2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Cok gecmis olsun cnm rabbim bebisine saglik sanada kolaylık nasip etsin

Benim kizimin kalbindede 2 mm aciklik var doktor6. Ayina girince getir dedi bugun gittik hala kapanmamis 1.bucuk yaşında tekrar getr bakicaz dedi ya kapanmazsa die sordum korkulacak bisey yok dedi bize 5 kisiden 1inde bu aciklik olurmus tek zarari dalgıç olamazmis eger kapanmazsa bizde de böyle bi sikinti var

Çorba da az bisey attigim için bisey olmaz die dusundum cunku diger turlu kisim hic bisey yemio

Bi arkadas corbaya sut katmadan bebege verdim demis sut zararli mi ki
Anne sütü katilabilir diye Biliyorum ben.mesela bu aksam ilk defa havuç ve patates pisirdim buharda anne sütü ile kıvamını sivilastirdim öyle verdim içine bir cay kasigi da saf zeytinyağı koydum canım

Mi
Mirandacigim hoşgeldin epeydir yoktun

Allah yardimçiniz olsun canım.insallah ameliyatı da güzel geçecek ve sagligina çabucak kavuşacak kızın sen güçlü ol ki bebeğinde güçlü olsun .belirti olarak sadece emmemesi ve terlemesi mi merak ettim

canım yarım kase yoğurt içine yarım cevizi cam rendeden geçirerek vereceğim, oda şuan değil 6. aydan sonra. ama bilemedim 6 ay için erken mi acaba.
Resimde hangi aylar neler verilmeli yazıyor canım belki işinize yarar

Eklentiler

• IMG-20160928-WA0001.jpg
    57,4 KB · Görüntüleme: 82
Kendime benzeyen bi kız dogurayim da görsünler dicem ama ayıptır söylemesi o popo yok bende

Niye olmasın anacim doğur tabi diyecem de seninde sezeryan değilmi, bana kalsa hemen yaparim bi daha ama 2 sene doğum yok dedi dr, benim oğlani bana benzetiyorlar, kızı 2 sene sonra yaparım artık napalım

Benim kızım da memeyle pek barışık değil. Emerken ve sinirlendiği zaman hırçınlaşıyor çok terliyor o yüzden sordum belirtilerini. Rabbim şifa versin. İnş kolaylıkla atlatırsınız bu süreci. Allah hepimizin evlatlarını korusun inş.

Allah yardimçiniz olsun canım.insallah ameliyatı da güzel geçecek ve sagligina çabucak kavuşacak kızın sen güçlü ol ki bebeğinde güçlü olsun .belirti olarak sadece emmemesi ve terlemesi mi merak ettim
s
sağol canım dayanması çok zor insanın ilk aylar hiç farketmedik kilosu iyiydi 3ayda 5 kilo olmuştu sutumu emiyordu sonra yavaş yavaş azalma başladı terleme çoğaldı kalbi hızlı atıyordu dışarıdan bakınca görülüyordu arada çok az bir öksürük vardı ama o zaman onemsemediler kalp de kanlar birbirine karıştığı için bir tarafta biraz büyüme oluyormuş onu ilaç ile durdurmaya çalışıyorlar normal bir bebek gibi aynı dönüyordu konuşma çabaları başlamıştı son bir hafta virüse de yakalanınca hissettim birşeyler ama kalp sorunu olacağını hiç dusunemedim en iyi çocuk hastahanesine alacaklar ameliyat için ama insan korkuyor ne olursa olsun çok çektik biz ilk cocugum da da doktorların hatası vardı ameliyat oldu bunda da ısrarla sorun olduğunu söyledim ama doktor benim kendimin endişe ettiğimi söyledi sonra acil de farkettiler yinede erken teşhis önemli diyorlar o konuda şanslısınız diyorlar farkedilmiyormus bile bazıları büyük yaşlara kadar belirti veremiyorumus bazen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…