2017-2018 Öğretim Yılı AÖF Öğrencilerinin Ders Programı Oluşturma/Bildirim Topiği

-5 Aralık- Pazartesi-
  • Sosyal Hizmete Giriş (1/4)
  • Sosyolojiye Giriş (1/4)
  • İletişim Bilgisi (1/4)
  • Psikoloji (1/4)
  • Sosyal Politika (1/4)
  • Hukukun Temel Kavramları (0/3)
  • Türk Anayasa Hukuku (0/4)
Hukuk yine zorladı bugün bir okudum, akşam video tekrar, yarında tekrar yapıp anlarsam bitiririm.. Biraz fazla asılıyorum şuan için, ne kadar çabuk bitirirsem genel tekrar için o kadar zaman kalır, zaten bu son sonra kayıt yenilemeye kadar neredeyse 1 ay dinlenmeye vakit kalıcak.

Öğrenci girişinde- kayıt bilgileri bölümüne kırmızı ibareyle, final sınavına gireceğimiz tercihimiz yazılmış il-ilçe olarak

bulca ben öğrenci kimliğimi yeni aldım vakıfbankın kart ve şifre teslimat formu diye bişey var ben hiç bişey anlamadım onu doldurmak herhangi bişey yapmak zorunda mıyım

bulca ben öğrenci kimliğimi yeni aldım vakıfbankın kart ve şifre teslimat formu diye bişey var ben hiç bişey anlamadım onu doldurmak herhangi bişey yapmak zorunda mıyım
zARFIN için den mi çıktı doldurma boşver kredi kartı falan gönderebilirler öğrenci kimlik kartı zaten bankamtik kartı olarak da geçiyor ayrıca almana gerek yoktu öğrenci kimliğini sınavlarda zorunluluğu yok artık.

şifreyi doldur bankaya mı teslim et dediler zarfda yazıyor mu birşeyler.

Zarfın içinden çıktı öğrenci kartımda o kağıda yapışıktı kadın hiç bişey demedi, zarfta da aöf kartımı mesajla onaylatmam gerekiyomuş o yazıyo bir tek

Kızlar sınav sonuçları açıklandı. İletişim ve Türk anayasa hukuku 1er yanlış hesaplamistim 2 şer çıkmış bi bakarım laptopa geçince

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…