sanırım 2016 kışında evlenen tek ben varım:) tayinim çıktıktan ve okulum belli olduktan sonra kına ve düğün mekanlarına baktık her ne kadar kışın salon tutulmaz denilse de benim gibi öğretmen olanlar yarıyılı çok tercih ettiklerinden iki hafta içinde karar verip salonumuzu tuttuk, kınada bir organizasyon şirketi ile anlaştım, şu anda bunlar tamam:)
yarın gelinlik randevum var ilk defa gelinlik giyicem eminim çok güzel bir duygu olucak:)bir siteden dış çekim için fiyat teklifi alıyorum hava koşulları iyi olursa dış çekim yaptırmak istiyorum ve de düğünde daha estetik bir dans için dans kursu arayışım başladı,bunun yanında kuaför araştırıyorum, kına için kıyafeti şimdilik ötelemiş bulunmaktayım, çeyizim neredeyse tam 3-5 parça bir eksiğim var onlarda iki aya biter inşallah, eşya bakmaya ufaktan başlıcaz kısmetse,benim planlarım şimdilik böyle sevgili günlük modunda oldu ama birileri gelir diye umuyorum:)
Merhabalar herkese..
Hayır 2016 kışında tek evlenen siz değilsiniz merak etmeyin :)) Ben de 30.01.2016da gelin oluyorum nasipse. Salonu tuttuk, hem düğün hem kına salonda olacak. Çok içime sindi, bi otelin düğün salonu çok şık görünüyor. Gelinlik ve kuaför bakmaya başlayacağım şimdi de. Hava açısından içimi karartmıyorum çünkü bu yaz evlenen bikaç arkadaşım aşırı yağmur yüzünden kına gecelerini, fotoğraf çekimlerini iptal ettiler ve şehrin en iyi salonlarından birinin çatısı üstümüze aktı.. Kısacası, eğer aksilik olacaksa oluyor yazın da çok yağış insanları üzebiliyor. Hepimizin hakkında hayırlısı. Birbirimize dua edelim..