- Konu Sahibi PammukSeker
-
:) ne zamndır sevgilisiniz nişanınız ne zaman oldu nasıldı :)23 yaşındayım Bursa da oturuyorum :) Şuan nişanlıyım kısmetse 2016 yazında evleneceğim ama tarih henüz belli değil :)
hımmm ne zamndır beberarsiniz isteme nisan ne zamn düşünüyorsunuz:)Asker bekliceksin yani :) Ben uzun dönem bekledim Allah yardımcın olsun :)
hoş geldin topiğimize :) allah biran önce sağ sağlim kavuşturur inşallah. uvvv baya olmuş sizinde maşallah allah mutluluğunu daim etsinmerhaba arkadaşlar bende yeni gördüm topiği ve yazmadan geçemedim. bende şuan nişanlıyım ve nişanlımıda 13 mayısta askere gönderiyorum..2016 nın eylül ekimi gibi düşünyoruz bizde kısmetse..ben istanbulda yaşıyorum nişanlım osmaniyede adana tarafı..7 senedir beraberiz..23 yaşındayım ben kendiside 24 ..bizde durumlar böyle
hoşbuldum :) amin çok teşekkür ederimhoş geldin topiğimize :) allah biran önce sağ sağlim kavuşturur inşallah. uvvv baya olmuş sizinde maşallah allah mutluluğunu daim etsin
Evet canımm sağol :) Zorlu bi süreç beni bekliyor, sen ne güzel atlatmışsın darısı bizim başımıza :))Asker bekliceksin yani :) Ben uzun dönem bekledim Allah yardımcın olsun :)
biz 5 buçuk aydır beraberiz, seneye haziran gibi söz nişan düşünüyoruz canım ikisini bir arada düşünüyoruz sonra ekim kasım gibi de düğün olur sanırım şimdilik planlarımız böyle ama bakalım. Birazda iş durumuna bakıcaz :)hımmm ne zamndır beberarsiniz isteme nisan ne zamn düşünüyorsunuz:)
:) ne zamndır sevgilisiniz nişanınız ne zaman oldu nasıldı :)
2.5 senedir beraberiz biz :) Geçen sene oldu evde yaptık çok güzeldi çok güzel geçti öncesi biraz stresliydi heyecanlıydı ama değdi :)hımmm ne zamndır beberarsiniz isteme nisan ne zamn düşünüyorsunuz:)
Sevgiyle anlayışla hepsi halloluyor gelince de nasıl geçti o günler diye düşünüyorsun :)Evet canımm sağol :) Zorlu bi süreç beni bekliyor, sen ne güzel atlatmışsın darısı bizim başımıza :))
İnşallah canımm o günler biran önce gelsinn :) Rabbim kimseyi sevdiğinden ayırmasınSevgiyle anlayışla hepsi halloluyor gelince de nasıl geçti o günler diye düşünüyorsun :)
Hoşgeldinn :)ben de geldiiiimmmmmm... kızlar bizde 5 aydır nişanlıyız.. 2016 temmuz gibi düğünümüz olacak inş.
Amin aminn inşallah canım :) Gelir gelir merak etme zaman çabuk geçiyor :)İnşallah canımm o günler biran önce gelsinn :) Rabbim kimseyi sevdiğinden ayırmasın
Hazırlık falan yapıyormusun çeyizlere başladın mı :)ben de geldiiiimmmmmm... kızlar bizde 5 aydır nişanlıyız.. 2016 temmuz gibi düğünümüz olacak inş.
İnşallah canımm çabucak geçsinn :) Siz askerlikten önce mi nişanlandınız?Amin aminn inşallah canım :) Gelir gelir merak etme zaman çabuk geçiyor :)
Hayır canım sonra :) Geldi birikim yaptı öyle nişan yaptıkİnşallah canımm çabucak geçsinn :) Siz askerlikten önce mi nişanlandınız?
evet canım ama ben bayadır baslamıstım herseyim tamam bi beyaz esyalar ve ev esyaları kaldı :)))Hazırlık falan yapıyormusun çeyizlere başladın mı :)
Aa ne güzel :) Benim daha alınacak çok şeyim var hatta o kadar çok ki nerden başlasam bilmiyorumevet canım ama ben bayadır baslamıstım herseyim tamam bi beyaz esyalar ve ev esyaları kaldı :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?