- 2 Mart 2010
- 10.523
- 29.495
-
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #1.321
Aaaa
Ama öteki de karizmatik görünüyordu avatarla birlikte
kızlarr uzun zamandır yazamıyorum grubaİş, güç derken foruma girmeye fırsatım olmadı pek. Girdiysem de hemen bakıp çıktım. Vizeler banada bayağı bi kolay geldi. Bikaç ders dışında sorulara baktım e-kampüs ten tahmini notlarım şu şekilde benimde..
Hukukun Temel Kavramları 90
İktisada Giriş I 90
İletişim Bilgisi 100
İşletme İlkeleri 100
Lojistik İlkeleri 85
Genel Muhasebe I 65
Davranış Bilimleri I 85 inşallah finallerde böyle gider.. Başarılar hepimize.
Yok ya tembeller demesek. Şartları olgunlastiramayip da yeterli calisamayanlar desek.Ay bir çalışkan daha geldi.
Kendime yeni grup açıcam sadece tembeller girsin moralim bozuluyor
Tebrik ederim canım
Alıştırmalarla, değişen denemeler eklenmiş
E kampuste, her dersin kendi sayfasında sağda buluna sekmenin en alt kutusunda deneme sınavları, her ünitenin en altındada 5 soruluk değişen alıştırmaları bulabilirsiniz. Eğer yoksa Destek-Soru sor kısmından yazın ekliyorlarNereden girip cozuyorsunuz???
Hiiim hemen bi bakayim teşekkürlerE kampuste, her dersin kendi sayfasında sağda buluna sekmenin en alt kutusunda deneme sınavları, her ünitenin en altındada 5 soruluk değişen alıştırmaları bulabilirsiniz. Eğer yoksa Destek-Soru sor kısmından yazın ekliyorlar
Bu vakitte gorebildim hayırlı günler. Sen neden dondurdun bu sene?Duvarınıza kocaman sevgi dolu bir GÜNAYDIN bıraktım, uyanınca alırsınız
şehir dışı değişikliği,bir sürü masraf oldu birde benim sınavım hem sabah hem öğleden sonra farklı okullara veriyorlar yetişmem vs.Bu vakitte gorebildim hayırlı günler. Sen neden dondurdun bu sene?
Anladım. Olsun dinlenirsin bu sene biraz. Sabah öğleden sonra olunca çok zor oluyor cidden.şehir dışı değişikliği,bir sürü masraf oldu birde benim sınavım hem sabah hem öğleden sonra farklı okullara veriyorlar yetişmem vs.
kızlarr uzun zamandır yazamıyorum grubaİş, güç derken foruma girmeye fırsatım olmadı pek. Girdiysem de hemen bakıp çıktım. Vizeler banada bayağı bi kolay geldi. Bikaç ders dışında sorulara baktım e-kampüs ten tahmini notlarım şu şekilde benimde..
Hukukun Temel Kavramları 90
İktisada Giriş I 90
İletişim Bilgisi 100
İşletme İlkeleri 100
Lojistik İlkeleri 85
Genel Muhasebe I 65
Davranış Bilimleri I 85 inşallah finallerde böyle gider.. Başarılar hepimize.
ben okulun kendi verdiği kitaplara çok baktım. Bide e-kampüs'te sorularla öğrenelim diye bişey var ona çok çalıştım. E-kampüs çok faydalı değişen denemeler falan oluyor onlara çok baktım. Murat yayınlarının test kitabını aldım sorularını çözdüm. Bide aöf hazırlık sınavları diye bir uygulama var. Fırsat buldukça, her boş anımda, canım sıkılınca falan açıp çözdüm. Tekrar tekrar çözdüm o şekilde böyle iyi bekliyorum. Öyle aman aman sabahlamadım ders başında her gün tekrar yaptım bunun faydasını gördüğümü söyleyebilirim kendi adıma. Ayrıca kendine göre özet çıkarmanı öneririm anlayabileceğin şekilde kısaltarak önemli noktaları falan.yaa maşallah nasıl yaptın ? benımde ıktısada giriş 1 dersi alıyorum..çokta calıstım ama olmadı en fazla 40 bekliyorum..nasıl calıstın bana da yardım et lütfeenn
Canım bende aynı şekilde hep ekampus ten calisiyorm.seminerleri takip ediyorum ama iktisad olmadı murat yayinlarinin kitabini alicm smdi..kredisi de yüksek bi ders,inş finalde toparlayabilirimben okulun kendi verdiği kitaplara çok baktım. Bide e-kampüs'te sorularla öğrenelim diye bişey var ona çok çalıştım. E-kampüs çok faydalı değişen denemeler falan oluyor onlara çok baktım. Murat yayınlarının test kitabını aldım sorularını çözdüm. Bide aöf hazırlık sınavları diye bir uygulama var. Fırsat buldukça, her boş anımda, canım sıkılınca falan açıp çözdüm. Tekrar tekrar çözdüm o şekilde böyle iyi bekliyorum. Öyle aman aman sabahlamadım ders başında her gün tekrar yaptım bunun faydasını gördüğümü söyleyebilirim kendi adıma. Ayrıca kendine göre özet çıkarmanı öneririm anlayabileceğin şekilde kısaltarak önemli noktaları falan.
inşallah halledersin kendini yapamıcam diye şartlama sıkma sakın cidden yapılabilecek bir ders. Moral bozmak yok :) Yapıcaksın. Motivasyonunu yüksek tut daima, finaller daha çok etkiliyor. Finalde yüksek alır sorunsuz bir şekilde halledersin. Ben dediğim gibi hazırlandım sınavlara.Canım bende aynı şekilde hep ekampus ten calisiyorm.seminerleri takip ediyorum ama iktisad olmadı murat yayinlarinin kitabini alicm smdi..kredisi de yüksek bi ders,inş finalde toparlayabilirim