- 29 Mayıs 2013
- 2.382
- 48
- 163
- Konu Sahibi PammukSeker
-
Hoşbulduk canım.sabredin sabır gercekten cok onmli.müfettişliğe atandı ama atanana kadr cok sey cektık.ayrı ıllerde altı ayda bir görüştüğümüz oldu ondada bi kaç saat görebildik birbirimizi.ne ozel gunlerimizi bildik ne başka birşey.birbirimizi gormediğimzden cok kavgalar ettık ama sonunda cektığımize degdi.şimdi sıra bnde
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
haklısın canım sabır gerçekten önemli hayırlısı olsun inşallah herşeyin evetttt bekledigimize degecek tatlım =)
Evet sabredicez ve muradımıza ericezheycanlarımızı burda paylaşıcaz .yeri gelick sözümüz nişanımz olucak yeri gelick düğün alışverişi için birbirimize fikir vericez:) inşallah gelick o gunler
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Sen herşeyi baya halletmişsin canım maşallahevettt kuzummm onlar aradan çıktı dün nette karaca takımlarına bakarken baharat takımımı buldum çok sevindim =) bence magaza magaza dlaşmana gerek yok tatlm netten bak ve siteye sor ben öyle yapıyorum bitane tepsi takımı yptırmıştım onlarında resmini buldum =) atıcam kuzum allahın izniyle bi çıkarsında yerinden bide önlük yaptırmıştım ben =) anı defterimi bile almıştım takı kurdelası =)
babanı da ikna edersiniz sıkma sen canınıaaa daha sevdiceğinin okulunun bitmesine epey varmış haklısın kuzumm hiç beklemeyin kıyın nikahı gitsin sevenler artık kavuşsun yani mademki anlaşıyorsunuz... ooffff yaa hep şu kpss işi bozuyo benimde işimin olması için atanmam gerekiyo bol bol dua edelim inşallah bu yıl atanırız canım allahtan ümit kesilmez belki bir mucize olur :26: :18: biz kızlar zaten siyahtan vazgeçemedik gitti evet bende sade elbiselerde sırt dekoltesini beğeniyorum canım :)) sizin işler olsun herşeye yavaştan karar verirsiniz sonuçta bu işler bir kereliğine oluyo... evet açık hava olunca fiyatlar artıyo... benimde aklımda havuzbaşında nişan gibi düşüncelerim varda henüz karar veremedim yağmur yağarsa hiç hoş olmaz
Sen herşeyi baya halletmişsin canım maşallahBen şu ana kadar sadece bakmakla yetindim ama artık alma vaktim geldi sanırım. Öyle yapıyorum canım genelde siteden bakıyorum ama gözle de görmek istiyor insan. bugün gideceğiz bakalım çeyizim için bir şeyler alabilecek miyim
ayrıca tepsi takımının fotosunu bekliyorumm kuzumm
tatlım inşallah kpss'de beklediğimizden çok daha yüksek puanlar alırız ve hemencik atanıırız.O zaman tüm planlarımızı daha iyi ve hızlı şekilde yapabiliriz. İnşallah tanışma, söz, nişan, düğün hepsi gönlümüze göre olur. Senin sevgilin ne iş yapıyordu canım? yani atanırsan sadece trabzonu mu yazacaksın tercihlerinde? Benim istanbul'u yazmam gerekiyor mesela Aslında sevdicek de kamuda çalışyor ama okulu yüzünden istanbulda kalmak zorundayız. Ve puanlar çok yüksek burda. Ay anlatırken bile içim sıkıldı, ümitsizliğe kapıldım. Rabbim yardımcımız olsun inşallah.
Günaydın kuzulaarrGününüz aşk dolsun
Ben bugün aşklanacağımmSevdiceğimle avm'ye gideceğiz ve ben de hemen çeyizlik kısımlara saldıracağım.
tatlım inşallah kpss'de beklediğimizden çok daha yüksek puanlar alırız ve hemencik atanıırız.O zaman tüm planlarımızı daha iyi ve hızlı şekilde yapabiliriz. İnşallah tanışma, söz, nişan, düğün hepsi gönlümüze göre olur. Senin sevgilin ne iş yapıyordu canım? yani atanırsan sadece trabzonu mu yazacaksın tercihlerinde? Benim istanbul'u yazmam gerekiyor mesela Aslında sevdicek de kamuda çalışyor ama okulu yüzünden istanbulda kalmak zorundayız. Ve puanlar çok yüksek burda. Ay anlatırken bile içim sıkıldı, ümitsizliğe kapıldım. Rabbim yardımcımız olsun inşallah.
kızlaarr çok uzun süredir kimsecikler yok nerelerdesiniizz? :)Merhabalar fıstıklar
2 yıl öncesinden böyle bir topik açmak ne kadar mantıklı bilemiyorum ama insan bir zamandan sonra sevdiceğine kavuşacağı günü beklerken yanına aynı hisleri paylaşan bir yoldaş arıyor. Ve ben de aradığım yoldaşlarımın burada olacağını düşünerek açtım bu topiği.
Mutlu yuvalarımıza giden 2 yıllık süreçte güzel dostluklar edinip, birbirimizin mutlu anlarını paylaşıp, dertli anlarında destek olmaya var mısınız? Öyleyse kendinizi, ilişkinizi tanıtarak başlayabilirsiniz pek sevgili kaderdaşlarım.
Ben başlayayım hemen:
22 yaşındayım, sevgilim ise 25.
5 yılı geride bıraktık ilişkimizde
Ben şu an yüksek lisans yapıp aynı zamanda üniversitede bir projede çalışıyorum ve de kpss'ye hazırlanıyorum.
Erkek arkadaşım ise geçen yıl kamuya atandı ama kendisi pek bir idealist olduğundan9:) şu anda açıkögretimden adalet myo'yu bitirip dgs'yle hukuk'a geçiş için hazırlanıyor. (Aslında bu konuyla ilgili çok uzun bir hikayemiz var ama onu ilerleyen zamanlarda paylaşırım. )
Anlayacağınız bu yıl bizim sınav yılımız. Biz okullar bitince 2014-2015 gibi evlenmeyi hayal ederken hayat şartları mutluluğumuzu 2016'ya kadar erteledi. Açıkçası sevgilim hala 2016 fikrine alışmış değil, ona göre haftaya bile evlenebiliriz
Ama malesef maddi olarak toparlanabilmem ve tüm ihtiyaçlarımı karşılayabilmem için önce atanmam sonra da 1 yıl kadar para biriktirmem gerek... Ve bu da 2016 demek..
Bu arada aramızda henüz söz-nişan yok. İnşallah bu yıl sonu sınavlardan kurtulup atamalar, yerleşmeler olduktan sonra düşünüyoruz.
Ben çok uzun anlattım, şimdilik bu kadarı yeterli sanırım.
Allah hepimize hayırlısıyla mutlu yuvalarımıza girip sevdiceklerimizle ömür boyu mutlu, masal tadında bir hayat yaşamayı nasip eder inşallah.
Burada çok güzel dostluklar kuracağız inanıyorum.
Sevgilerle...
Burdayız canımm siz de bizim gibi okul du iş ti derken 2016 ya kalmssnz :) bizimde öyle canım ya aslında bize kalsa hemen yarın evleniriz :) ama işte hayat şartları.. bizimde 7 yıllık bir ilişkimiz var 8 e giriyoruz ins. Uzun süredir beraberlik olunca da insana 2016 cok uzun geliyor acıkcası :) görüstügümüz zaman bile birbirimizden zor ayrılıyoruz cok alıstık birbirimize ayrı evlere gidince cok zor oluyor böyle bi konu acmanız cok iyi olmus canım insan konusmaya dertlesmeye arkadas aryr şimdiden merhabalar :)kızlaarr çok uzun süredir kimsecikler yok nerelerdesiniizz? :)
aynen canım dediğin gibi bize kalsa yarın evlenirizBurdayız canımm siz de bizim gibi okul du iş ti derken 2016 ya kalmssnz :) bizimde öyle canım ya aslında bize kalsa hemen yarın evleniriz :) ama işte hayat şartları.. bizimde 7 yıllık bir ilişkimiz var 8 e giriyoruz ins. Uzun süredir beraberlik olunca da insana 2016 cok uzun geliyor acıkcası :) görüstügümüz zaman bile birbirimizden zor ayrılıyoruz cok alıstık birbirimize ayrı evlere gidince cok zor oluyor böyle bi konu acmanız cok iyi olmus canım insan konusmaya dertlesmeye arkadas aryr şimdiden merhabalar :)
huhuu ben varıım merhabaaKimse yok mu?
saol canım amin. seninde Allah mutluluğunu daim etsin :) ben hep buralardayım konusuruz tabi :)aynen canım dediğin gibi bize kalsa yarın evlenirizbundan sonra buralarda olalım da konuşuruz bol bol oo maşallah çok uzun süredir birliktesiniz Allah daim etsin dediğin gibi buluşup ayrı evlere gitmek çok zoruna gidiyor insanın duygularımı tercüme etmişsin merhabaaa♥
merhaba canımm :)huhuu ben varıım merhabaa
amiiin :) ee kendinden bahseder misin canım?saol canım amin. seninde Allah mutluluğunu daim etsin :) ben hep buralardayım konusuruz tabi :)
21 yasındayım calısmıyorum dısardan okuyorum öyle hergün evdeyim canım ne anlatim ki :) varsa bsy sorabilirsin..amiiin :) ee kendinden bahseder misin canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?