- 19 Şubat 2015
- 888
- 1.432
- 113
- 34
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #60.921
Canim ya bende merak ettim hayirlisi olsun. Ben arada nisan annelerini okuyorun orda bir cok kisi yeniden hamileGünaydın anneler . Ay bugün adetim geceli 5 . Gun oldu. Korkuyom yahu yada heyecan yaptım dielim. Hamis neyin olmasamdi. Doğumdan beri 25 gunde bir hiç aksamadan olmuştum. ..
Memurum ben 3 saat iznimi birleştirp kullanıyorum.şimdilik sabah 9da gidip 12 de çıkıyorum ama idareci öğleden sonra 1buçuk 5buçuk arası gitmemi istiyor sanırım öyle bir imada bulundu..
Sabah uyanınca ilk olarak kızıma meme teklif ediyorum sonra süt sağımı yapıyorum 1 biberon kadar 120-160 cc ne olursa artık..
Sonra birşeyler atıştırıp yine meme teklif ediyorum kızıma giyinip çıkıyorum genelde geç kalıyorum nedense
Kızıma ben gidince biberonla 60 cc kadar süt verip uyutabilirlerse uyutuyorlar yarım saat filan uyuyor.saat 11 buçuk gibi tekrar süt..ben geldiğimde ya uyuyor oluyor ya da meme istiyor oluyor..
Öğlen gidersem işe süt çıkar mı bilmiyorum sabah geceden birkmiş oluyor yine ne yapıcam biliyorum aslında p.tesi gidip konuşayım idarecimle bari kadın belki anlayış gösterir sabah gitmeye devam ederim
Senin nasıl geçti günün?
Canim ya bende merak ettim hayirlisi olsun. Ben arada nisan annelerini okuyorun orda bir cok kisi yeniden hamile
Evet canm çalışma saatin uzunmuş senin bebeğin yiyorsa iyi en azından benmki greve giriyor bir kere buzluktan çıkardığımız sütü içmeyip beni beklemişti öğlene kadarBen özel sektördeyim canım. Bizde günlük çalışma süresi normalde 9 saat. Ama Bebek 1 yaşına gelene kadar 7,5 saat. Bunun 1,5 saati süt izni. Ben o süt iznimi bir güne alıcam. Bu durumda sabah 7,5 akşam 4 mesai olcak. Cuma da tatil. Ama bu hafta tam çalışmadığım için 2,5 da çıktım. Seninkinin yanında çok uzun oldu. Senin de ilk Altı ay 3 saat snraki 6 ay 1,5 saat olması lazım.
Ben de 6 gibi bebeğim emmeye uyanıyor emziriyorum. İş yerinde 9 da ve 12 de sağdım ama çok çıkmıyor. Toplam 200cc etmez.heralde 150 falan. 3 gibi de sağarım. Sütüm çok değil işte. Zaten ek gıdaya geçtik. Annem kahvaltısını meyvesini sebzesini falan hep yeriyor. Süt de tadımlık kalıyo sanki bunların yanında
Merhaba arkadaşlar, ben de Yeni katılıyorum aranıza. Oğlum 13 mayıs doğumlu ismi Alp dora. Şuan 70cm boy, 9,5 kilodayız. 2. Dişi çıkıyor oğlumun. Geceleri sık sık uyanıyor.
Evet canm çalışma saatin uzunmuş senin bebeğin yiyorsa iyi en azından benmki greve giriyor bir kere buzluktan çıkardığımız sütü içmeyip beni beklemişti öğlene kadar
Peki sağdıklarını napıyorsun? Benim iş yerinde sızlıyor göğsüm akıyor öyle arada bir ama sağma imkanım yok sağsam da saklama imkanım yok..
Bu arada bence iyi sütün çünkü sağmak ölçüt değil ben sağdıktan sonra elimle yokluyorum hala süt çıkıyor ama makineyle çıkmıyor sanki meme kurumuş gibi..
Ben 3 ayım dolduğunda işe başlamıştım o zaman çok zorlanmıştım resmen koşarak işe gidip koşarak dönüyordum yolda vakit kaybetmemek için şimdi 6 aylık olmak üzereyiz daha rahatım bensiz süt içebilir meyve suyu içebilir yoğurt sebze yiyebilir oyun oynayabilir diye düşünerek rahat gidip geliyorum.yine rapor almayı düşünüyordum bu yüzden vazgeçtim..kv gelmişken bakar zaten 1 ay..ne kadar erken alışırsa o kadar iyi aklı erdiğinde daha zor olur onu da öğle arası gelirim akşam gelince oyunlar oynarız telafi ederim diye düşünüyorum hayırlısı bakalım zaman neler getirecek..
Hoşbulduk canım, teşekkürler iyi dileğin için amin.her şeye stres yapınca kilolar gidiyor ama yapmamayı öğrenmeliyim sanırım.bebeğin çok tatlı maşallah.süt olsun diye karbonhidrat alıyorum daha çok ama nasıl kilo alamıyorum bilmiyorum. Metabolizmam iyi çalışıyor olmalı.
Hoşbulduk canım, teşekkürler iyi dileğin için amin.her şeye stres yapınca kilolar gidiyor ama yapmamayı öğrenmeliyim sanırım.bebeğin çok tatlı maşallah.süt olsun diye karbonhidrat alıyorum daha çok ama nasıl kilo alamıyorum bilmiyorum. Metabolizmam iyi çalışıyor olmalı.
Merhaba arkadaşlar, ben de Yeni katılıyorum aranıza. Oğlum 13 mayıs doğumlu ismi Alp dora. Şuan 70cm boy, 9,5 kilodayız. 2. Dişi çıkıyor oğlumun. Geceleri sık sık uyanıyor.
Anne sütü alıyor yalnızca, birkaç kez meyve tadına baktı şu ana kadar . Biraz kilomuz fazla, endokrine götürecektim bunyüzdeb ama neyseki doktoru persentililin normal olduğunu söyledi. Çocuğu yorma boşuna işlemlerle dedi.
Bebeğim beni sömürüyor resmen, hamileyken 21 kilo aldım. Şuan hepsi gitti ve hala gidiyor kilolar. Ve ben kilo vermek istemiyorum bunu sorun yapıyorum. 48,5 kiloya düştüm maalesef boyum 1,60. Daha fazla kilo vermek istemiyorum ama emzirince gidiyor sanırım.
Bu arada oğlumun doğuştan sol böbreğinde hidronefroz var. Böbrek büyümesi yani. Her ay idrar kültürü ve tahlili yaptırarak takip ediyoruz. Enfeksiyon olmaması Lazım böbrek hasarı olmaması için. Bir de sünnet olayı var. Erken yapılması bizim için iyi ama ben kıyamıyorum çok üzülüyorum onun canı yanacak diye.kafamda ayrı bir soru işareti de bu sünnet olayı. Bakalım...
Canim öncelikle hoşgeldin, ve sağlık probleminiz içinde çok geçmiş olsun
Benim oglumda 17 mayis doğumlu 5.ay kontrolünde 9 kg 67 cm di, aynen siz gibi sadece anne sütü alıyor bi kaç meyve tadına bakıyor sadece ama ben kiloluyum, gerçi dogumda aldıklarında sadece 2 kg kaldı hep gitti sayilirda benim yapım kilolu biraz
Aynen canm bizim ev yakın allahtan dolmuşla 20 dk da gelip emzirip geri gidebilirim en azından..Revirimiz var. Orda buzdolabı var. Genelde orda sağıp dolaba koyuyorum. Öyle öğle arası gitmem de mümkün değil. Malum İstanbul trafiği...
Bnm göğüslerim sızlamayalı baya Zaman oldu(
Ben de Arada düşünüyorum ücretsiz izin alsam mı diye ama bilmiyorum yaaa. Dediğin gibi bakalım Zaman ne getirecek. Hayırlısı olsun.
Aynen canm bizim ev yakın allahtan dolmuşla 20 dk da gelip emzirip geri gidebilirim en azından..
Ben de düşünüyorum ücretsiz izin de bizim çok borcumuz var eşimle ikimizin maaşından ay sonuna birşey kalmıyor o derece..maddi imkan varsa 1 yaşına kadar alınabilir diye düşünüyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?