2016 kpss

hayattt21

şukurler olsun ♥♥♥Rabbim sana
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2014
1.323
1.438
Merhaba kizlar 2015 kpss on lisans icin ben lise mezunuyum 2016 kpss ye girebiliyomuyum yani 2 senede bir mi lise icin yardimci olurmusunuz ??

Bende girmeyi istiyorum ancak hazirlaniriz zaten :) bir arkadas yardimci olacaktir bize inaniyorum :)

Lise ve önlisans mezunları için sınav çift senelerde olur. 2014te oldu şimdi 2016 da var. yani lise mezunuysanız 2016daki sınava girebilirsiniz. 2015 kpss 4yıllık üniversite mezunları için

Lise ve önlisans mezunları için sınav çift senelerde olur. 2014te oldu şimdi 2016 da var. yani lise mezunuysanız 2016daki sınava girebilirsiniz. 2015 kpss 4yıllık üniversite mezunları için

Peki lisans mezunu olup alandan girmeyecekler, normal memur olmak isteyenler de iki yılda bir mi sınava girebiliyor?

Canım lisans hakkında pek bi fikrim yok ama düz memurluk istiyosan sınav her sene yapılıyor diye biliyorum.

Normal memurluk icin cnm onlisans degil normal adliyede falan katiplik icin

Canım lisans hakkında pek bi fikrim yok ama düz memurluk istiyosan sınav her sene yapılıyor diye biliyorum.

Ben lisans mezunları için alan sınavı her sene ama diğer atamalar için iki senede bir diye duymuştum, ama emin olamadım..
Teşekkürler cevabınız için.

Merhaba arkadaşlar. Ben de 2016 KPSS'ye hazırlanıyorum. Elimde en iyi yazılı kaynaklar ve video kaynakları var(ben en iyi oldugunu düşünüyorum uzun ve ayrıntılı araştırmalarım sonucu ) ve bunları ihtiyacı olan kişilerle paylaşabilirim. Bu yolda birbirimize destek olarak daha mutlu ve mutlulugumuzun sonucunda da daha verimli çalışacağımıza inanıyorum. Ben Ankara Bilkent' te oturuyorum ve en büyük sorunum birlikte KPSS yoldaşı olabileceğim bir arkadaşımın olmaması. Bu sebeple bu yolda kendimi çok yalnız hissediyorum. Her sabah Bilkent kütüphanesine gidiyorum, akşama kadar da orada çalışıyorum. Benimle birlikte çalışmak isteyen arkadaşlar varsa onları da Bilkentin kütüphanesine davet ediyorum. Ben bilkent mezunuyum ve girişinizi sağlayabilirim. Benim istediğim disiplinli, aşklı ve şevkli insanlarla her sabah düzenli bir şekilde kütüphaneye gidip birbirimizi teşvik etmek. Mili Kütüphaneden çok daha rahat ve imkanları olan bir kütüphane Bilkentin kütüphanesi. Milli kütüphanenin oradan ücretsiz servisler kalkıyor. Eğer bana yoldaş olmak isteyen arkadaşımın maddi durumu elvermiyorsa kütüphanede yiyecek masraflarını vs de karşılarım. Ve iyi olduğum derslerde yardımcı da olabilirim. Sonuç olarak, karşılıklı bir şekilde birbirimize fayda sağlayacağımız kpss arkadaşlarından cevap bekliyorum. Sevgiler

lise mezunları 2016'da olan sınava girebilecek yani.
peki başvuru nereden yapılır? ne zaman bilgisi olan var mı ?
(yeni konu açmak istemedim o yüzden buraya yazıyorum sorumu)

X