2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364

Allahım herkesin yardımcısı olsun 2 aya kadar insl atlatiriz diye düşünüyoruz kizim emiyordu fakat aniden sinirlenip isirip cekiyordu cok isirmaya basladi son zamanlar ben dis sorunu diye dusundum ama vucut yoruldugu icin ememiyormus kalp ayni kanı 3-4 defa pompaliyormus oglumda terliyordu çok genetik dir diye dusundum ama son zamanlar çok terliyordu yatarken emerken birşeye zorlansin hemen terliyordu

mrb kizlar bisi sorucam bebeginin goz yasi akmayan var mi benim oglumun ki akmiyor ama capaklanma sulanma hic bisi yokk gercekten agladigi zaman gozleri sulaniyor ama yas akmiyor tikaniklik olabilir mi acaba ya bu ay doktora goturucem ama ebdise ettim

Mrb bizimde aort yaprakciklarimizda sikintimiz var sizin ne odi acaba ?

Gozyasinin akmasi icin daha erken degilmi cnm bizim kizinda kirpikler ıslanıyor ama yanaklara suzulmedi hic

Sagol kizlar rabbim erkesin evlatlarina saglik sihhat versin insallah

Kizlar bisey sorucam yogurt nasil mayalayabirim kizim icin

Hani su kavanoz mamalarinda mayalamak istiyom kucuk kucuk kavanoz larda olurmu sizce

Benim oğlumun boncuk gibi akiyor gözyaşı

Bugün oglusumun diş partisini yaptık, akrabaları cagirdik, kv o kadar adam biriktik birde kuran okutalim dedi hocayı cagirdik, hem duali hem eğlenceli güzel bir günümüz oldu ama çok yoruldum ayaklarım sizliyor resmen, oğlumda hissetmiş gibi çok mutluydu normalde 2 saat zor uyanık kalan çocuğu uyutamadim, darısı herkesin başına inşallah

Sagol kizlar rabbim erkesin evlatlarina saglik sihhat versin insallah

Kizlar bisey sorucam yogurt nasil mayalayabirim kizim icin

Hani su kavanoz mamalarinda mayalamak istiyom kucuk kucuk kavanoz larda olurmu sizce
Olur canım ben de onlara mayaliyorum

İnşallah canım, dualarım sizinle..
bu saydıkların bizde de var. Son ay 350gr almış. Emerken saçları terden banyodan çıkmış gibi oluyor. İki gündür de mememi sürekli ısırıyor emmek istemiyor. Doktor her ay kontrolde göğsünü dinliyor o zmn fark edilemiyor mu ?

Hadi ya o zamana kadar ns yapacaksiniz nasil basliycaksiniz
Ben başladım canım bir ay olucak neredeyse eski usul kaşıkla kendim yediriyorum ilk meyvelerden başladık tadımlık sonra yoğurt iki gündür de çorba ve kahvaltıya geçiş yaptık

Ben başladım canım bir ay olucak neredeyse eski usul kaşıkla kendim yediriyorum ilk meyvelerden başladık tadımlık sonra yoğurt iki gündür de çorba ve kahvaltıya geçiş yaptık
Tesekkur ederim benim bzulukta sutlerim var kullanmak istiyorum o yuzden bende ertelerim belki de. Bir cay kasigi ikinci gun tatli kasifi ucuncu gun yemek kasigi seklinde mi gittiniz acaba.

Mrb bizimde aort yaprakciklarimizda sikintimiz var sizin ne odi acaba ?
bizim kalbimizde 2 delik varmış biri önemli değil dediler ama ikinci9 mm olmuş ameliyat edecekler vsd tanısı kondu kan bur tarafa çok gittiği için kalpte büyüme yapıyormuş kuzun birde bronşit oldu bu tür rahatsızlığı olanlar enfeksiyonu hemen alirlarmiskuzum 4 gün hastahanede yattı zaman kaybı çok olursa akcigerlere zarar veriyormuş allah hepimizin yardımcısı olsun geçmiş olsun size benim kızım güçlüdür atlatır hepsini bizim için dua edin anneler

canım ben ne kadar götürdüm tartıştık doktorla birşeyi yok diyor bazı bebeklerde fark edilemiyordu en az 10 kere dinlediler
farketmemisler ultrasonda tam yani koydular insallah öyle bir sorun yoktur ama zaman kaybetme yinede doktora götür emin ol canım benim aklımın ucundan bile geçmezdi boyle bir sorun normal bebekti kilo sorunu beni çok endiselendiriyordu

Kizlaar merhabalar giremiyorum epeydir özlemişim buraları. . Calismaya basladim yarim gun gidiyorum sonrasında mirac ev yemek derken aksam oluyor. Ama bi rutine oturduk artik. Bebegimin gaz sancıları bitti cok sukur alti aylik olmak uzereyiz hic disimiz yok yogurt yiyor 15gundur son bi kac gündür de blw usulu sebze haslayip eline veriyorum kemiriyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…