- Emoji Skoru
- 4.416
- Puanlar
- 333
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #58.461
@__su @guldanee @shrylz @fulya3535. @mavitepe @mgul @serapyusuf86 @_Lavin_ @Mjdmjd @iremerve1990
@bahar85 @Minipiti @9asiye9 @bkalp @elosalic55 @MSDG @61sadem @EnHarbiKiz
@htcsell15 @sihirlikk @yagmur_damlas @kzbnvemira @cilem32 @balliceviz @dagatesi @msgulerr @babybabycat @SEHER YILDIZI @keser84 @keleback @cananarya @hicrett43 @pambix @pikolata @fgnsml @dygctn04 @MELISTOPRAKCadiKazani
Listeye baktim hatirladiklarimi ve etiketlenenleri etiketledim arkadaşlar. Hadi bebeklerimizi gelistirelim. 6.ayda brainy baby videolari izletiriz
http://www.attentionworksheets.com/black-white-infant-visual-stimulation-card/
Çok sağol canım Allah razı olsun. Bize telefon tv uzak tutulsun dendi acaba sorun olurmu ki canim. Ben bi keresinde daha iki aylık bile değildi aptallık edip Flash tuttum takibi varmı diye gözleri kaydı
Kizlar dün annenin yanına gittim tuttu gorkemin ağzına yoğurt surdu yavrum bütün gün ağladı yapma dedim ama gene de yaptı ben alamadan sade yoğurt da değil kızlar mantıya karışmış yoğurt dunden beri çok kokulu kaka yapıyor ne yapsam kızlar
Kizlar dün annenin yanına gittim tuttu gorkemin ağzına yoğurt surdu yavrum bütün gün ağladı yapma dedim ama gene de yaptı ben alamadan sade yoğurt da değil kızlar mantıya karışmış yoğurt dunden beri çok kokulu kaka yapıyor ne yapsam kızlar
Canım uç dort damla oyle çok yemedi itti diliyle istemedi aslında yoğurt sarımsaklı değildi sukur canım senin verdiğin yağlı tuzlu yoğurt değil ki bu büyükler herşeye karismasa olmazNe kadar yedi ki kakası etkilendi?
Ben arada yogurt veriyorum yarım çay kaşığı kadar. Activia dan yerken veriyorum bağırsak florasi düzelsin diye.
Senin yediklerinden etkilenmiş olabilir canım. üşümüş olabilir...
Yogurt sarımsakli olduğu için mi acaba?
Ben yediğim zaman böyle bisey olmazdı hiç ama olabilir takip etmem lazım ek gıdaya geçince inşallah duzelirSüt alerjisi olabilir canim
Dort aylık asinizi okduk bizde bugün kızlar. Yoğurt karpuz suyupeybir bende veriyorum ara ara . Bu arada neff ve defneyi çok merak ediyorum uğramaz oldu
Canım uç dort damla oyle çok yemedi itti diliyle istemedi aslında yoğurt sarımsaklı değildi sukur canım senin verdiğin yağlı tuzlu yoğurt değil ki bu büyükler herşeye karismasa olmaz
Ben yediğim zaman böyle bisey olmazdı hiç ama olabilir takip etmem lazım ek gıdaya geçince inşallah duzelir
Selam kızlar
Biz ece ,m ile iyiyiz.
Umarim sizde iyisinizdir.
Daha önce de yazmistim ben sadece okuyorum
Çünkü cepten yazmak sinir bozucu.
15 gündür koydeyim annemlerde. Burasi.kizima ıyi geldi.
Ohh.temiz.hava bol gida.
Bayrama esim gelip alacak bizi buradan bayram icin kismet ise yine hataya gideceğiz.
Sonra tornistan ıstanbul.
Oysa köyü n en.guzel zamani.
Yagmur yağdı mis gibi toprak kokuyor.
Istanbulda dışarı cikmak merasim ile. Burada düz ayak cikiveriyoruz.
Kizim sallanan akasya yapraklarini basını kaldırıp ilgiyle izledi bugün
Cok mutlu oldum.
Herkese selamlar
Soranlara bil hassayesilcan86 kardesime teşekkürler
Bende herseyi veriyorum az az ilk oglumada ole yapmistim hatta dun ayip tir solemesi bulgur yaptim masallah cok guzel bi kac kez verdim agzinda dondure dondure yedi
Belki de canım benim bi de sonrasında cok ağladı heralde o yüzden fazla korktum çok teşekkür ederim canım benjmGerci yemedi diyosun, korktuğun için psikolojik olarak koku alıyor olabilirmisin
Canım yoğurt vermiyorum ben yazdım da annem surdu ağzına ama çok ağladı kuzum acaba bisey oldu mi diye sordum arkadaşlaraKizlar yogurt veriyorum demişsiniz ne yogurdu mrkasi ne
Bence bir iki damladan birşey olmaz. Sıkma canınıCanım yoğurt vermiyorum ben yazdım da annem surdu ağzına ama çok ağladı kuzum acaba bisey oldu mi diye sordum arkadaşlara
Canom o bende de var nerdeyse bi aydır gözünü korkutmayim da uykusunda emzir hoplaya zıplaya fon sesinde su an dislerinin yeri oturuyormuş gecicek inşallahSelam kızlar. Bizimki 3 ayı tamamladığı gibi uyanıkken emmeyi bıraktı. Ben henüz anne sütü dışında hiç birşey vermedim (gaz sorunu nedeniyle günde iki çay kaşığı kimyonlu şekerli su hariç). 10 gündür gündüz emZiremiyorum. Mahvoldum çok yorucu. Sağıp biberonla veriyorum ama onu da her Zaman almıyor. Bu durumun geçici olduğunu söyledi Dr. İnş öyle olur ve kısa Zaman'da eski halimize döneriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?