- Konu Sahibi buketim_0688
-
Insallah canim atarim tabiki. .[
umarım istediğiniz gibi olur benim kalın derili revizyon olacam kararsızım doktor konusundaInsallah canim atarim tabiki. .
Oldunuz mu ameliyat? NasılsınızHimm.o zaman cok iyi arastirma sart.. benim ince derili.
Ameliyat oldunuz mu?bende muhammet beye olmak istiyorum..Himm.o zaman cok iyi arastirma sart.. benim ince derili.
Sislik dediginiz nedir ki gelip gecici.. İnsallah burnunuzdan memnun kalırsınızEvet oldum. 2. Gecemdeyim.. gozlerim kapanacak kadar sisti malesef.. burnum fazla sis degil..
Iste aynaya bakinca bayan yanak olmak ve eski halime 1 gr benzememek benim moralimi bozdu baya.. nedense burnumu merak etmez oldum :)Sislik dediginiz nedir ki gelip gecici.. İnsallah burnunuzdan memnun kalırsınız
Ayy ıste bunye meselesi ben nası olucam acabaIste aynaya bakinca bayan yanak olmak ve eski halime 1 gr benzememek benim moralimi bozdu baya.. nedense burnumu merak etmez oldum :)
Sizin ne zaman olacak.? Bence cok sicaklarda yaptirmayin.. eylulden sonra daha iyi bence. Ben acele ettimAyy ıste bunye meselesi ben nası olucam acaba
Henuz randevu almadım gorusmedım bıle yanı suan sehırdısında tatıldeyım dondugumde ılk ısım gorusmek olucak ama okulum var tatıllerı ayarlayabılırsem kasım gıbı dusunuyorumSizin ne zaman olacak.? Bence cok sicaklarda yaptirmayin.. eylulden sonra daha iyi bence. Ben acele ettim
Himm. O da gec olabilir soyleyeyim de.. yani ameliyat oncesi grip olma riski de var ya.. onu da dusunmek gerek..Henuz randevu almadım gorusmedım bıle yanı suan sehırdısında tatıldeyım dondugumde ılk ısım gorusmek olucak ama okulum var tatıllerı ayarlayabılırsem kasım gıbı dusunuyorum
Sizin burnunuzu kim yapti.? Guzel gozukuyor da :))en guzel eylül ekim gripken ameliyat yapmiyorlar zaten
Anca o zaman müsait oluyorum yaa insallah hastalanmamHimm. O da gec olabilir soyleyeyim de.. yani ameliyat oncesi grip olma riski de var ya.. onu da dusunmek gerek..
Ben de cok begendim burnunuz cok guzellllmuhammet dilber
Merhaba ben de doktor beye bu ay sonunda revizyon ameliyatı olacağım inşallah sonucu güzel olur kalın derili imişim ama güzel bir burun yapacağını söyledi doktor beye güveniyorum kendisine revizyon olmuş ve olacak arkadaşlar irtibata geçebiliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?