- 14 Ağustos 2009
- 53.296
- 42.825
- 898
Kahve miii, ı-ıh kalsın o zamanshot birer atımlık şişeler getirsen, cebine falan koy, satıcı değilim sadece içiciyim dersin
![]()
ben de ufak şişlerden aldıydım evde içerim diye, ama hepsini uçakta içmişim mişim miş

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kahve miii, ı-ıh kalsın o zamanshot birer atımlık şişeler getirsen, cebine falan koy, satıcı değilim sadece içiciyim dersin
![]()
ben de ufak şişlerden aldıydım evde içerim diye, ama hepsini uçakta içmişim mişim miş![]()
ben de ufak şişlerden aldıydım evde içerim diye, ama hepsini uçakta içmişim mişim miş![]()
Ama uçakta içmenin keyfi de başka be cicim. Evde içince aynı tadı vermiyor.
Babamın vardı o şişelerden, tek yudumla götürürdü
hoppp aç iç ve yok et
![]()
içmesem kafayı yicektim ya silme çocuktu uçak![]()
Bizim de vitrinde dururdu onlardan bi on onbeş tane. İçip içip yerine açık çay doldururduk. Bir gün babam farketti ve mutlu son.![]()
Aah ah sep, tekeldeki -o zamanın parasıyla- 95 TLlik Olmeca Gold'u Rodos'tan 40 TLye alınca yaşadığım coşkuyu düşünValize koy bişe olmaz. Valizdekilere ses etmiyolla...
O da doğru aslında. Bu nick benim niye aklıma gelmedi diye hayıflanıyorum ne zamandır.
Gidip duble kadeh falan yapayım bari.
Mune bende bolca kahve var bugün hohlamam alkol seviyeni daha da düşürür. Diğerleri hohlasın.
Aah ah sep, tekeldeki -o zamanın parasıyla- 95 TLlik Olmeca Gold'u Rodos'tan 40 TLye alınca yaşadığım coşkuyu düşün
Nickimi de kıskanma. Ama benimki tekila shot yani lütfen. Fındık votka shotı da olur.
Katılıyorum canımcımohhh canıma değsin çok pahalı olsun içemeyinnn..![]()