2016'nın güzel gelinleri,mutlu yuvamıza giden yolda güzel dostluklar için buyrun...:)

haklısın canım sabır gerçekten önemli hayırlısı olsun inşallah herşeyin evetttt bekledigimize degecek tatlım =)

haklısın canım sabır gerçekten önemli hayırlısı olsun inşallah herşeyin evetttt bekledigimize degecek tatlım =)

Evet sabredicez ve muradımıza ericez heycanlarımızı burda paylaşıcaz .yeri gelick sözümüz nişanımz olucak yeri gelick düğün alışverişi için birbirimize fikir vericez:) inşallah gelick o gunler

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

aynen öyle bizde herkes gibi muradımıza ericezzz =)herşeyimizi paylaşıcaz kısaca canım gelicek inşaalllah o günlerde

Günaydın kuzulaarr Gününüz aşk dolsun
Ben bugün aşklanacağımm Sevdiceğimle avm'ye gideceğiz ve ben de hemen çeyizlik kısımlara saldıracağım.

Sen herşeyi baya halletmişsin canım maşallah Ben şu ana kadar sadece bakmakla yetindim ama artık alma vaktim geldi sanırım. Öyle yapıyorum canım genelde siteden bakıyorum ama gözle de görmek istiyor insan. bugün gideceğiz bakalım çeyizim için bir şeyler alabilecek miyim
ayrıca tepsi takımının fotosunu bekliyorumm kuzumm

tatlım inşallah kpss'de beklediğimizden çok daha yüksek puanlar alırız ve hemencik atanıırız. O zaman tüm planlarımızı daha iyi ve hızlı şekilde yapabiliriz. İnşallah tanışma, söz, nişan, düğün hepsi gönlümüze göre olur. Senin sevgilin ne iş yapıyordu canım? yani atanırsan sadece trabzonu mu yazacaksın tercihlerinde? Benim istanbul'u yazmam gerekiyor mesela Aslında sevdicek de kamuda çalışyor ama okulu yüzünden istanbulda kalmak zorundayız. Ve puanlar çok yüksek burda. Ay anlatırken bile içim sıkıldı, ümitsizliğe kapıldım. Rabbim yardımcımız olsun inşallah.

kuzumm tepsi takımını buldummm ama fotosunu nasıl gönderecegim buraya ki onu bilmiyorumm yavaştan bence sende almaya başla tatlım dügnlerde anı defteri veriyolar ama ben begenmiyorum benim seçtigim özel yapılarak geldi

Günaydın kuzulaarr Gününüz aşk dolsun
Ben bugün aşklanacağımm Sevdiceğimle avm'ye gideceğiz ve ben de hemen çeyizlik kısımlara saldıracağım.

Ayyy ne güZelllll .bn aşkla görüşeli 82 gun gectiii ve bayramdan sonra anca görüşeceğizzzz avm yi gez yeni şeylerden bizide haberdar et canım :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

amin kuzum inşallaah ahh ahhh olsun bitsin artık bekleyecek sabrım kalmadıı tatlım subay kendileri eğer atanırsam yaşadığı şehri yazacağım olmazsa da nereye atarsalar atasınlar en ucra yere bile razıyım yeter ki atanayım onun iki yılı kaldı doğuda başka şehire atanırsma mecbur nikah gerekecek ki eş dolayısıyla batıya tayinim çıksın.. kuzum bizim işler o kadar karışık ki ben bile daha bilmiyorum ne yapacağımı nikah içnide atamamın olması içni 1 yılın dolması gerekiyo bakalım ne olur

Son düzenleme:
Merhaba guzeller guzeli gelin adaylari
Ben 2016da en fazla nisanlanirim belki
Biz 6senedr beraberiz sevdicegimle 21yasimi dolduruyorum cuma gunu ayni gun dogumluyuz bide yani 22oluyoruz ama babam vermeyeceginden sabirla bekliyoruz daha uniler bitecek inşallah ama dua edin bana bari nisan yapalim. Cok daginik oldu galiba sizler nasil acikladiniz ailelerinize ?

kızlaarr çok uzun süredir kimsecikler yok nerelerdesiniizz? :)

kızlaarr çok uzun süredir kimsecikler yok nerelerdesiniizz? :)
Burdayız canımm siz de bizim gibi okul du iş ti derken 2016 ya kalmssnz :) bizimde öyle canım ya aslında bize kalsa hemen yarın evleniriz :) ama işte hayat şartları.. bizimde 7 yıllık bir ilişkimiz var 8 e giriyoruz ins. Uzun süredir beraberlik olunca da insana 2016 cok uzun geliyor acıkcası :) görüstügümüz zaman bile birbirimizden zor ayrılıyoruz cok alıstık birbirimize ayrı evlere gidince cok zor oluyor böyle bi konu acmanız cok iyi olmus canım insan konusmaya dertlesmeye arkadas aryr şimdiden merhabalar :)

aynen canım dediğin gibi bize kalsa yarın evleniriz bundan sonra buralarda olalım da konuşuruz bol bol oo maşallah çok uzun süredir birliktesiniz Allah daim etsin dediğin gibi buluşup ayrı evlere gitmek çok zoruna gidiyor insanın duygularımı tercüme etmişsin merhabaaa♥

saol canım amin. seninde Allah mutluluğunu daim etsin :) ben hep buralardayım konusuruz tabi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…