2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
5-10 saniye göster canım istersen ben hala çıktı alamadım telefondan gösteriyorum arada bir.
Daha öncekilere koyu bi bez üstüne dantel koyar kirlentin üzerine yerleştirip seyrettirirdim.
Haziran annelerinden 9ay öğretti bu sayfayı.
Büyük çocuklar ve büyükler için mandala boyamalar da var dikkat geliştirici

Bu habere katılıyorum.
Zaman çok önemli. Yarım saati geçmemeli ve en önemlisi ekran karşısında yalnız bırakılmamalı.
Benim çocuklar hem erken konuştu hem de kelime hazineleri geniş çok şükür.
brainy baby leri ara ara izlettim.
Yanlarinda oturdum veya kucağıma aldım ya sa en azından aynı odada iletişim halindeydim
Yalnızdım çoğu zaman tek başıma büyütüyordum.

Çocuğun kalabalık aile ortamında bunlara ihtiyacı olmuyor. Bu üçüncü de sıra gelmiyo. Boş kalmıyor bebek. Köye taşındik. Agaclarin dallarini yaprakları seyrediyor.

Eltimin 2çocuğu da tv neredeyse hiç izlemez. Evin önünde büyüdüler. Ikisi de 5yaşında konuştu. Biri ilkokul 1. Siniftayken tekrar anasinifina yollandi.
Aile ilgisi olmayınca doğada büyümek de fayda etmeyebiliyor.
Saldim çayıra mevlam gayira olmamali

Çok sağol canım Allah razı olsun. Bize telefon tv uzak tutulsun dendi acaba sorun olurmu ki canim. Ben bi keresinde daha iki aylık bile değildi aptallık edip Flash tuttum takibi varmı diye gözleri kaydı

Çok sağol canım Allah razı olsun. Bize telefon tv uzak tutulsun dendi acaba sorun olurmu ki canim. Ben bi keresinde daha iki aylık bile değildi aptallık edip Flash tuttum takibi varmı diye gözleri kaydı

Canım flaş la resim de çekmeyin aman deyin, zararlı.
Hele güneşe hiç baktirmayin

Düzeldi mi gözleri?
Parmağınla saga sola takip ettir
Egzersiz yaptir.
Ben ekranın ışığını iyice kızıp uzAktan gösteriyorum.
Sıra gelirse tabi

Benim kızım çok baktı tvye 2,5 yaşında konuştu.bşraz geciktiriyo canım konuşmayı.bide o link ne anlamadım.nası göstercez bide ne işe yarıyo.ilk kez duydum

Kızlar yorumlarınızı bekliyorum...

Tshım bugün aldığım sonucuma göre 9 olmuş. Halamın kızında 0 olmuş tiroidleri çok hızlı çalıştığından benden 12 gün sonra doğum yapmış olmasına rağmen gebelik öncesi kilosuna çok hızlı şekilde düştü. Doktoru ilaç kullanması gerektiğini ve kızını sütten kesmesi gerektiğini söylemiş. Halamın kızı çok ısrarcı olunca tamam 1 ay daha emzir sonra kesip ilaca başla demiş. Yarın doktora gideceğim. İlaca başlarsam benim de kesmem gerekir kızımı sütten büyük ihtimalle. Sütümün kesilmesini istemiyorum. Sağma makinesi alıp sağıp sağıp atsam gün içinde, doktora sorup gece ilacı almadan birkaç saat önce ilacın etkisinin düştüğü saatlerde günde 1 2 de emzirsem nasıl olur sizce? Birkaç ay sonra düzene girince de ilacı kesip tekrar emziririm. Fikirlerinizi bekliyorum

Benim kızım çok baktı tvye 2,5 yaşında konuştu.bşraz geciktiriyo canım konuşmayı.bide o link ne anlamadım.nası göstercez bide ne işe yarıyo.ilk kez duydum

O linkte dikkat gelistirici resimler var.
Sadece resim.
Download edip yuklersen
ppt olarak yuklersen sunu seklinde indirir.

Tv dikkat dağıtır.

Bu habere göre baby brainy gibi eğitim videolarininda sakıncalı olduğu yazıyor

Saatlerce yalnız bakması sakıncalı olur zaten brainy baby veya tv farketmez.

Daha etkin olması için brainy babyde izlenen şeyler uygulanabilir.

Bi de şimdiden kitap okuma saatiniz olsun. Yatmadan önce loş ışıkta kitaptan olmazsa bile telwfondan da olsa hikayecikler okuyabiliriz.

Geçmiş olsun Canım.
Bence iyi dusunmüssun.

Bakalım doktor ne diyecek
Ilaci ve etkilerini bilmiyoruz.
Emzirmesen de sütü vermesen de günde bi kac kere boşa sağ ki dozu düşünce emzirebilesin, sütün kesilmesin

Canım sağlık ocağında hemşire 4 aydan sobra ufak ufak tattırabilirsin dedi.

Dinci nurse harweys biogai hepsini kullandim hepsini kullanmayi biraktim dört aylik oldu ama ins geçecek sagol canm

Canim ne ilacina baslamasi gerekiyo ki tsh ilaci ise onun zarari yokki ayrica kilo vermesinin 0a düsmesiyle cok alakali oldugunu sanmiyorum oyle olsaydi benimde simdi zayiflamam lazimdi benimde 0 a dusmus aksine gecenlerde 2 kilo daha almisim ayrica ben hala troid icin ilac iciyodum iki gun once biraktim

Selmacim o siyah figürleri sirayla bebege gistermemiz lazim degilmi baska bisey yapilmiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…