• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 ocakta evlenenler

sanırım 2016 kışında evlenen tek ben varım:) tayinim çıktıktan ve okulum belli olduktan sonra kına ve düğün mekanlarına baktık her ne kadar kışın salon tutulmaz denilse de benim gibi öğretmen olanlar yarıyılı çok tercih ettiklerinden iki hafta içinde karar verip salonumuzu tuttuk, kınada bir organizasyon şirketi ile anlaştım, şu anda bunlar tamam:)
yarın gelinlik randevum var ilk defa gelinlik giyicem eminim çok güzel bir duygu olucak:)bir siteden dış çekim için fiyat teklifi alıyorum hava koşulları iyi olursa dış çekim yaptırmak istiyorum ve de düğünde daha estetik bir dans için dans kursu arayışım başladı,bunun yanında kuaför araştırıyorum, kına için kıyafeti şimdilik ötelemiş bulunmaktayım, çeyizim neredeyse tam 3-5 parça bir eksiğim var onlarda iki aya biter inşallah, eşya bakmaya ufaktan başlıcaz kısmetse,benim planlarım şimdilik böyle sevgili günlük modunda oldu ama birileri gelir diye umuyorum:)

Merhabalar herkese..
Hayır 2016 kışında tek evlenen siz değilsiniz merak etmeyin :)) Ben de 30.01.2016da gelin oluyorum nasipse. Salonu tuttuk, hem düğün hem kına salonda olacak. Çok içime sindi, bi otelin düğün salonu çok şık görünüyor. Gelinlik ve kuaför bakmaya başlayacağım şimdi de. Hava açısından içimi karartmıyorum çünkü bu yaz evlenen bikaç arkadaşım aşırı yağmur yüzünden kına gecelerini, fotoğraf çekimlerini iptal ettiler ve şehrin en iyi salonlarından birinin çatısı üstümüze aktı.. Kısacası, eğer aksilik olacaksa oluyor yazın da çok yağış insanları üzebiliyor. Hepimizin hakkında hayırlısı. Birbirimize dua edelim..

Merhabalar herkese..
Hayır 2016 kışında tek evlenen siz değilsiniz merak etmeyin :)) Ben de 30.01.2016da gelin oluyorum nasipse. Salonu tuttuk, hem düğün hem kına salonda olacak. Çok içime sindi, bi otelin düğün salonu çok şık görünüyor. Gelinlik ve kuaför bakmaya başlayacağım şimdi de. Hava açısından içimi karartmıyorum çünkü bu yaz evlenen bikaç arkadaşım aşırı yağmur yüzünden kına gecelerini, fotoğraf çekimlerini iptal ettiler ve şehrin en iyi salonlarından birinin çatısı üstümüze aktı.. Kısacası, eğer aksilik olacaksa oluyor yazın da çok yağış insanları üzebiliyor. Hepimizin hakkında hayırlısı. Birbirimize dua edelim..
öok sevindim tek olmadığıma:)benden bir hafta sonra evleniyorsun sende:)hangi şehirde olucak düğünün

Soğuk olmaz mı kızlar ama güzel aslında düğün salonları falan daha uygun oluyormuş kışın

merhabalar, öğretmen olduğum için ve 7 yıldır da beraber olduğumuz için düğünümüzü yazın değil yarıyıl tatilinde yapıyoruz, özür atamasıyla şu an aynı şehirdeyiz ve resmi olarak evliyiz:)
kına ve düğün yerimizi tuttuk, sıradaki en önemli şey ise balayı bir sürü yer araştırdım ancak fiyatı bütçemize göre olan yerlerin yorumları pek güzel değil araştırmaya devam..
benim gibi kışın düğün yapacaklar varsa paylaşımlarda bulunalım:)

Benim de Ocak ayında olacak. 1'inde kına 2'sinde düğün gibi görünüyor. Bazı pürüzler var ama çözeceğimizi düşünüyoruz :) salon bulmak kolay oluyor sezondan dolayı. Fakat dediğiniz gibi fotoğraf çekimleri benim için de sıkıntı gibi görünüyor. Rahat bir sezon, mobilya, gelinlik vs bakmak çok zor olmuyor bence. Kuaför arıyorum ben de :) tavsiyeleriniz olursa bekleyeceğim.

Bizim düğün tarihimiz henüz belli değil ancak bende öğretmen olduğum için Şubat öncesi nikah yapılıp eş durumu atamasından atama isteme durumumuz var. Ocak ya da Şubat da nasıl bir düğün olabilir bir fikrim yok. Antalya'da yaşıyorum. Düğün tarihinin alinması gerekiyor ve yaza kadar beklemeyelim diyor ama ben kararsız kaldım.

Merhabalar herkese..
Kizlar oldu mu dugunler bazilarinin olmus bende katılıyorum araniza 30 ocak da bnm düğun gunum su tarihlerde hava şartlarıni gordukce.morali bozuluo insann kar firtina.yagmur ogretmen oldugum icin bende mecbur somstr tatilinde yapiorum ve icim icimi yiyo hava nasil olacak diye

kızlar cumartesi bir düğündeydim ama köy düğünüydü yani kapı önünde çadır içinde oldu inanın dondum tir tir titredik resmen ya bence kışın düğün olmuyor ya şartları çok zor evet uygun fiyatlı olur belki ama zor ama kısmet Allah ne zamana yazdıysa o zaman olur

kızlar cumartesi bir düğündeydim ama köy düğünüydü yani kapı önünde çadır içinde oldu inanın dondum tir tir titredik resmen ya bence kışın düğün olmuyor ya şartları çok zor evet uygun fiyatlı olur belki ama zor ama kısmet Allah ne zamana yazdıysa o zaman olur
canım dediğin gibi köy düğünüymüş ve çadır içindeymiş yani üşümen çok normal değil mi:)herkesin imkanı aynı değil tabi ama ben maddiyattan dolayı değil yaza kadar beklemek istemediğim için ve de öğretmen olduğum için yarıyılda yapıyorum ama tabi uyguna da geldi yani, salonda olucağı için buz gibi olmaz inşallah diye düşünüyorum yine de uyarıcam salon sahibini m,isafirlerimizi üşütme diye:)kendi açımdan düşününce kışın oynarken yazınki kadar terlememek avantajolucak:)ama bende şahsen bir yaz düğünü yapsam daha mutlu olurdum ama şimdi de çok mutluyum maşallah:)senin gönlüne göre olsun :))

canım dediğin gibi köy düğünüymüş ve çadır içindeymiş yani üşümen çok normal değil mi:)herkesin imkanı aynı değil tabi ama ben maddiyattan dolayı değil yaza kadar beklemek istemediğim için ve de öğretmen olduğum için yarıyılda yapıyorum ama tabi uyguna da geldi yani, salonda olucağı için buz gibi olmaz inşallah diye düşünüyorum yine de uyarıcam salon sahibini m,isafirlerimizi üşütme diye:)kendi açımdan düşününce kışın oynarken yazınki kadar terlememek avantajolucak:)ama bende şahsen bir yaz düğünü yapsam daha mutlu olurdum ama şimdi de çok mutluyum maşallah:)senin gönlüne göre olsun :))

Ya bana kalsa bende bugün evlenirim aşkın önüne yaz kış geçmez ama sıcak olması şart çünkü soğuktan alkışlanmıyor bile :D hayırlısı olsun inşallah sizler içinde salonu ne kadara tuttnuz baya fark ediyormu yazla kış

Back