2016 ocakta evlenenler

sarihperi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2014
1.605
762
73
İstanbul
merhabalar, öğretmen olduğum için ve 7 yıldır da beraber olduğumuz için düğünümüzü yazın değil yarıyıl tatilinde yapıyoruz, özür atamasıyla şu an aynı şehirdeyiz ve resmi olarak evliyiz:)
kına ve düğün yerimizi tuttuk, sıradaki en önemli şey ise balayı bir sürü yer araştırdım ancak fiyatı bütçemize göre olan yerlerin yorumları pek güzel değil araştırmaya devam..
benim gibi kışın düğün yapacaklar varsa paylaşımlarda bulunalım:)

sanırım 2016 kışında evlenen tek ben varım:) tayinim çıktıktan ve okulum belli olduktan sonra kına ve düğün mekanlarına baktık her ne kadar kışın salon tutulmaz denilse de benim gibi öğretmen olanlar yarıyılı çok tercih ettiklerinden iki hafta içinde karar verip salonumuzu tuttuk, kınada bir organizasyon şirketi ile anlaştım, şu anda bunlar tamam:)
yarın gelinlik randevum var ilk defa gelinlik giyicem eminim çok güzel bir duygu olucak:)bir siteden dış çekim için fiyat teklifi alıyorum hava koşulları iyi olursa dış çekim yaptırmak istiyorum ve de düğünde daha estetik bir dans için dans kursu arayışım başladı,bunun yanında kuaför araştırıyorum, kına için kıyafeti şimdilik ötelemiş bulunmaktayım, çeyizim neredeyse tam 3-5 parça bir eksiğim var onlarda iki aya biter inşallah, eşya bakmaya ufaktan başlıcaz kısmetse,benim planlarım şimdilik böyle sevgili günlük modunda oldu ama birileri gelir diye umuyorum:)

Benim de Ocak ayında olacak. 1'inde kına 2'sinde düğün gibi görünüyor. Bazı pürüzler var ama çözeceğimizi düşünüyoruz :) salon bulmak kolay oluyor sezondan dolayı. Fakat dediğiniz gibi fotoğraf çekimleri benim için de sıkıntı gibi görünüyor. Rahat bir sezon, mobilya, gelinlik vs bakmak çok zor olmuyor bence. Kuaför arıyorum ben de :) tavsiyeleriniz olursa bekleyeceğim.

bende alabilirim tavsiye:)ank.dayım ben senin hangi ilde düğünün:)problemler çözülür inşallah yeterki siz iyi olun:)gelinlik bakmaya gidicem bende bugün

bende alabilirim tavsiye:)ank.dayım ben senin hangi ilde düğünün:)problemler çözülür inşallah yeterki siz iyi olun:)gelinlik bakmaya gidicem bende bugün
Ankara'da benim de :) Tunalı'da baktım gelinliklere daha çok ben. Güzel modeller var ama tabi nasıl istediğine bağlı.

Ankara'da benim de :) Tunalı'da baktım gelinliklere daha çok ben. Güzel modeller var ama tabi nasıl istediğine bağlı.
bende yarın provinasa aysiraya gitmeyi düşünüyorum tunalıdakiler randevusuz denetmiyor diye duydum doğru mu ama hangi birinden ravdevu alıcaz ki?artık vermem gerekiyor gelinlik dikimini

bende yarın provinasa aysiraya gitmeyi düşünüyorum tunalıdakiler randevusuz denetmiyor diye duydum doğru mu ama hangi birinden ravdevu alıcaz ki?artık vermem gerekiyor gelinlik dikimini
evet randevusuz pek ilgilenmiyorlar. Tunalı Cad. üzerinde Pierre Cardin ve Dreamon var. Dreamon'u ben beğendim. Oralar da aklında olsun. Ben prenses modeli istediğim için Pronovias'ta bulamadım aradığım tarzı. Vakko'da bazen indirimli gelinlikler oluyor oraya da bakabilirsin güzel modeller var.

provinas,henna,aysira,bride best,pierre cardin,miss defne ve adını hatırlamadığım bir kaç yere daha baktım bugün çok güzel gelinlikler vardı artık kararımı verip diktiricem inşallah:)dremonun izmir caddesine bakmıştım güzel gelinlikler var gerçekten, miss defne tunalıda bir adam var adam çok itici ve sevimsiz miss defnede gelinlik beğenmeme rağmen o adama para kazandırmamak için direkt eledim orayı aklınızda olsun miss defne tunalıdaki adamla tartışmadan çıkan çok az bi ağzının payını vermek gerekiyor ona:)

:)) tamam aklımda tutarım. Ben de Dreamon'dan beğendim bir gelinlik. Sanırım oradan alacağım. Umarım içine sinen bir gelinlik bulursun :)

Bizim düğün tarihimiz henüz belli değil ancak bende öğretmen olduğum için Şubat öncesi nikah yapılıp eş durumu atamasından atama isteme durumumuz var. Ocak ya da Şubat da nasıl bir düğün olabilir bir fikrim yok. Antalya'da yaşıyorum. Düğün tarihinin alinması gerekiyor ve yaza kadar beklemeyelim diyor ama ben kararsız kaldım.

hayırlı olsun öncelikle:)nikahı yeni yapmış bir öğretmen olarak demeliyim ki nikah olduktan sonra çok beklemeyin,yani şu an düğün için yer tutsanız aynı durumda olucaz nikah oldu ama düğün ocakta işte:)branşınıznedir ve nereye isticeksiniz?

hayırlı olsun :)bransım sosyal bilgiler ve ailem ve nişanlım antalya'da yaşıyor. Afyonda görev yapıyorum şu an. şubat eş durumu ataması olacağından emin olsam düğün tarihini kesinleştireceğim ama bu konuda da fikrim yok. nikahı atamalar için ne kadar önce yapmam uygun olabilir sence?

eş durumu atamaları yılda iki kez yapılır şubatta da yapılacaktır ama tabi ekstrem bir durum olur yapmazlar bilemem ancak son on yılda sadece 1 kere mi ne yapmadılar onlarda sonra mahkeme kararı ile gelmişler, atama takvimi çok geç netleşir bizde bu ağustosta mesela klavuzun yayınlandığı gün başvurularda başladı salı günü,çrş,per,cuma ve p.tesi son gündü biz salı günü klavuz çıkınca çrş günü evlilik başvurusunda bulunduk ve çrş günü nikahımız oldu:)tanıdıkla oldu tabi, 1 gün içinde de evlenebilirsin yani:)yetişiyor işlemler ama şöyle bi 20 gün önceden nikah yapsan daha iyi olur çünkü her yerin memuru doğru düzgün iş yapmıyor, bana mernise bilgilerin 10 günde düşer anca öyle değişir dedi bende sabah başvuru yaptım bak şimdi evliyim başvuru yapmam lazım bi tuşa basacaksın altı üstü diye çıkışmıştım öyle halettmiştik

canım çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için. o zaman bende ya 31 ocak yada 6 şubat düğün tarihlrinden birini seçeceğim. Şöyle güzel bir tatil de isterim aslında sıcak ama ne yapalım bakacağız artık :) kış konsepti nasıl olur acaba? hazırlıklarını tamamlayabildin mi veya hangi aşamadasın merak ettim ben de tarih bile yeni belli olacak ya :)

canım 31 0cak yapma madem 6şubat yapki evlilik iznin boşa gitmesin:)biz kına ve düğün yerini tuttuk,ben kına için organizasyon şirketiyle anlaştım,gelinlik baktım çok yakın bi zamanda gelinlik siparişimi vericem, bunun haricinde 1.5 yıldır çeyiz için gerekli şeyleri parça parça almıştım bi ütüm,blendırım yok onları alıcam ev için semt bakıyoruz şimdi birde işte mobilya daha hiç bakmadık aslında detay çok bu işlerde ama öyle kendi gözünü kendi korkutuyo kişi gerek yok olur inşallah daha var zaman:)

evlilik iznini düğün için kullanılabildiği mebbis e ona göre güncelleme yapılabileceğini söyledi bir arkadasım. onlar oyle yapmışlar bulunduğum ilçenin müdürlüğüne giderek. tatilin daha uzun olmasını istiyorum ama bakalım bu hafta sonu kesin kararlaştırıp bakacağız. Nikahı 30 aralık da olmasını uygun gördük :) biz de ev hazır gerisi yok cok hızlı olmam lazım. Bu arada senın bransın nedir? :)

ev hazırsa gerisi kolay hallolur:)fen bilimleri benim branşımda

umarım öyle olur nerden başlayacağım bilmiyorum çünkü :) Teşekkürler yardımın için :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…