2016'nın güzel gelinleri,mutlu yuvamıza giden yolda güzel dostluklar için buyrun...:)

merhaba kızlar artık bende yeni üye olarak aranızdayım :) 27 yaşındayım 4 yıllık birlikteliğim var
benimde eylül 2016 da düğünüm olacak eylül 5 te de evde söz yapıcaz büyük nişan yapmayacağım için hatıra kalması adına sabun yaptırmak istiyorum kalpli ama yeterli olurmu blog larda hep okuyorum gelen bayan misafirlere havlu erkeklere ise kese kağıdında çorap veriyorlar ama ben ne yapsam bilemedim akılll pleaseee :)

o zaman hoşgeldik hepimiz hazırlıklar başladımı kızlar neler yapyosunuz

Ben ramazanın bitmesini bekliyorum sadece sabunlarımın siparişleriniz verdim çorap ve havlu da dağıtsammı acaba diyorum sonra aman masraf olcak boşver diyorum karar vermedim ne dersiniz :)
nasıl elbise giysemde ayrı bi kafamı kurcalıyo tabi

Hepiniz hoş geldiniz kızlar. Musmutlu istediklerimize sahip olduğumuz güzel bir hazırlık dönemi geçiririz inşallah
Ben ufaktan çeyizlik almaya başladım.

Bence sabun yeterli olur gibi canım, zaten nişan çikolatası falanda dağıtılıyor. Ben ilk defa duydum çorap dağıtıldığını

Valla ben başladım Çoktan. Malum 1,5 Yıldır nişanlıyız. :) alabildiğine çeyiz alıyorum ve kendime dur diyemiyorum. Var mı acaba benim gibi aranızda

ne için bunlar canm kına falanmı yoksa nişanmı

nişan canım küçük çaplı evde yapıcam ama teyze hala amca dayı kalabalığız erkek arkadaşımın ve benim toplamda aile sayımız 60 oluyor bende hatıra amaçlı birşeyler dağıtmak istiyorum hepten öle kuru kuru olmasın diye

Bence sabun yeterli olur gibi canım, zaten nişan çikolatası falanda dağıtılıyor. Ben ilk defa duydum çorap dağıtıldığını

bursadanım ben genelde burda öyle yapıyorlar kadınlara sabunda erkeklere es mi geççez :)
hoş bir karton poşet içerisinde ayarlıcam artıkın bakalım ramazan bitsinde oruç tutuorum dışarıda çok gezemiyorum :)

Valla ben başladım Çoktan. Malum 1,5 Yıldır nişanlıyız. :) alabildiğine çeyiz alıyorum ve kendime dur diyemiyorum. Var mı acaba benim gibi aranızda

aynen bende öyleyim ama gerektiği kadar almak için kendimi tutuyorum şu aralar çünkü arkadaşımda bir sürü şey almıştı evine mutfağına sığmadı mutfak dolapları tıklım tıklım doldu yani yeteri kadar alsak iyi aslında tutabilsek kendimizi :)

Evet bana da diyorlar çok alma bak pişman olursun diye. Ama her gördüğüme hevesleniyorum ve tutamıyorum kendimi. Geçen gün bi arkadaşım taşınırken Yardıma gittim. Ve orada almamam gerektiğini çok iyi anladım :)

Merhaba kızlar :) Ben de 2016'da düğünü olacaklardanım Biz 3 yıldır beraberiz, 1 yıldır da nişanlıyız. Düğün hazırlıkları süresince sizlerle paylaşımda bulunmak fikir alışverişi yapmak ve sizlerden öneri almak isterim :)

Kızlar öncelikle bu koşuşturmalı süreçte kolay gelsin diyorum:) eğer gelinliğiniz hazır değilse ve 2.el düşünürseniz ben satıyorum.prenses model ve Büstiyeri Taşlı.hatıra kalsa mı dedim ama gerek yok çok yerkaplıyor.ilgilenenler varsa fotoğraf koyarım.mesaj atabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…