- 3 Ocak 2017
- 2.494
- 4.541
- 30
-
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #2.641
yeni kayıt için ilk dönem çok rahat.iki üç ay süren oluyor neredeyse kitapları erken aldığın için.iki günde bir konu bile yapsan sınava kadar biter.son hafta da çıkmış sorulara baktın mı tamamdırKızlar kendinize nasıl çalışma programı hazırlıyorsunuz ?
Selam bende sosyal hizmetler kazandım. Bugün başlıyorum çalışmaya. Psikoloji 1 .üniteden.. bebeğim var ne kadar erken başlarsam o kadar kar.Bnde geldim aranıza bölümüm sosyal hizmetler
Hayırlı olsun çok güzel bir bölüm..bebeğinin uyuduğu saatlerde çalışabilirsiniz. Ben bolumume aşığım:)))Selam bende sosyal hizmetler kazandım. Bugün başlıyorum çalışmaya. Psikoloji 1 .üniteden.. bebeğim var ne kadar erken başlarsam o kadar kar.
Kızlar kendinize nasıl çalışma programı hazırlıyorsunuz ?
Bende çok isteyerek yazmıştım :) şuan çalışmaya çalışıyorum ama deneme testlerimde yanlış çok nedenseHayırlı olsun çok güzel bir bölüm..bebeğinin uyuduğu saatlerde çalışabilirsiniz. Ben bolumume aşığım:)))
İlk dört üniteden sorumlusunun hergun ikişer sayfa okuyup son dört beş yilin çıkmış soruları da cozersen gecersin
Ben konuyu 1 kez okudum 1 kez konu anlatımı dinledim. Kitaptaki kendimizi sınayalım sorularını çözdüm 2 tane deneme çözdüm. Sonuç hüsranMerhaba bende Yen'i katıldım aranıza bölümüm ilahiyat
Nasıl çalışıyorsunuz dersleri
Bende öyle yapmayı düşünüyordumBen konuyu 1 kez okudum 1 kez konu anlatımı dinledim. Kitaptaki kendimizi sınayalım sorularını çözdüm 2 tane deneme çözdüm. Sonuç hüsran
Beğenmedim yani hakim değilim konuya. Sanırım konu konu çalışıp içimden kendi kendime anlatmam falan gerekiyo.. okuyarak yapamıyomuşum..
Belkide yıllar oldu ders çalışmayalı ondandır böyle oluşum..
Ya ne kitabı.. nette programlar var tele indir.. ayak üstü çöz.. bide doğru yanlış sayısını puanı hesaplıyorlar.. bende geçen sene 2 aylık bebeğimle ders çalışmaya başlamıştım.. bebeğimi sallarken emziriken telden hep çıkmış soruları çözdüm..Bende çok isteyerek yazmıştım :) şuan çalışmaya çalışıyorum ama deneme testlerimde yanlış çok nedensesanırım tüm günün yorgunluğu ile zor olacak.. yarın gün içinde tekrar edip denemeler çözeceğim..
İnşallah ya :) çıkmış sorular için kitap edineceğim..
Murat yayınları mı ? Evet aynen dediğin gibi böyle uzayacak gibi de görünüyor. Bilemedim. Dünkü çalıştığım üniteyi bugün tekrar çalışacağım bakalım. Sanırım acemilik yaşıyorum. Bizim bölümde arapça yok canımBende öyle yapmayı düşünüyordumbirde bir yayın duydum memnun kalan çokmuş çıkmış soruları çalışıp bol soru çözmeyi düşünüyorum çünkü sadece kitaptan çalışsam bilmediğim kelime vs çok sürekli not alarak konu çalışma işi mi çok uzatırım yetişmez gibi geliyor
Arapça zaten hiç yok bende sizde nasıl
Konuları okumayayım mı yani ? Direk testler olur mu ki.. ben de indirdim uygulamayı ordan çözüyorumda. Hani konuları bilmek gerekmiyo mu canım nebiliyim sadece çıkmış sorular yeterli oluyor my ? Kendimi yormamayım yani. Zaten tek vaktim akiam 10 dan sonrası.. günün yorgunluğuyla ders çalışcamYa ne kitabı.. nette programlar var tele indir.. ayak üstü çöz.. bide doğru yanlış sayısını puanı hesaplıyorlar.. bende geçen sene 2 aylık bebeğimle ders çalışmaya başlamıştım.. bebeğimi sallarken emziriken telden hep çıkmış soruları çözdüm..
Yok karacan akedemi nokta atış soruları canım ondan almayı düşünüyorum çıkmış soruları çoğu tutuyormuşMurat yayınları mı ? Evet aynen dediğin gibi böyle uzayacak gibi de görünüyor. Bilemedim. Dünkü çalıştığım üniteyi bugün tekrar çalışacağım bakalım. Sanırım acemilik yaşıyorum. Bizim bölümde arapça yok canım
Konuları okumayayım mı yani ? Direk testler olur mu ki.. ben de indirdim uygulamayı ordan çözüyorumda. Hani konuları bilmek gerekmiyo mu canım nebiliyim sadece çıkmış sorular yeterli oluyor my ? Kendimi yormamayım yani. Zaten tek vaktim akiam 10 dan sonrası.. günün yorgunluğuyla ders çalışcam
Hmm buda aklımda bulunsun bakalım hadi ben çalışmaya gidiyorumYok karacan akedemi nokta atış soruları canım ondan almayı düşünüyorum çıkmış soruları çoğu tutuyormuş
İyi dersler:) araştırın sizde iyi şeyler duyarsanız alalım :)Hmm buda aklımda bulunsun bakalım hadi ben çalışmaya gidiyorum
Tamam canımİyi dersler:) araştırın sizde iyi şeyler duyarsanız alalım :)
En yakın zamanda :) nerden başlayım bilemiyorum ki ezberlenecek çok şey var sınava kadar unutur muyum ki acaba bende ara vereli 5 yıl oldu okula düzen oturtana kadar zamanım gidecekTamam canımsen ne zaman başlayacaksın çalışmaya ?
Hayır yanlış anladın.. çıkmış sorular için dedim.. ben aöf ün verdiği kitaplardan çalıştım sadece.. yüksek onur belgesi aldım şükür bide çıkmış sorularMurat yayınları mı ? Evet aynen dediğin gibi böyle uzayacak gibi de görünüyor. Bilemedim. Dünkü çalıştığım üniteyi bugün tekrar çalışacağım bakalım. Sanırım acemilik yaşıyorum. Bizim bölümde arapça yok canım
Konuları okumayayım mı yani ? Direk testler olur mu ki.. ben de indirdim uygulamayı ordan çözüyorumda. Hani konuları bilmek gerekmiyo mu canım nebiliyim sadece çıkmış sorular yeterli oluyor my ? Kendimi yormamayım yani. Zaten tek vaktim akiam 10 dan sonrası.. günün yorgunluğuyla ders çalışcam
Aaa anladım canım bende aynı durumdayım biraz zorlancaz ama yapcak bişey yok.. başla biyerden ilk vakitte bencw ne kadar erken o kadar iyi tekrar edersinEn yakın zamanda :) nerden başlayım bilemiyorum ki ezberlenecek çok şey var sınava kadar unutur muyum ki acaba bende ara vereli 5 yıl oldu okula düzen oturtana kadar zamanım gidecek
Anladım canım. Bende çıkmış soruları çözmeye çalışacağım..Hayır yanlış anladın.. çıkmış sorular için dedim.. ben aöf ün verdiği kitaplardan çalıştım sadece.. yüksek onur belgesi aldım şükür bide çıkmış sorular
Haklısın peki sen aynı anda 3-4 derse mi başlıyorsun yoksa bir dersi tamamen bitirip diğerine mi geçiyorsunAaa anladım canım bende aynı durumdayım biraz zorlancaz ama yapcak bişey yok.. başla biyerden ilk vakitte bencw ne kadar erken o kadar iyi tekrar edersin
Anladım canım. Bende çıkmış soruları çözmeye çalışacağım..