- 24 Aralık 2010
- 1.279
- 1.084
- 333
- Konu Sahibi buketim_0688
-
bende ameliyat olmayı düşünüyorum kalın derili burnum muhammed hoca ya düşünüyorum kararsızm
Kim hatali.? Ben degilimdir heralde dimi :)söylediklerinizde hatalısınız bence...
Kac dediler size.? Revizyon fiyati herkeste ucuk zaten.. muhammed beyin fiyati da son 2 senede biraz daha artmis sanirim ben de farkettim ama emre ilhan beyin fiyatini duyunca şok oldum asil.. o kadar cok kisi emre beye gitmek istiyorki.. sadece zenginler gelsin mantigiyla galiba ilk ameliyati bile 15 binden basliyormus.. ne de olsa talep cok diye dusunulebilir dogal olarak.whatsapdan görüştüm uçuk fiyatlar ya talep fazla olunca fiyatları arttırıyorlar
Barış Çakırda 18 bin TL imiş mesela o da çok fazla 2017de 20 -22 olur herhaldeKac dediler size.? Revizyon fiyati herkeste ucuk zaten.. muhammed beyin fiyati da son 2 senede biraz daha artmis sanirim ben de farkettim ama emre ilhan beyin fiyatini duyunca şok oldum asil.. o kadar cok kisi emre beye gitmek istiyorki.. sadece zenginler gelsin mantigiyla galiba ilk ameliyati bile 15 binden basliyormus.. ne de olsa talep cok diye dusunulebilir dogal olarak.
emin misiniz bir arkadaş aramış 22 bin demiş revizyon ameliyatınaBarış Çakırda 18 bin TL imiş mesela o da çok fazla 2017de 20 -22 olur herhalde
sadece görüştüm 14 binden balıyor revizyon dediSiz de mi kadinlar klubunden buldunuz muhammed beyi.? Muayene oldunuz mu peki.?
yani olumsuz yorum yazan varsa herhangi bir doktor için söylüyorum bunu her doktor için geçerli yani illa o doktoru karalamak için söylemiyordur emin olun. ha karalama amaçlı söyleyen yok mudur vardır tabi ki. ancak dürüst bir şekilde yaşadığı olumsuzlukları söyleyen de vardır içlerinde....Kim hatali.? Ben degilimdir heralde dimi :)
Barış Çakırda 18 bin TL imiş mesela o da çok fazla 2017de 20 -22 olur herhalde
Amaa gercekten bazi yorumlar cok belli oluyor. Bi kac dr un yorumlarini okurken dikkat ettim de "sakin o dr a gitmeyin benim burnumu mahfetti " seklinde msj yazan ve kimseye bi daha cevap yazmayan uyeler gordum.. insanlarin aklinda acabaaalari olusturup gidiyolar. Yaz basima su su geldi diye demi.? Ben onlari kastediyorum.. her dr un muhakkak sanssiz hastalari da vardir illaki. Onlar da yazsinlar da biz de onlem alabiliyorsak alalimyani olumsuz yorum yazan varsa herhangi bir doktor için söylüyorum bunu her doktor için geçerli yani illa o doktoru karalamak için söylemiyordur emin olun. ha karalama amaçlı söyleyen yok mudur vardır tabi ki. ancak dürüst bir şekilde yaşadığı olumsuzlukları söyleyen de vardır içlerinde....
Ben 4 gun sonra olayim da insallah biraz fikir veririm size..Ben de muhammet bey e ameliyat olmayı dusunuyorum ama kararsızımyaklasık ıkı yıldır doktor bakıyorum emre ilhan, emre uregen, bekir sivri, alp aslan yıldırım, muhammet bey... Arastırıyorum hep ama hala emın olamıyorum
Ben 4 gun sonra olayim da insallah biraz fikir veririm size..
Şimdiden geçmiş olsun banada foto atarmısınız olunca:)Ben 4 gun sonra olayim da insallah biraz fikir veririm size..
Insallah canim atarim tabiki. .Şimdiden geçmiş olsun banada foto atarmısınız olunca:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?