herhalde.. ?

Harf notlari genel ortalamayla mi belirlenecek bulcam ? Gecme notu ne simdi
Bu belirleme final sonuclari aciklandiginda artik belli olur herhalde.. ?
final sınavından sonra belli olacak belirli bir geçme notu yok çan eğrisine girebilmen için en az 35 olmalı ortalama öğrencilerin notuna bağlı düşük olursa 35 ilede geçilir yüksek olursa 40 ilede kalınır.35 aldı direk kalıyor 34.99 bile kalır.

Offff cumartesiyle pazar gününün derslerini karıstırmısım. Dün full yarınki derslere calıstım tekrar yaptım sabah bi baktım ben şok. En berbat derslerim bugünmüş ve hiç tekrarsız girdim.
Kalıyorum muhasebeden kesin yani. Berbattı berbattr

Çok mutsuzum en güvendiğim dersim bok gibi geçti resmen.. İletişim, psikoloji ve hukuk iyiydi. Sonra türk anayasa hukukuna geçtim direk travma.. 10 taneyi falan emin olarak yaptım, 2 tane boş, 8 tane tereddütte.. böylece bye bye yüksek onur belgesi.. yanarım yanarım harcadığım emeğe saatlere

Simdi eve girdim cok sukur sinavim harika gecti..

matematikten 2 bosum var..

Yaziklar olsun bana kolay matris sorusunu cozemedim ..
Birde bir soru vardi turev aldim cikmadi
Turev almadan yaptim yine cikmadi deli etti o soru beni.. en sonunda pes ettim

Tbt hic bosum yok hepsinden eminim sabah kalkip soru cozmustum cozdugum sorular geldi sanki..

tibbi belgeleme 1 tane bos var geri kalanin hepsinden eminim..

hukuk 1 tane bosum var diger hepsinden eminim haklarla ilgili soruyu yapamadim aklima gelmedi bi turlu..

Cok kolaydi insallah yarinki sinavlarimda kolay gecer ♡

Yarin gorusuruz

Simdi eve girdim cok sukur sinavim harika gecti..

matematikten 2 bosum var..

Yaziklar olsun bana kolay matris sorusunu cozemedim ..
Birde bir soru vardi turev aldim cikmadi
Turev almadan yaptim yine cikmadi deli etti o soru beni.. en sonunda pes ettim

Tbt hic bosum yok hepsinden eminim sabah kalkip soru cozmustum cozdugum sorular geldi sanki..

tibbi belgeleme 1 tane bos var geri kalanin hepsinden eminim..

hukuk 1 tane bosum var diger hepsinden eminim haklarla ilgili soruyu yapamadim aklima gelmedi bi turlu..

Cok kolaydi insallah yarinki sinavlarimda kolay gecer ♡

Yarin gorusuruz

sınav kolaydı.
düşünce tarihini batırdım.beş soru attım.şimdi gelip baktım iki tanesi yanlış çıktı.diğerlerine bakmadım.
son ünite düşünürler ve eserleriydi.onu hiç çalışmamıştım bi iki soru için sayfalarca isim ezberleyemem diye.o konudan 3 soru geldi.sonuç olarak düşünce tarihi kötü geçti.
diğerlerinden de elbette yanlışlar çıkar ama sorular kolaydı.çıkmış sorular da vardı.

bence şık eşitliği vardı,sizce?

Benim vizede şık eşitliği vardı. Bunu boş olanlar olduğundan anlayamadım. Bizim yine en cımbızla seçilmiş sorular vardı. Bu sefer hiç es geçmeden kendi ders kitabından calistim. Mübarek neyi nerden bağlamışlar. Bakakaldim sorulara oylece. İnşallah dönem tekrarı olmaz. Canım sıkkın.

üzülme.çan eğrisi var.sen çalışarak zorlandıysan diğerleri hiç yapamamıştır.çandan geçersin diye düşünüyorum.inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…