- 8 Ocak 2012
- 1.117
- 276
- 133
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #4.341
Guven hast turgut var..cok ilgili
Bende 50 kullanıyordum gebeliği öğrendikten sonra 75 oldu.haftaya tekrar kontrolüm var.Bendede hasimato var 75 eutrox kullaniyordum 100 yapti dr dozu..
Senin tsh in kac cikmisti c nm
tsh değerin kaçtı canım?
5 cikti cnm sizin kac cikti bana xokta yuksek gelmedi o yuzden benim ilac 25 mg mesela
teşekkürler canım hepimize sağlıklı doğum diliyorumAllah sağlıkla kucağına almayi da nasip etsin canim böyle haberleri duyunca nasıl mutlu oluyorum doktorum bana dinletmedi gösterdi sadece
Ankarada ki hamileler hangi doktora gidiyorsunuz?
Ben güvenebileceğim ve bayan bir doktor arıyorum ama tam anlamıyla içime sinen bir doktor bulamadım henüz.
Bende de var, 75 eutroxy içiyorumkızlar , hipotiroidi sorunu olan var mı aranızda ?
Arkadaslar merhaba..bu sabah 1-2 damla kan geldi panikledim hemen doktora gittim.doktor herhangi bi sorunun olmadigini soyledi kalp atisini dinletti.kanama gorulmedigini soyledi ama ben cok korktumtedbir amacli 1 hafta rapor yazdi ve 200 mg progestan.ama bu ilaci vajinal mi agizdan mi alinacak 8anlayamadim??
Ya tsh yuksekligi heryerde cok ciddi diyo vallahi cok korkuyorum su anda bisey olmus mudur bebegime zeka geriligi olur diyo cok mu gec kaldim acaba offf
Ya daha once niye yapmamislar m@dem bu kadar önemliymiş allahim yarabbim valla duyunca aklim basimdan gitti sen yardim et saglikla alalim yavrularimizi kucagimizaaynı korku bende de var canımbenim tsh 8.6ydı gebeliği ilk öğrendiğimde düşün Korkuyorum. İnşallah sağlıklıdır yavrularımız
Canim valla ben hic musmutlu soyle icim.rahat donmedim doktordan eve su anda bile karnima agri girdi galiba stresten oldu su anda internette okuya okuya aklimi kaciriyordum allahim sen koru ya bisey olursa ya gec kaldiysak diye.. Her doktordan gelisim ayri bir olay yok kist varmis yok sivi birikmesi varmis yok bebek asagiya tutunmus yok tsh yuksek her gittigim ayri bir dusumce ayri bir stresayyy kizlar ben de cok korkuyorum yaa.. ve icimden bu korku gitmiyor. dun gece ruyamda cisimi yapiyordum, sakir sakir kan akti. hem agliyorum cocugumu kaybediyorum diye hem cisimi yapmaya devam ediyorum. sabahin 6 sinda nasil korkarak uyandim. kosturararak wc ye gidip kendime baktim kanamis miyim diye. sukurler olsun ki bebegim hala benimle.
ama burda cok kotu. ilk ultrason tarihim 13 kasim. ben nasil bekleyecegim o zamana kadar bebegi gormek icin? gecen persembe kan verdim, daha ilk beta hcg sonucumu bile alamadim. 4+3 te vermis oldum kani. sonucu gelse kac cikmasi gerek ki?
allahimmm cabucak zaman gecsin, bana da bebegimi gormek nasil olsun!!
masallah 3+2 de derken, ovulasyondan 9 gun sonra... ikiz mi bebeklerin?benim yaklaşık 3+2de bhcg 1276 çıktı. 3 gün öncesinde ilk tahlilimde de 275ti.
Ayy canım kötü şeyler düşünüp kendini yıpratma rüyana kadar girmiş bak.. Üzme kendini de bebeğini de lütfen.. Onlar minik ama herşeyi hissediyorlar.. İyi olduğunu düşün sürekli dua et, iyi olacaktır miniğin.. Görememek kötü biliyorum ama yapacak birşeyin yok iyi düşünmekten başkaayyy kizlar ben de cok korkuyorum yaa.. ve icimden bu korku gitmiyor. dun gece ruyamda cisimi yapiyordum, sakir sakir kan akti. hem agliyorum cocugumu kaybediyorum diye hem cisimi yapmaya devam ediyorum. sabahin 6 sinda nasil korkarak uyandim. kosturararak wc ye gidip kendime baktim kanamis miyim diye. sukurler olsun ki bebegim hala benimle.
ama burda cok kotu. ilk ultrason tarihim 13 kasim. ben nasil bekleyecegim o zamana kadar bebegi gormek icin? gecen persembe kan verdim, daha ilk beta hcg sonucumu bile alamadim. 4+3 te vermis oldum kani. sonucu gelse kac cikmasi gerek ki?
allahimmm cabucak zaman gecsin, bana da bebegimi gormek nasil olsun!!
ya eminim oyledir, hic bir zaman bitmiyordur. doktorlar da korkutuyor. ama boyle de cok kotu yaa. en azindan kesenin icinde bebek var mi yok mu onu bilseydim! doktora ne agladim, agridan oluyorum, bir iki damla kanamam var dedim. biz ilk uc ay daki dusuklere mudahale etmiyoruz. dusuyorsa bebek sakattir. senin buna uzulmemen lazim dedi gecti.Canim valla ben hic musmutlu soyle icim.rahat donmedim doktordan eve su anda bile karnima agri girdi galiba stresten oldu su anda internette okuya okuya aklimi kaciriyordum allahim sen koru ya bisey olursa ya gec kaldiysak diye.. Her doktordan gelisim ayri bir olay yok kist varmis yok sivi birikmesi varmis yok bebek asagiya tutunmus yok tsh yuksek her gittigim ayri bir dusumce ayri bir stres
saol canim moral icin. yani mantigim bana da ayni seyleri soyluyor. gun icinde surekli kendime tekrarlayip duruyorum. bugun daha buyudu. korkacak birseyin yok ki onunde. hersey normal diye diye avutuyorum kendimi.Ayy canım kötü şeyler düşünüp kendini yıpratma rüyana kadar girmiş bak.. Üzme kendini de bebeğini de lütfen.. Onlar minik ama herşeyi hissediyorlar.. İyi olduğunu düşün sürekli dua et, iyi olacaktır miniğin.. Görememek kötü biliyorum ama yapacak birşeyin yok iyi düşünmekten başka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?