- 21 Ekim 2016
- 382
- 271
- 103
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #60.481
Benim kızım da memeyle pek barışık değil. Emerken ve sinirlendiği zaman hırçınlaşıyor çok terliyor o yüzden sordum belirtilerini. Rabbim şifa versin. İnş kolaylıkla atlatırsınız bu süreci. Allah hepimizin evlatlarını korusun inş.
Maşallah ne kadar güler yüzlü bebiş bu böyle aman nazar değmesin boncuğunu eksik etme canımBizde aska geldik buda benim fistigim kizlar Eki Görüntüle 1901205 Eki Görüntüle 1901207
Mrb bizimde aort yaprakciklarimizda sikintimiz var sizin ne odi acaba ?Allahım herkesin yardımcısı olsun 2 aya kadar insl atlatiriz diye düşünüyoruz kizim emiyordu fakat aniden sinirlenip isirip cekiyordu cok isirmaya basladi son zamanlar ben dis sorunu diye dusundum ama vucut yoruldugu icin ememiyormus kalp ayni kanı 3-4 defa pompaliyormus oglumda terliyordu çok genetik dir diye dusundum ama son zamanlar çok terliyordu yatarken emerken birşeye zorlansin hemen terliyordu
mrb kizlar bisi sorucam bebeginin goz yasi akmayan var mi benim oglumun ki akmiyor ama capaklanma sulanma hic bisi yokk gercekten agladigi zaman gozleri sulaniyor ama yas akmiyor tikaniklik olabilir mi acaba ya bu ay doktora goturucem ama ebdise ettim
Benim oğlumun boncuk gibi akiyor gözyaşımrb kizlar bisi sorucam bebeginin goz yasi akmayan var mi benim oglumun ki akmiyor ama capaklanma sulanma hic bisi yokk gercekten agladigi zaman gozleri sulaniyor ama yas akmiyor tikaniklik olabilir mi acaba ya bu ay doktora goturucem ama ebdise ettim
Olur canım ben de onlara mayaliyorumSagol kizlar rabbim erkesin evlatlarina saglik sihhat versin insallah
Kizlar bisey sorucam yogurt nasil mayalayabirim kizim icin
Hani su kavanoz mamalarinda mayalamak istiyom kucuk kucuk kavanoz larda olurmu sizce
Benim kızımın akıyor valla boncuk boncukGozyasinin akmasi icin daha erken degilmi cnm bizim kizinda kirpikler ıslanıyor ama yanaklara suzulmedi hic
Blw yi doktorumuz 8nci aydan sonra önerdi canımMrb anneler blw dusunen var.mi ve ek gida icin hangi hazirliklari yaptiniz
İnşallah canım, dualarım sizinle..Allahım herkesin yardımcısı olsun 2 aya kadar insl atlatiriz diye düşünüyoruz kizim emiyordu fakat aniden sinirlenip isirip cekiyordu cok isirmaya basladi son zamanlar ben dis sorunu diye dusundum ama vucut yoruldugu icin ememiyormus kalp ayni kanı 3-4 defa pompaliyormus oglumda terliyordu çok genetik dir diye dusundum ama son zamanlar çok terliyordu yatarken emerken birşeye zorlansin hemen terliyordu
Hadi ya o zamana kadar ns yapacaksiniz nasil basliycaksinizBlw yi doktorumuz 8nci aydan sonra önerdi canım
Ben başladım canım bir ay olucak neredeyse eski usul kaşıkla kendim yediriyorum ilk meyvelerden başladık tadımlık sonra yoğurt iki gündür de çorba ve kahvaltıya geçiş yaptıkHadi ya o zamana kadar ns yapacaksiniz nasil basliycaksiniz
Tesekkur ederim benim bzulukta sutlerim var kullanmak istiyorum o yuzden bende ertelerim belki de. Bir cay kasigi ikinci gun tatli kasifi ucuncu gun yemek kasigi seklinde mi gittiniz acaba.Ben başladım canım bir ay olucak neredeyse eski usul kaşıkla kendim yediriyorum ilk meyvelerden başladık tadımlık sonra yoğurt iki gündür de çorba ve kahvaltıya geçiş yaptık
bizim kalbimizde 2 delik varmış biri önemli değil dediler ama ikinci9 mm olmuş ameliyat edecekler vsd tanısı kondu kan bur tarafa çok gittiği için kalpte büyüme yapıyormuş kuzun birde bronşit oldu bu tür rahatsızlığı olanlar enfeksiyonu hemen alirlarmiskuzum 4 gün hastahanede yattı zaman kaybı çok olursa akcigerlere zarar veriyormuş allah hepimizin yardımcısı olsun geçmiş olsun size benim kızım güçlüdür atlatır hepsini bizim için dua edin annelerMrb bizimde aort yaprakciklarimizda sikintimiz var sizin ne odi acaba ?
canım ben ne kadar götürdüm tartıştık doktorla birşeyi yok diyor bazı bebeklerde fark edilemiyordu en az 10 kere dinledilerİnşallah canım, dualarım sizinle..
bu saydıkların bizde de var. Son ay 350gr almış. Emerken saçları terden banyodan çıkmış gibi oluyor. İki gündür de mememi sürekli ısırıyor emmek istemiyor. Doktor her ay kontrolde göğsünü dinliyor o zmn fark edilemiyor mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?