- 19 Şubat 2015
- 888
- 1.432
- 113
- 34
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #61.101
Maasallah siz 3. Yu cikariyorsunuz bizde tik yokKızlar 3.dişimiz de ustten baş göstermeye başladı bir iki güne oda çıkacak inşallah
benimki diş mi çıkarıyor bilmiyorum ama 4-5 defa kalkıyoruz geceleri.Bebekleri dis cikaran anneler geceleri cok sik uyaniyormuydu bebekleriniz. Bebim kizim bir haftadir cok sik uyaniyo. Yanima aliyorum susuyo uyuyo
Ben 7 saat çalışıyorum yani evden çıkış dönüşüm 7 saat emzirip çıkıyorum 1 defa ofiste sut sağıyorum sonra onu ertesi yün çorbasına veya kahvaltısına kattırıyorum. Bi yoğurt bide ona gergin çorba yapıyorum ondan ıcıyor. Bi meyve derken evdeyim gelir gelmez emziriyorum. Kuzumu önce korktum ama 10 gün oldu başlayalı şimdilik iyi gidiyoruZ. Korkma artık 6 ay bitti sağdıgın sürüde değerlendir Oğlum sütü direk istemiyor. Biberon bilmiyor kasıkla falanda içmiyor. Ama. Çorbasına veya kahvaltısına katıyorum mutlakakızlar tam gün çalışıp annesütü ve ekgıda veren, mama vermeyen var mı??? iş yerinde sütünüzü sağınca kaç cc çıkıyor??? bebeğimin öğünlerinde ek gıda anne sütüne göre çok daha fazla. bebeğime ağır gelir mi acaba mama mı vermeliyim
Bilmiyorum sadece yohurt tadini sade almak daha iyiymis tad duyulari alissin ve ilerde daha cok yogurt severek yiyorlar dio biliom ama nekadar dogru ? Bilen arakadslar varsa yazsalar ii olur acikcasi...
Darısı bizeKızlar 3.dişimiz de ustten baş göstermeye başladı bir iki güne oda çıkacak inşallah
Bebekleri dis cikaran anneler geceleri cok sik uyaniyormuydu bebekleriniz. Bebim kizim bir haftadir cok sik uyaniyo. Yanima aliyorum susuyo uyuyo
Çıkar annesi bigün bi bakmissin mantar gibi çıkmış, Allah can sağlığı versinDarısı bizeyarım yaş oldu kuzum Bugün dişide çok bekleriz gibi geliyor
Bnm kizimda kaşıkla yemek istemiyor. Önune koyuyorum mama sandalyeis ne kwndi aliyor yada ben elimle agzina yediriyrm oyle olunca yiyorCnm 10 kasimda 6. Ay aşimiz var ozaman tartilacak bakalim ne çıkıyor
Paketli urunlerden kastim hipp tahil bazli muhallebiler ve hani su hipp havuc puresi seftali muz puresi kayisi erik püreleri varya kucuk şişe lerde onlari yiyo
Birkac gundur yogurt veriyorum balkabagi corbasi yaptim 3/4 kasiktan sonra kustu havuc patates piric karışımı corba yaptim kustu irmikli bi tarifvardi burda bi arkadas vermisti tarifi onu hic yemedi yani benim yaptigimi yemiyo
sinirliportakal
Ben disatda 3 saat dolapta 3 gun buzlukta 3 ay diye biliyrm en fazla o da .Kızlar bişey soracam ben buzluga 5 poşet süt atmistim 3 paketi kullandım 2 paket kaldı, tarih yazmamisim üstlerine, oglum ya 1 buçuk yada 2 aylıktı o aralar sagdim, şimdi 6 ayı dolmak üzere yani 4 veya 4 bucuk ay kadar oldu, o sütlerin tarihi gecmismidir atiyimi değerlendirme imkanı varmı acaba kıyamıyorum da
Kızlar bişey soracam ben buzluga 5 poşet süt atmistim 3 paketi kullandım 2 paket kaldı, tarih yazmamisim üstlerine, oglum ya 1 buçuk yada 2 aylıktı o aralar sagdim, şimdi 6 ayı dolmak üzere yani 4 veya 4 bucuk ay kadar oldu, o sütlerin tarihi gecmismidir atiyimi değerlendirme imkanı varmı acaba kıyamıyorum da
Bende veriyorum ıhlamur 30 cc ye kadar yapıyorum ama hepsini bitiremiyor.et urunlerine 8.ayda başlayacağız dedi doktorumuz bana 6.ay biraz erken değil miKizlar bu arada dun 6. Ay kontorolu icin doktora goturmustum. Artik corbalarina et suyu kiyma mercimek bulgur koyabilirsin dedi. Ven zaten kiymaya baslamistim bir hafta once. 2 gündür de kahvalti basladim. Yumurta veriyorum. Peynir zaten veriyordum. Yarin da ihlamura baslicam. Burda bi arkadas veriyordu ihlamur ne kadar veriryordu acaba unuttum
Canim benim kız 3150 kilo 49 cm doğdu şimdi 7200 (en son 10 gün önce tartildi ) 68 cm.29 nisan dogumlu 3 hafta erken dogduMerhaba kızlar,
Bebeğiniz doğduğundan bu yana kaç kg aldı ve boyu ne kadar uzadı? Bir de ne kadarlık oldunuz?
Selam başkentte kime gidiyordunuz ben de düşğnüyorumCanım biz başkente gidiyorduk oradaki doktorlar iyiydi şuan evimize yakın bir devlet hastanesine gidiyoruz bunlar tavsiye edilecek kadar değil açıkçası..memorialdakileri bilmiyorum da takip için mi arıyorsun yoksa daha ayrıntılı bi sorununuz mu var?
Ben disatda 3 saat dolapta 3 gun buzlukta 3 ay diye biliyrm en fazla o da .
Atiyim gitsin ozaman, neyseki çok değil 2 posetcik, oglum bugüne kadar alacağını fazlasıyla aldı artık ek gidamizda var ihtiyacimiz olmaz zaten. Tşk kızlarTarihi geçmiştir canım zaten poşeti açınca hafif bi koku oluyor tadına bak bozulmustur büyük ihtimal
Ben 7 saat çalışıyorum yani evden çıkış dönüşüm 7 saat emzirip çıkıyorum 1 defa ofiste sut sağıyorum sonra onu ertesi yün çorbasına veya kahvaltısına kattırıyorum. Bi yoğurt bide ona gergin çorba yapıyorum ondan ıcıyor. Bi meyve derken evdeyim gelir gelmez emziriyorum. Kuzumu önce korktum ama 10 gün oldu başlayalı şimdilik iyi gidiyoruZ. Korkma artık 6 ay bitti sağdıgın sürüde değerlendir Oğlum sütü direk istemiyor. Biberon bilmiyor kasıkla falanda içmiyor. Ama. Çorbasına veya kahvaltısına katıyorum mutlaka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?