Chess Nirvana Kayıtlı Üye 14 Ağustos 2009 53.296 42.825 898 29 Aralık 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Chess #21 Mune .!.: Kahve miii, ı-ıh kalsın o zaman shot birer atımlık şişeler getirsen, cebine falan koy, satıcı değilim sadece içiciyim dersin Genişletmek için tıkla... ben de ufak şişlerden aldıydım evde içerim diye, ama hepsini uçakta içmişim mişim miş
Mune .!.: Kahve miii, ı-ıh kalsın o zaman shot birer atımlık şişeler getirsen, cebine falan koy, satıcı değilim sadece içiciyim dersin Genişletmek için tıkla... ben de ufak şişlerden aldıydım evde içerim diye, ama hepsini uçakta içmişim mişim miş
Mune Nirvana Yönetici Super Moderator 12 Temmuz 2006 56.605 217.341 1.223 52 29 Aralık 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Chess #22 chess .!.: ben de ufak şişlerden aldıydım evde içerim diye, ama hepsini uçakta içmişim mişim miş Genişletmek için tıkla... Babamın vardı o şişelerden, tek yudumla götürürdühoppp aç iç ve yok et
chess .!.: ben de ufak şişlerden aldıydım evde içerim diye, ama hepsini uçakta içmişim mişim miş Genişletmek için tıkla... Babamın vardı o şişelerden, tek yudumla götürürdühoppp aç iç ve yok et
in vino veritas in aqua sanitas Kayıtlı Üye 20 Mayıs 2009 23.910 63.650 598 29 Aralık 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Chess #23 chess .!.: ben de ufak şişlerden aldıydım evde içerim diye, ama hepsini uçakta içmişim mişim miş Genişletmek için tıkla... Ama uçakta içmenin keyfi de başka be cicim. Evde içince aynı tadı vermiyor.
chess .!.: ben de ufak şişlerden aldıydım evde içerim diye, ama hepsini uçakta içmişim mişim miş Genişletmek için tıkla... Ama uçakta içmenin keyfi de başka be cicim. Evde içince aynı tadı vermiyor.
Chess Nirvana Kayıtlı Üye 14 Ağustos 2009 53.296 42.825 898 29 Aralık 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Chess #24 Sephoraa .!.: Ama uçakta içmenin keyfi de başka be cicim. Evde içince aynı tadı vermiyor. Genişletmek için tıkla... içmesem kafayı yicektim ya silme çocuktu uçak
Sephoraa .!.: Ama uçakta içmenin keyfi de başka be cicim. Evde içince aynı tadı vermiyor. Genişletmek için tıkla... içmesem kafayı yicektim ya silme çocuktu uçak
in vino veritas in aqua sanitas Kayıtlı Üye 20 Mayıs 2009 23.910 63.650 598 29 Aralık 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Chess #25 Mune .!.: Babamın vardı o şişelerden, tek yudumla götürürdühoppp aç iç ve yok et Genişletmek için tıkla... Bizim de vitrinde dururdu onlardan bi on onbeş tane. İçip içip yerine açık çay doldururduk. Bir gün babam farketti ve mutlu son.
Mune .!.: Babamın vardı o şişelerden, tek yudumla götürürdühoppp aç iç ve yok et Genişletmek için tıkla... Bizim de vitrinde dururdu onlardan bi on onbeş tane. İçip içip yerine açık çay doldururduk. Bir gün babam farketti ve mutlu son.
in vino veritas in aqua sanitas Kayıtlı Üye 20 Mayıs 2009 23.910 63.650 598 29 Aralık 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Chess #26 chess .!.: içmesem kafayı yicektim ya silme çocuktu uçak Genişletmek için tıkla... Çocuklara içirseydin
chess .!.: içmesem kafayı yicektim ya silme çocuktu uçak Genişletmek için tıkla... Çocuklara içirseydin
Mune Nirvana Yönetici Super Moderator 12 Temmuz 2006 56.605 217.341 1.223 52 29 Aralık 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Chess #27 Sephoraa .!.: Bizim de vitrinde dururdu onlardan bi on onbeş tane. İçip içip yerine açık çay doldururduk. Bir gün babam farketti ve mutlu son. Genişletmek için tıkla... Babam bu küçük şişeler yüzünden bar köşesi yapmıştı kendine, şişeleri hüpletince atmaya da kıyamaz o da senin gibi çay koyardı, tabii hangisini içti hangisini içmedi aklında kalmayınca arada sebeplenmek iyi oluyordu Çok maceram var bu şişelerle
Sephoraa .!.: Bizim de vitrinde dururdu onlardan bi on onbeş tane. İçip içip yerine açık çay doldururduk. Bir gün babam farketti ve mutlu son. Genişletmek için tıkla... Babam bu küçük şişeler yüzünden bar köşesi yapmıştı kendine, şişeleri hüpletince atmaya da kıyamaz o da senin gibi çay koyardı, tabii hangisini içti hangisini içmedi aklında kalmayınca arada sebeplenmek iyi oluyordu Çok maceram var bu şişelerle
S shot Hüseyin Şevki Topuz Fan Club Kayıtlı Üye 6 Ocak 2014 10.690 26.447 548 29 Aralık 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Chess #28 Sephoraa .!.: Valize koy bişe olmaz. Valizdekilere ses etmiyolla... O da doğru aslında. Bu nick benim niye aklıma gelmedi diye hayıflanıyorum ne zamandır. Gidip duble kadeh falan yapayım bari. Mune bende bolca kahve var bugün hohlamam alkol seviyeni daha da düşürür. Diğerleri hohlasın. Genişletmek için tıkla... Aah ah sep, tekeldeki -o zamanın parasıyla- 95 TLlik Olmeca Gold'u Rodos'tan 40 TLye alınca yaşadığım coşkuyu düşün Nickimi de kıskanma. Ama benimki tekila shot yani lütfen. Fındık votka shotı da olur.
Sephoraa .!.: Valize koy bişe olmaz. Valizdekilere ses etmiyolla... O da doğru aslında. Bu nick benim niye aklıma gelmedi diye hayıflanıyorum ne zamandır. Gidip duble kadeh falan yapayım bari. Mune bende bolca kahve var bugün hohlamam alkol seviyeni daha da düşürür. Diğerleri hohlasın. Genişletmek için tıkla... Aah ah sep, tekeldeki -o zamanın parasıyla- 95 TLlik Olmeca Gold'u Rodos'tan 40 TLye alınca yaşadığım coşkuyu düşün Nickimi de kıskanma. Ama benimki tekila shot yani lütfen. Fındık votka shotı da olur.
in vino veritas in aqua sanitas Kayıtlı Üye 20 Mayıs 2009 23.910 63.650 598 29 Aralık 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Chess #29 shot .!.: Aah ah sep, tekeldeki -o zamanın parasıyla- 95 TLlik Olmeca Gold'u Rodos'tan 40 TLye alınca yaşadığım coşkuyu düşün Nickimi de kıskanma. Ama benimki tekila shot yani lütfen. Fındık votka shotı da olur. Genişletmek için tıkla... Benim olayım zaten tekila shot be cicim. Bir de jagermeister shot severim. Başka da shot shotlatmam. Fiyatlar aşırı komik. Gördükçe hepsini almak istiyor insan.
shot .!.: Aah ah sep, tekeldeki -o zamanın parasıyla- 95 TLlik Olmeca Gold'u Rodos'tan 40 TLye alınca yaşadığım coşkuyu düşün Nickimi de kıskanma. Ama benimki tekila shot yani lütfen. Fındık votka shotı da olur. Genişletmek için tıkla... Benim olayım zaten tekila shot be cicim. Bir de jagermeister shot severim. Başka da shot shotlatmam. Fiyatlar aşırı komik. Gördükçe hepsini almak istiyor insan.
cognitive 《♤♡◇♧》 Koz Maça Üyelik İptali Kayıtlı Üye 7 Haziran 2013 2.739 10.119 498 29 Aralık 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Chess #30 Sigara ve içki kullanmıyorum o yüzden iyi olmuş.
VEdeBU Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 12 Ocak 2015 6.013 10.920 198 29 Aralık 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Chess #31 İçmeyin şunları hele sigara uyuşturucu kapsamına alınmalı Ne hallere düşüyor insan
Yagmurun_kizi Çocuklarım benim herşeyim... Kayıtlı Üye 11 Aralık 2015 6.602 8.284 148 29 Aralık 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Chess #32 Kakao ve Ben .!.: ohhh canıma değsin çok pahalı olsun içemeyinnn.. Genişletmek için tıkla... Katılıyorum canımcım
Kakao ve Ben .!.: ohhh canıma değsin çok pahalı olsun içemeyinnn.. Genişletmek için tıkla... Katılıyorum canımcım