- Emoji Skoru
- 2.788
- Puanlar
- 63
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #58.481
Canom o bende de var nerdeyse bi aydır gözünü korkutmayim da uykusunda emzir hoplaya zıplaya fon sesinde su an dislerinin yeri oturuyormuş gecicek inşallah
Tam da beni anlatmissin canım ya bizre oyleyiz bi kere ses olsun bitti zaten oraya bakar tv acamiyorum kesinlikle uyutup emziriyorum ancak bi de şunu deniyorum ben emzik çıkartıp göğsümü veriyorum o zannedip emiyor Son kontrolünde kaç aylikti ne kdar aldı canım totalde iyi gidiyosa kilosu takma ben de takmiyorum elbet aç olsa emicek çok mutlu hiç meme AramiyoNe pış pışımız kaldı ne başka bişey. Sessiz olsun ortam diyorlar zaten evde kimse yok çoğu Zaman yalnızım. Karanlıkta emzir diyorlar. E gündüz ev aydınlık. En karanlık yer banyo diye bugün eşim banyonun camını siyah tshirt le kapattı. Kapıyı da aralık bıraktım hatta tam kapattım ama yok Bebeği memeye döndürdüğüm gibi ağlamalar başlıyor...
Tam da beni anlatmissin canım ya bizre oyleyiz bi kere ses olsun bitti zaten oraya bakar tv acamiyorum kesinlikle uyutup emziriyorum ancak bi de şunu deniyorum ben emzik çıkartıp göğsümü veriyorum o zannedip emiyor Son kontrolünde kaç aylikti ne kdar aldı canım totalde iyi gidiyosa kilosu takma ben de takmiyorum elbet aç olsa emicek çok mutlu hiç meme Aramiyo
Bizim daha çok vaktimiz varKızlar kan nilacina basladinuzmi biz 4-aylik olduk bugün sağlık ocağından verdiler
Kızlar kan nilacina basladinuzmi biz 4-aylik olduk bugün sağlık ocağından verdiler
Kan ilacı her bebeğe veriliyor mu
Tam da beni anlatmissin canım ya bizre oyleyiz bi kere ses olsun bitti zaten oraya bakar tv acamiyorum kesinlikle uyutup emziriyorum ancak bi de şunu deniyorum ben emzik çıkartıp göğsümü veriyorum o zannedip emiyor Son kontrolünde kaç aylikti ne kdar aldı canım totalde iyi gidiyosa kilosu takma ben de takmiyorum elbet aç olsa emicek çok mutlu hiç meme Aramiyo
Doktorumu birşey denemişti 25 gün ince gitmistik bugün hemşire verdi bende versemmi vermesemmi karar veremedim
Bizimde son gittiğimde az almıştı canım yavrular inat ama mamaya geçmek yerine sutumu sağıp vermeyi dusunuyorum benSilikon göğüs ucu aldım aventin. Ona biraz geliyor ama beceremiyor. boyu kilosu yerinde aslında ama son gittiğimizde 560 gr almış bir ayda. Dr az buldu 15 gün sonra tekrar gel ona göre mamaya geçebiliriz dedi. O yüzden ben de bırakamıyorum uğraşıyorum sürekli. Ama Bu görüşmeden 2 gün sonra emmeyi kestik. Cumartesi gidicez Dr a bakalım ne olcak
Canim maşallah valla yok bizde hiç biberon kullanmadik sadece emzik onunla kandırıp memeyi tutturuyorum bizimki de aglamiyo biberonu dolapta sagilmis sutlerimi var meme reddi var bizde çokSüt mü yetersiz geliyor canım neden biberon kullandınız şimdiye kadar, biberona alistigi içinde memeyi almak istemez, ben ilk ay mama desteği verdim ama çok vermiyordum, sonra baktım süt yetiyor gibi mamayı kestim bi daha vermedim hep emdi maşallah güzel kilo alıyor her ay 1250 gr aldı, geçenlerde gece iyi uyuyamadim sütüm az geldi buzluga attığım sütü çıkardım biberonla verdim inanirmisin biberonu becerip icemedi kenarından fiskirtti çünkü bilmiyor ve meme emmeyi çok seviyor
Canım ayakta emzirmeyi denedin mi?Ne pış pışımız kaldı ne başka bişey. Sessiz olsun ortam diyorlar zaten evde kimse yok çoğu Zaman yalnızım. Karanlıkta emzir diyorlar. E gündüz ev aydınlık. En karanlık yer banyo diye bugün eşim banyonun camını siyah tshirt le kapattı. Kapıyı da aralık bıraktım hatta tam kapattım ama yok Bebeği memeye döndürdüğüm gibi ağlamalar başlıyor...
Evet Canim bulgur pilaviBulgur pilavmi canım
Canim maşallah valla yok bizde hiç biberon kullanmadik sadece emzik onunla kandırıp memeyi tutturuyorum bizimki de aglamiyo biberonu dolapta sagilmis sutlerimi var meme reddi var bizde çok
Evet Canim bulgur pilavi
Ayy onu nasıl yedi masallah yavruna, 17 mayis dogumluyuz benim daha bi damla su vermisligim yoktu, dün arkadaşlardan cesaret alıp azcık karpuz yalattim o kadar ben korkarım pilav genzine felan kaçar Allah korusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?