2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Hoşbulduk canım. Senin oğlan da tombişmiş sevindim Bizimki 41. Haftada zorla doğdu, 4kilonun üstüne doğdu.çok fazla kilo almaları da iyi değil,mühim olan orantılı kilo alımı. 9. Aya kadar % 70 anne sütü alacak dora.sonra ek gıda. Doktoru obezliğe gitmesin bol ek gıda ile dedi.

kızlar ne çok yazmışsınız yine. ben bir süre giremedim şimdi okudum döndüm. bizde diş falan yok. sanki üst damağı sert gibi ama annem önce alttan çıkar diş diyor. bende bilemedim ne zaman çıkacak.
bir de adet olmayan kaldı mı benim gibi. benim annem hiç emzirmemiş beni o yüzden önümde örnek yok. ne zaman adet olacağız biz?

Evet cnm önce alt dişler geliyor üstler sana sert gelmiştir diş değildir o :) bizim alt dişler çıkalı 1 ay oldu hiç anlamadık çok kolay çıktı ama üst dişler geliyo şimdi onun huysuzluğu başladı.

Bende daha adet olmadım annem yaşına kadar olmazsın diyo teyzemler emzirdiğin sürecede olmayabilirsin diyo bakalım bekleyip görücez :)

Merhaba arkadaşlar, ben de Yeni katılıyorum aranıza. Oğlum 13 mayıs doğumlu ismi Alp dora. Şuan 70cm boy, 9,5 kilodayız. 2. Dişi çıkıyor oğlumun. Geceleri sık sık uyanıyor.
Canim hosgeldin maasallahi var oglusunun ve gecmis olsun. Nasil verdin bu kilolari ben 13 kilo aldim hamilelikte daha 3 kilosunu ancak verdim

Bu arada kizlar kilo durumlariniz nasil ben hic veremiyorum. Sut azalmasin diye yememden de cok kisamiyorum. Hamilelikte 13 kilo aldim. 72 ile dogum yaptim doğumdan hemen sonra 5 kilo verdim. Sonra sut olsun diye yedim de yedim 2 kilo aldim tekrar. Ve su an 69 kiloyum gitmiyo bunlar eski kiafetlerim olmuyo. Yeni bisey almaya gidiyorum hicbirsey yakistiramiyorum morelim bozuluyo

Valla canım doğum öncesi kilosuna döneni kutlarım ben 62 ile hamile kaldım 78 ile doğuma girdim şuan 68 kiloyum bir gram aşağı inemedim işe gidip gelirken yürüyordum malum Erzuruma kış gelince yürüyüş imkanı da kalmadı yemeden içmeden kısayım desem hiç bana göre değil yapamam çünkü, inşallah dahada artmaz kilom yoksa taş yerinde ağır misali yerimden kalkamayacağım.

Valla yine de bravo canim 10 kilo vermissin

Canım yaz aylarında günde 3 lt ye yakın su içtim. Ve ılık içiyordum bebeğe gaz olmasın diye. Bu metabolizmayı hızlandırır zaten.bir de ben bebeğin 40ı çıktıktan sonra adet olmaya başladım hemen maalesef hem de düzenli olarak. Evde kucağımda Bebek dolanıp duruyorum pek oturmuyorum, kilolar da gitti.dogumöncesi kilımdayım şuan tam. Ve zayıflamak istemiyorum artık.

Oğlum 5 ay 24 günlük, benden tam 21 kilo gitmiş. Bünye meselesi işte. Hemen adet olmam da büyük dezavantaj, doğurganlığım çok fazlaymış.ama ben başka Bebek istemiyorum, oğlum tek olacak inşallah.

Canim bildiğim kadarıyla sadece anne sütü alan bebekler obez olmuyormuş, benim oğlum 39+2 de sezeryanla doğdu 3850 gr olarak, iştahlı tombik bi oglum var, bana gelişimi güzel diyorlar kontrollerde, iki tane dişimiz çıktı 1 ay kadar önce, gelişimi güzel olduğu için erken çıkmıştır dediler, ben kilosunu dert etmiyorum harekete baslasinlar eser kalmaz kilodan

Kizlar bebeklere hangi peyniri veriyonuz ?
Light salamura peynir canım, labnede tuz var diye biliyorum ama light ida var galiba

Bende olmadım daha canım, geçenlerde şiddetli karın bel mide karışık bi agri yaşadım olacam galiba dedim akşam kesildi gitti, o ağrı neydi acaba çok siddetliydi ya catladim aksama kadar

Oğlum 5 ay 24 günlük, benden tam 21 kilo gitmiş. Bünye meselesi işte. Hemen adet olmam da büyük dezavantaj, doğurganlığım çok fazlaymış.ama ben başka Bebek istemiyorum, oğlum tek olacak inşallah.

Aa neden istemiyorsun canım ya, bana 2 sene yasak malesef yoksa yapardım senesi dolunca

Aa neden istemiyorsun canım ya, bana 2 sene yasak malesef yoksa yapardım senesi dolunca
Ben de 41. Hafta da seZaryen oldum canım. Ne kadar zordu, bebeği kaliteli bir şekilde büyütmesi de ayrıca zor. Ben kendimde o gücü göremiyorum başka bir bebeğe bakma gücünü.Allah Alp dora ya sağlık sıhhat versin. Zaten hayat çok kötü , böyle bir dünyaya bir çocuk bile fazla canım.onu yaparken bile bencillik ettiğimi düşünüyorum.

anne sütü obeziteye sebep olmuyor evet ama çevremde bikaç örnek var. Sadece anne sütü alıp kilolu olan çocuklar. Bizimkiler gürbüz delikanlı olacaklar ama kesin

Aynı düşünceye sahip değiliz ama yinede saygı duyuyorum, kimsenin kimseye akıl verme hakkı yok sadece fikir beyan edilir, benim fikrim en azından ikinciyi yap cünkü bu oğluna karşı bencillik olur ve paylaşmayı bilmeyecegi için bencil biri olabilir, insanın arkasında kardeşleri olmalı, benim bi tane erkek kardeşim var sadece sağolsun hep destekcim ama bi kaç tane daha olsaydı mesela dertlesecegim bi kız kardeş daha, benim eltim 5 kız 1 erkek 6 kardes, bişeye ihtiyacı oldumu hemen bi tel hoop yanındalar benim kimsem yok buruk kalıyorum, insana kardes şart tamamen nacizane fikrim bu benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…