2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Canım bebeklerimiz henüz anne sütünden başka bir tat bilmiyorlarki canları istemez yani. Biz de her yemekte pusetiyle masaya yakın koyuyoruz meraklı meraklı izliyor. Evlatlarımız büyüyor çok şükür.

Kızlar bebeğim sanki doymuo mu ne.. 5 ay bitecek yakındà 10 gün va r. Bu ek gıda konusunu nasıl yapcaz. VerSem mi bişiler . Veren var mı . Miktar öğün zamanı ve ne vereçeğim konusu tamamen mechul. Yardım edin

Günlük çişli bezleri 5-6 yumurta ağırlığında ise doyuyordur diye biliyorum.

O yüzden de olabilir büyüme atağı da olabilir canım. Sürekli durdurulamayan ağlamalari kriz şeklinde yoksa çok dert etme geçici en fazla 1 hafta sürer sonra normale döner.
sürekli ağlamaları yok da mesela uyurken sanki bir yeri ağrırmış gibi inleyerek ağlayıp uyanıyor. bir dakika bırakamıyorum sürekli kucakta kalmak istiyor. kucakta uyumak istiyor falan.

bence dünya sağlık örgütünün dediği doğru ama biz tadımlık veriyoruz doyumluk değil ki. anne sütü azalmasın diye diyorlar onu. tamamen anne sütü ile besleyelim diye. biz anne sütünü azaltıp ek gıda vermiyoruz. bence sakıncası yok.

Sadece onun için değil, iç organlarının ve bağırsaklarının gelişimi de göz önünde bulundurularak tadımda dahil. Bizim için 1 çay kaşığı bir şey ifade etmeyebilir ama küçücük midesi, bağırsağı ve böbrekleri olan bebekler için çok şey ifade eder.

Sadece onun için değil, iç organlarının ve bağırsaklarının gelişimi de göz önünde bulundurularak tadımda dahil. Bizim için 1 çay kaşığı bir şey ifade etmeyebilir ama küçücük midesi, bağırsağı ve böbrekleri olan bebekler için çok şey ifade eder.

Günlük çişli bezleri 5-6 yumurta ağırlığında ise doyuyordur diye biliyorum.
Evet canim cis kaka normal galiba . Bi de açken aglio . Aglamasi az . Doyuyordur galiba . Dâ ne bilim.memeler boş gibi geliyor bazen

Kızlar bgn dra gittik. 1ayda sadece260gr almışız hem de ek gıdaya geçmenize rağmen

Kızlar bebeğini blw usulü besleyen ya da beslemeyi düşünen var mı aranızda?
Bi yakınım yaptı . Pişman perişan oldu . En son sokakta elinde tabak peşinde kosuyordu. Bence biz yedirelim doysun kalksın bebeler. Blw sabır ve şans işi. Bekle ki çocuk kendisi yesin

Evet canim cis kaka normal galiba . Bi de açken aglio . Aglamasi az . Doyuyordur galiba . Dâ ne bilim.memeler boş gibi geliyor bazen
Canım ozaman doyuyordur mutlaka içini ferah tut. Memeler terbiye olunca boş hissi oluyor malesef ama iyi bir şey aslında.

Kızlar bebeğini blw usulü besleyen ya da beslemeyi düşünen var mı aranızda?

Ben araştırıyorum. Blw ile başlamayı düşünüyorum ilk ay. Sonra durumu gözlemleyip klasik usüle geçebilirim. Ama ilk haşlayıp önğne koyup gözlemlicem. Zaten 6 ayda ek gıda tadım için doysun diye değil o nedenle çok bir kaybı olacağını düşünmüyorum yemediklerinin.

Kızlar ben hala su vermiyorm bebeme anne sütü tek. Veren var mı su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…