2017-2018 Öğretim Yılı AÖF Öğrencilerinin Ders Programı Oluşturma/Bildirim Topiği

bulca ya danışmak istiyorum jokerimizi kullanmamız lazım. Benim bildiğim kadarıyla dgsle gireceksin, yaparsın sen ya zorlamaz seni, güveniyorum ben sana
Dgs de verdigim derslerden mi sorumlu olacagim eger oyleyse zorlanmam
Ne zaman olur bu dgs
2.senemin sonundaki dgs ye gircem herhalde
Bulca ortaliklarsa gorunmuyor =(

60matematik 60 türkçe sorusuymuş, matematik lise1 konuları diyor, önlisans puanında katsayıyla çarpılıp ekleniyormuş üstüne
Kuzum bir sey soracagim
yeni takvime baktigimda ben 2.sinifa gectigim icin kayit yenileme tarihinde kayit yenileyecegim demi ?
Yeni kayitlarin tarihinde odeme yapmayacagim yani..
26 eylul baslangic gorunuyor..

Kuzum bir sey soracagim
yeni takvime baktigimda ben 2.sinifa gectigim icin kayit yenileme tarihinde kayit yenileyecegim demi ?
Yeni kayitlarin tarihinde odeme yapmayacagim yani..
26 eylul baslangic gorunuyor..
Evet canım biz artık kayıt yenilemede yapacağız işlemleri senin son olduğu için benimse üstten ders alınmadığı için direk para yatırcaz yine, ayrıca sınav için kolay ama süre sıkıntı demişler paragraf çıkıyormuş türkçe birde katılan çok az mış 200bin kişi ygsye kıyasla hiç neredeyse o yüzden şöyle bir göz gezdirsen yeter yaparsın

Çıkmış sorular a baktım matematik bana çok çok kolay geldi. Temel de sağlam benim belki ondan. YGS den daha kolaydı.
Çıkmış sorular a baktım matematik bana çok çok kolay geldi. Temel de sağlam benim belki ondan. YGS den daha kolaydı.
Ne zamam girmem gerekiyor bu sinava..
Bu sene son senem

Kızlar mezun olmak için tek ders sınavına kaldım. Vize ve finale ortak mı çalışmam gerek acaba ?
Vize notunuz yine vize olarak kalacak bütünleme de final yerine geçecek diye biliyorum. Yanlissam bulca düzeltsin. Yani tüm konulardan sorumlusunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…