- 20 Temmuz 2016
- 68
- 81
-
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #1.341
15 günden aşağı açıklanmıyor bazen süre uzayadabiliyor tabi belli olmaz erkende gelebilir sonuçlar ama bu hafta beklemeyin derim.kızlar sonuçlar açıklanıyor galibaa. Sisteme giremiyorum ben başka giremeyen var mı ?
geçen sene 8 günde açıklanmış bulcam memurlarnet te öyle yazmışlar15 günden aşağı açıklanmıyor bazen süre uzayadabiliyor tabi belli olmaz erkende gelebilir sonuçlar ama bu hafta beklemeyin derim.
o zaman nasıl olduysa erken oldu ama geneli 15 günden aşağı olmuyor.geçen sene 8 günde açıklanmış bulcam memurlarnet te öyle yazmışlar
ay inşallah bizimkide erken açıklanır bugün yarın açıklanır inşallah. Zaten biliyoruz alacağımız notları az buçukta kesinleşince bi rahat nefes alıyor insan :)o zaman nasıl olduysa erken oldu ama geneli 15 günden aşağı olmuyor.
zARFIN için den mi çıktı doldurma boşver kredi kartı falan gönderebilirler öğrenci kimlik kartı zaten bankamtik kartı olarak da geçiyor ayrıca almana gerek yoktu öğrenci kimliğini sınavlarda zorunluluğu yok artık.bulca ben öğrenci kimliğimi yeni aldım vakıfbankın kart ve şifre teslimat formu diye bişey var ben hiç bişey anlamadım onu doldurmak herhangi bişey yapmak zorunda mıyım
zARFIN için den mi çıktı doldurma boşver kredi kartı falan gönderebilirler öğrenci kimlik kartı zaten bankamtik kartı olarak da geçiyor ayrıca almana gerek yoktu öğrenci kimliğini sınavlarda zorunluluğu yok artık.
şifreyi doldur bankaya mı teslim et dediler zarfda yazıyor mu birşeyler.
öğrenci kartını onaylat o zaman yeter.Zarfın içinden çıktı öğrenci kartımda o kağıda yapışıktı kadın hiç bişey demedi, zarfta da aöf kartımı mesajla onaylatmam gerekiyomuş o yazıyo bir tek
Tamam çok teşekkür ederim :)öğrenci kartını onaylat o zaman yeter.
erkenciler :) gözün aydın.Kızlar sınav sonuçları açıklandı. İletişim ve Türk anayasa hukuku 1er yanlış hesaplamistim 2 şer çıkmış bi bakarım laptopa geçince
puanlama nasıl ya eskisi gibi mi benim düşük malesef ki senin kaç puanlar canımKızlar sınav sonuçları açıklandı. İletişim ve Türk anayasa hukuku 1er yanlış hesaplamistim 2 şer çıkmış bi bakarım laptopa geçince
kaç puanlar.4 yanlış 1 doğuruyu götürdüğü için düşmüştür.puanlama nasıl ya eskisi gibi mi benim düşük malesef ki senin kaç puanlar canım
Eskisini bilmiyorum kuzum ilk senem bu yıl şansıma sistem değişmiş.. Fena değil puanlarım en düşüğü 75 genelde 1 yada 2 yanlış gerisi..puanlama nasıl ya eskisi gibi mi benim düşük malesef ki senin kaç puanlar canım
Belli değil henüz sanırım, harf notu verilirse anlarım sıralamam nasıl diye düşünüyordum ama öyle birşey göremedim finalden sonra artık sanırımkızlar vize geçme puanı kaç ?