2016 yilinda Muhammed Dilbere ameliyat olanlar ve olacaklar gelebilir mi.? lütfeen

Sizin ne zaman olacak.? Bence cok sicaklarda yaptirmayin.. eylulden sonra daha iyi bence. Ben acele ettim
Henuz randevu almadım gorusmedım bıle yanı suan sehırdısında tatıldeyım dondugumde ılk ısım gorusmek olucak ama okulum var tatıllerı ayarlayabılırsem kasım gıbı dusunuyorum

Henuz randevu almadım gorusmedım bıle yanı suan sehırdısında tatıldeyım dondugumde ılk ısım gorusmek olucak ama okulum var tatıllerı ayarlayabılırsem kasım gıbı dusunuyorum
Himm. O da gec olabilir soyleyeyim de.. yani ameliyat oncesi grip olma riski de var ya.. onu da dusunmek gerek..

Merhaba ben de doktor beye bu ay sonunda revizyon ameliyatı olacağım inşallah sonucu güzel olur kalın derili imişim ama güzel bir burun yapacağını söyledi doktor beye güveniyorum kendisine revizyon olmuş ve olacak arkadaşlar irtibata geçebiliriz

Fiyat nedir peki ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…