• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 yılında sigara ve içkiye sürpriz vergi artışları

Kahve miii, ı-ıh kalsın o zaman:KK70: shot birer atımlık şişeler getirsen, cebine falan koy, satıcı değilim sadece içiciyim dersin:KK70:

ben de ufak şişlerden aldıydım evde içerim diye, ama hepsini uçakta içmişim mişim miş:KK53::KK53:

Bizim de vitrinde dururdu onlardan bi on onbeş tane. İçip içip yerine açık çay doldururduk. Bir gün babam farketti ve mutlu son. :KK53:
:KK70::KK70:
Babam bu küçük şişeler yüzünden bar köşesi yapmıştı kendine, şişeleri hüpletince atmaya da kıyamaz o da senin gibi çay koyardı, tabii hangisini içti hangisini içmedi aklında kalmayınca arada sebeplenmek iyi oluyordu:KK70:
Çok maceram var bu şişelerle:KK70:

Valize koy bişe olmaz. Valizdekilere ses etmiyolla...

O da doğru aslında. Bu nick benim niye aklıma gelmedi diye hayıflanıyorum ne zamandır.
Gidip duble kadeh falan yapayım bari.

Mune bende bolca kahve var bugün hohlamam alkol seviyeni daha da düşürür. Diğerleri hohlasın.
Aah ah sep, tekeldeki -o zamanın parasıyla- 95 TLlik Olmeca Gold'u Rodos'tan 40 TLye alınca yaşadığım coşkuyu düşün :D

Nickimi de kıskanma. Ama benimki tekila shot yani lütfen. Fındık votka shotı da olur.

Aah ah sep, tekeldeki -o zamanın parasıyla- 95 TLlik Olmeca Gold'u Rodos'tan 40 TLye alınca yaşadığım coşkuyu düşün :KK70:

Nickimi de kıskanma. Ama benimki tekila shot yani lütfen. Fındık votka shotı da olur.

Benim olayım zaten tekila shot be cicim. Bir de jagermeister shot severim. Başka da shot shotlatmam.

Fiyatlar aşırı komik. Gördükçe hepsini almak istiyor insan.

İçmeyin şunları hele sigara uyuşturucu kapsamına alınmalı
:KK14:
Ne hallere düşüyor insan

Back