Merhaba kızlar önceşikle saç bakımı ve saç uzatma sabır isteyen ve düzen isteyen bir iş malesef.Bu zamana kadar bir çok şey kullandım ama düzen oturtamadığım için saçım hiç bir zaman istediğim uzunluğa gelemedi.Öncelikle saç tipimden bahsediyim size ince telli ve dalgalı ve aşırı kuru.Kırılmaya çok müsait.Bu yazıyı yazana kadar haftada 2 kez falan düzleştiriyodum saçımı uzun zamandır da kırıkları aldırmadığım için saçımım uçları şuan çok kırık.Biraz kestirmeyi düşünüyodum ama vazgeçtim.Artık saçıma hiç bir ısıl işlem uygulamama kararı aldım.Saçlarımı hiç boyatmadım sad e uçlarında sarı ombre var.Bugün oturup kendime bi program oluşturdum onu anlatayım size daha önce kullanıp memnun kaldığım gözle görülür bi uzama fark ettiğim ama düzenli yapamadığım için istediğim uzunluğa getiremediğim bakımımdan bahsedicem.Biraz uzun olucak ama mutlaka faydasını görüceksiniz.Haftada iki kez soğan suyu yapıyorum.Soğan suyunu bütün saçıma ılıdıktan sonra döküyorum 1 saat bekletiyorum bu saatin sonunda da sadece soğuk suyla duruluyorum.Saçlarımı iki günde bir 3 günde bir yıkıyorum böylece daha az yıpratmış oluyorum.Haftada bir kez dax süper gro uyguluyorum en az 1saat bekletiyorum 2 saatte bekletebilirsiniz.Şampanımın içine yarımşar şişe badem yağı ve çam yağı koydum.Ve son uygulamam bu 2yağdan gratislerde bulabileceğiniz şişelerin içine diğer yarım kalan yağları koyup suyu ve dax super groyo yapmadığım zamnlarda saç derime masaj yaparak uyguluyorum 1saat kadar bekletmeniz yeterli.Saçlarımı soğuk suyla yıkıyorum her zaman ve günde en az 3 tane havuç yiyorum A vitamini açısından çok zengin.Bu uygulamayı 6ay kadar düzenli bi şekilde uygulacağım.1ay sonra fotoğraf paylaşıcam ama sormak istediklerinizi ve uyguladıkça burda yorumlarımı yazıcam :) Hepinizi öpüyorum