2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Güven hastanesi iyi bir hastane.baska bölümlerinden memnun kaldım aslında ama kadın doğum uzmanları hakkında bilgim yok.bayan doktorlar nasıldır acaba önceliğim bayan doktora gitmek.

Guven hast turgut var..cok ilgili

Bendede hasimato var 75 eutrox kullaniyordum 100 yapti dr dozu..
Bende 50 kullanıyordum gebeliği öğrendikten sonra 75 oldu.haftaya tekrar kontrolüm var.

tsh değerin kaçtı canım?

Ben hep kullanıyordum tiroit ilacını ancak gebelik testi yaptırdığım gün tsh da ölçtürdüm. Dahiliye uzmanıydı zaten ikisini de yaptırdığım. Tsh 1,5 tan 3,5 a yükselmiş. Doktor gebelikte tsh ihtiyacı artar ve değerinin 2,5 altında olması gerekir dedi. 100mg dan 150 mg a yükseltti ilacın dozunu. Yarın tekrar baktırcam, 3hafta önceki değerlerimdi bunlar.

Ankarada ki hamileler hangi doktora gidiyorsunuz?
Ben güvenebileceğim ve bayan bir doktor arıyorum ama tam anlamıyla içime sinen bir doktor bulamadım henüz.

Ben gatadayim poliklinikte muayene oluyorum ama yrd doc ulas beye gidecegim cuma gunu icin randevu aldim. O da gatada

Cnm buysa agizdan aliyosun aksam yatarken 2 tane sabah 1 tane olarak dedi doktor bana ..

Eklentiler

• received_1157994174214415.jpeg
    36,3 KB · Görüntüleme: 176
Ya tsh yuksekligi heryerde cok ciddi diyo vallahi cok korkuyorum su anda bisey olmus mudur bebegime zeka geriligi olur diyo cok mu gec kaldim acaba offf

Ya tsh yuksekligi heryerde cok ciddi diyo vallahi cok korkuyorum su anda bisey olmus mudur bebegime zeka geriligi olur diyo cok mu gec kaldim acaba offf

aynı korku bende de var canım benim tsh 8.6ydı gebeliği ilk öğrendiğimde düşün Korkuyorum. İnşallah sağlıklıdır yavrularımız

aynı korku bende de var canım benim tsh 8.6ydı gebeliği ilk öğrendiğimde düşün Korkuyorum. İnşallah sağlıklıdır yavrularımız
Ya daha once niye yapmamislar m@dem bu kadar önemliymiş allahim yarabbim valla duyunca aklim basimdan gitti sen yardim et saglikla alalim yavrularimizi kucagimiza((

ayyy kizlar ben de cok korkuyorum yaa.. ve icimden bu korku gitmiyor. dun gece ruyamda cisimi yapiyordum, sakir sakir kan akti. hem agliyorum cocugumu kaybediyorum diye hem cisimi yapmaya devam ediyorum. sabahin 6 sinda nasil korkarak uyandim. kosturararak wc ye gidip kendime baktim kanamis miyim diye. sukurler olsun ki bebegim hala benimle.

ama burda cok kotu. ilk ultrason tarihim 13 kasim. ben nasil bekleyecegim o zamana kadar bebegi gormek icin? gecen persembe kan verdim, daha ilk beta hcg sonucumu bile alamadim. 4+3 te vermis oldum kani. sonucu gelse kac cikmasi gerek ki?

allahimmm cabucak zaman gecsin, bana da bebegimi gormek nasil olsun!!

Canim valla ben hic musmutlu soyle icim.rahat donmedim doktordan eve su anda bile karnima agri girdi galiba stresten oldu su anda internette okuya okuya aklimi kaciriyordum allahim sen koru ya bisey olursa ya gec kaldiysak diye.. Her doktordan gelisim ayri bir olay yok kist varmis yok sivi birikmesi varmis yok bebek asagiya tutunmus yok tsh yuksek her gittigim ayri bir dusumce ayri bir stres

benim yaklaşık 3+2de bhcg 1276 çıktı. 3 gün öncesinde ilk tahlilimde de 275ti.
masallah 3+2 de derken, ovulasyondan 9 gun sonra... ikiz mi bebeklerin?

benim 3+5 te 25lik hassasiyeti olan gebelik testinde bile cikmadi :) buyuk ihtimal o kadar yuksek cikmaz ya..

Ayy canım kötü şeyler düşünüp kendini yıpratma rüyana kadar girmiş bak.. Üzme kendini de bebeğini de lütfen.. Onlar minik ama herşeyi hissediyorlar.. İyi olduğunu düşün sürekli dua et, iyi olacaktır miniğin.. Görememek kötü biliyorum ama yapacak birşeyin yok iyi düşünmekten başka

ya eminim oyledir, hic bir zaman bitmiyordur. doktorlar da korkutuyor. ama boyle de cok kotu yaa. en azindan kesenin icinde bebek var mi yok mu onu bilseydim! doktora ne agladim, agridan oluyorum, bir iki damla kanamam var dedim. biz ilk uc ay daki dusuklere mudahale etmiyoruz. dusuyorsa bebek sakattir. senin buna uzulmemen lazim dedi gecti.
sanki kolaydi uzulmemek!

insallah hepimiz saglikla aliriz kucagimiza yaa.. ah o gunler bir gelse! gecen gun annem nasil birseymis annelik diye sordu, dehset verici dedim. yaa hep anne olunca anlarsin derdim, bak anlamissin dedi. sanirim kucagimiza alsak bu sefer de ah buyuse diyecegiz!

saol canim moral icin. yani mantigim bana da ayni seyleri soyluyor. gun icinde surekli kendime tekrarlayip duruyorum. bugun daha buyudu. korkacak birseyin yok ki onunde. hersey normal diye diye avutuyorum kendimi.
ama tabi gece ruyama giriyor yine de. kandiramadiysam demek ki kendimi! D

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…