- 5 Ağustos 2014
- 3.767
- 8.611
- 358
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #61.081
Haklısın canm çok sevmekten oluyor bizimkiNe iğnesi yaptırmanızı istedi canım.geçmiş olsun krem felan verdiyse çabucak geçer inşallah o zamanlar demiştim egzama diye.bende çok panigim ama elimde değil aslında bizimki panik degil ya fazla ilgi böyle mutluyum ben:)
Canım biz başkente gidiyorduk oradaki doktorlar iyiydi şuan evimize yakın bir devlet hastanesine gidiyoruz bunlar tavsiye edilecek kadar değil açıkçası..memorialdakileri bilmiyorum da takip için mi arıyorsun yoksa daha ayrıntılı bi sorununuz mu var?Bende ankarada doktor arıyorum hangisine gisiyosun canim bi de memorialdekiler nasil bilgin var mi cem hasan raziye gidiyorum biliyo musun ?
Ben gazi hastanesinde bi prof.a götürüyorum çok memnunum doksan lira muayene ücreti oluyor. Biz sormadan yarım saat boyunca bilmemiz gereken herşeyi anlatıyorBende ankarada doktor arıyorum hangisine gisiyosun canim bi de memorialdekiler nasil bilgin var mi cem hasan raziye gidiyorum biliyo musun ?
Bende sade verme taraftariyim. Kizima simdiye kadar hep sade olarak verdimYoğurdu meyveli verirsen şekerli gelir daha sonra sade şekilde verdiğimizde Yemek istemez diye canım
Canim benim sutum az oldugu icin ben 4. Ayda basladim ek gidaya. Doktorumda kendi oneedi zaten. Once meyve puresi verdim 2 cay kasigi 3 gun üst uste veeiyorsun alerhi yonunden takip ediyorsun. 3 gub sadece ayni gidayi veriyorsun. Daha sonra baaka bisey. 3 gunde bir tadimlari degistiriyorsun. Ben ilk olarak seftali vermistim. Sen armut veya elma verebilirsin. Yogurt verebilirsin. Suyu ise yazin cok sicak zamanlarda az az vermeye baslamistim zaten su an baya bi su iciyo kizimKızlar bebeğim 5 ay 10 günlük ek gidaya gecmedim henuz su bile vermiorum. Anne sütü alıo. Ama ben regl dönemindeyim fAlamn.sütün azaldığını hissetmiyorum ama öyle cok cok dsdeğil. Bebeğim sık sık acikio . Geçmelimıyım ya. Nasıl né zaman ne vermeliyim kafam allak bullak .
Pirinç unu irmik neyin alıp muhallebi mi yapsam ne zaman yedirsem. Yardim edin. Yoksa 6 ay in dolmasını mi beklesem
Ben bir gün sade veriyorsam ertesi gün meyveli veriyorum ki sıkılmasın hep aynı tattan diye alıştı zaten iki şekilde de yiyor çok şükürBende sade verme taraftariyim. Kizima simdiye kadar hep sade olarak verdim
Canim öncelikle sakın ol :) benim sütum az olduğu icin ek gıdaya erken başladık 4.ay bittikten sonra kaşık maması ve meyve t adımları ile başladık. Ben doğumdan bu yana 3 kere regl oldum ve o dönem sütum inanılmaz azaldı bebek aç kalıyordu iyiki de başlamışım ek gıdaya şimdi sorunsuz herşeyi tadiyor.suyu da doğduğu günden beri veriyorum önceleri az az içiyordu istemiyordu bu hafta ona da alıştı içiyor. Bence sende kaşık maması verebilirsin hipp marka önermişti bize doktorumuz ama benim kız yemedi bebelac alıp verdik.aç kalmasın zaten 6.aya yaklasmiş yavaştan başla derimKızlar bebeğim 5 ay 10 günlük ek gidaya gecmedim henuz su bile vermiorum. Anne sütü alıo. Ama ben regl dönemindeyim fAlamn.sütün azaldığını hissetmiyorum ama öyle cok cok dsdeğil. Bebeğim sık sık acikio . Geçmelimıyım ya. Nasıl né zaman ne vermeliyim kafam allak bullak .
Pirinç unu irmik neyin alıp muhallebi mi yapsam ne zaman yedirsem. Yardim edin. Yoksa 6 ay in dolmasını mi beklesem
Valla hazır mama paklar beni. Kendimde o potansiyeli de goremiom zaten . Biraz araştır yim bakalım sağol yorumun icibCanim öncelikle sakın ol :) benim sütum az olduğu icin ek gıdaya erken başladık 4.ay bittikten sonra kaşık maması ve meyve t adımları ile başladık. Ben doğumdan bu yana 3 kere regl oldum ve o dönem sütum inanılmaz azaldı bebek aç kalıyordu iyiki de başlamışım ek gıdaya şimdi sorunsuz herşeyi tadiyor.suyu da doğduğu günden beri veriyorum önceleri az az içiyordu istemiyordu bu hafta ona da alıştı içiyor. Bence sende kaşık maması verebilirsin hipp marka önermişti bize doktorumuz ama benim kız yemedi bebelac alıp verdik.aç kalmasın zaten 6.aya yaklasmiş yavaştan başla derim
Suyu nasıl veriosunz kaşıkla mı fincanla veriyim mi. Bi denemistim yutmuo dokuyi ağzından hepCanim benim sutum az oldugu icin ben 4. Ayda basladim ek gidaya. Doktorumda kendi oneedi zaten. Once meyve puresi verdim 2 cay kasigi 3 gun üst uste veeiyorsun alerhi yonunden takip ediyorsun. 3 gub sadece ayni gidayi veriyorsun. Daha sonra baaka bisey. 3 gunde bir tadimlari degistiriyorsun. Ben ilk olarak seftali vermistim. Sen armut veya elma verebilirsin. Yogurt verebilirsin. Suyu ise yazin cok sicak zamanlarda az az vermeye baslamistim zaten su an baya bi su iciyo kizim
Canim ilk zmanlar kasikla veriyordum bir ay once alistirma bardagi aldim onunla iciyordu simdi ise bardakla icmeye basladi. Artik sevmiyo alıştırma bardagini az aktigi icinSuyu nasıl veriosunz kaşıkla mı fincanla veriyim mi. Bi denemistim yutmuo dokuyi ağzından hep
Suyu nasıl veriosunz kaşıkla mı fincanla veriyim mi. Bi denemistim yutmuo dokuyi ağzından hep
isimi ne acaba ?Ben gazi hastanesinde bi prof.a götürüyorum çok memnunum doksan lira muayene ücreti oluyor. Biz sormadan yarım saat boyunca bilmemiz gereken herşeyi anlatıyor
takip canım bir de reflü çıktı bu aralar kilo alımı düştü..Canım biz başkente gidiyorduk oradaki doktorlar iyiydi şuan evimize yakın bir devlet hastanesine gidiyoruz bunlar tavsiye edilecek kadar değil açıkçası..memorialdakileri bilmiyorum da takip için mi arıyorsun yoksa daha ayrıntılı bi sorununuz mu var?
Canim en güzeli kendin yapman, zor bişey değil bebek yemekleri sonuçta minicik bi yavru ne koyuyorlar içine belli değil hazirlarin, mesela elma diyorlar ama nasıl elma kurtlar beraber mi atarlar yeterince yikanirmi bimiyoruzValla hazır mama paklar beni. Kendimde o potansiyeli de goremiom zaten . Biraz araştır yim bakalım sağol yorumun icib
Canim yumurta 7 8 aylıkken başlanıyor diye biliyorum ama dr ne dediKizlar bu arada dun 6. Ay kontorolu icin doktora goturmustum. Artik corbalarina et suyu kiyma mercimek bulgur koyabilirsin dedi. Ven zaten kiymaya baslamistim bir hafta once. 2 gündür de kahvalti basladim. Yumurta veriyorum. Peynir zaten veriyordum. Yarin da ihlamura baslicam. Burda bi arkadas veriyordu ihlamur ne kadar veriryordu acaba unuttum
Canim benim oglum 3850 gr 50 cm doğdu, 5 ay kontrolünde 9 kg 67 cm di, şuan 6.ayimizin dolmasina 1 hafta kaldı bakalım 6.ayda ne kadar olmusMerhaba kızlar,
Bebeğiniz doğduğundan bu yana kaç kg aldı ve boyu ne kadar uzadı? Bir de ne kadarlık oldunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?